Secret Must logo

Έτοιμο το Μαρούσι για την κατασκευή της τρίτης πεζογέφυρας.

Έτοιμο το Μαρούσι για την κατασκευή της τρίτης πεζογέφυρας.Την τρίτη κατά σειρά πεζογέφυρα για την προστασία και την ασφαλή διέλευση των πολιτών σε ένα από τα σημαντικότερα σημεία της πόλης στη συμβολή της οδού Αγ. Κωνσταντίνου με την Λεωφόρο Κηφισίας  που αποτελεί στην ουσία μέρος του «μητροπολιτικού πυρήνα» της Αττικής, με έδρα πολυεθνικών και εξωστρεφών επιχειρήσεων προτίθενται να κατασκευάσει ο Δήμος Αμαρουσίου.

Τόσο ο Εμπορικός Σύλλογος του Δήμου  όσο και η Τροχαία Κηφισιάς έχουν αιτηθεί επιτακτικά την κατασκευή της πεζογέφυρας καθώς, αφενός περιορίζει την ασφαλή πρόσβαση του μισού αστικού πληθυσμού του δήμου στο άλλο μισό, αφετέρου, λόγω της καθημερινής διέλευσης πεζών της Λεωφόρου Κηφισίας, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την πρόκληση συχνών, ενίοτε θανατηφόρων, τροχαίων ατυχημάτων.

Ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου έχει προχωρήσει στη σύνταξη των σχετικών προσμετρήσεων, τεχνικών προδιαγραφών, τεχνικών περιγραφών, τιμολογίου και προϋπολογισμού της εν λόγω πεζογέφυρας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος στην σπουδαιότητα αυτού του μεγάλου έργου τόνισε ότι, υλοποιούμε μια ακόμη δέσμευση μας καθώς μέλημα μας είναι η ασφάλεια των πολιτών και η διευκόλυνση της καθημερινότητας τους με έργα ουσίας και όχι έργα βιτρίνας.

Η τρίτη κατά σειρά πεζογέφυρα που θα κατασκευάσει ο Δήμος Αμαρουσίου θα συμβάλει σημαντικά στη λειτουργία της πόλης και θα διευκολύνει με ασφάλεια τους πολίτες στις εμπορικές, τουριστικές, χρηματοπιστωτικές τους δραστηριότητες.

Οφείλει η Περιφέρεια Αττικής η οποία διαχειρίζεται τα χρήματα των Δήμων και κατ’ επέκταση των δημοτών μας να εντάξει άμεσα αυτό το σημαντικό έργο –  την αναγκαιότητα του οποίου άπαντες έχουν ζητήσει –  στο Πενταετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014 – 2019 για την άρτια υλοποίηση του εν λόγω έργου.  

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.