Secret Must logo

Έπεσε η αυλαία του 6ου «Μύλου των Ξωτικών»

Έπεσε η αυλαία του 6ου «Μύλου των Ξωτικών»Με μια συγκινητική αλλά ταυτόχρονα και δροσερή τελετή λήξης, αφού το θερμόμετρο άγγιξε τους -7 οC, ο Άη Βασίλης, τα Ξωτικά και οι Πειρατές αποχαιρέτησαν το απόγευμα του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου τους επισκέπτες του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου της χώρας μας.

Μετά από 43 ημέρες λειτουργίας, ο Μύλος των Ξωτικών έκλεισε τις πύλες του, αφήνοντας γλυκές αναμνήσεις και όμορφες εικόνες.

Ο στόχος επετεύχθη και ο Μύλος είναι πλέον ο μεγαλύτερος Χριστουγεννιάτικος θεσμός της χώρας.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, τους επαγγελματίες που συμμετείχαν και συνεργάστηκαν με την διοργάνωση, τις υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων, την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, την Πυροσβεστική υπηρεσία Τρικάλων, το Γενικό Νοσοκομείο & το ΕΚΑΒ Τρικάλων, την Δημοτική Αστυνομία και το Σωματείο Αρτοποιών Τρικάλων για την αμέριστη υποστήριξη τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών ευχαριστεί και τους χορηγούς που στήριξαν την διοργάνωση και ένα τεράστιο ευχαριστώ λένε στους χιλιάδες επισκέπτες που καθιέρωσαν, τον Μύλο των Ξωτικών σαν τον καλύτερο Χριστουγεννιάτικο προορισμό της Ελλάδας.

Στον Μύλο των Ξωτικών δεν λέμε ποτέ αντίο, αλλά καλή αντάμωση. Ραντεβού τον επόμενο Δεκέμβρη!

Έπεσε η αυλαία του 6ου «Μύλου των Ξωτικών»

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.