Secret Must logo

Ασπρόπυργος: Ένοπλη ληστεία σε εταιρεία

Ασπρόπυργος: Ένοπλη ληστεία σε εταιρείαΈνοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε εταιρεία πλακιδίων, στην οδό Αγίας Σοφίας, στον Ασπρόπυργο.Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για την ίδια συμμορία που έχει πραγματοποιήσει σωρεία ληστειών στην ευρύτερη περιοχή και στα βόρεια προάστια.

Πέντε άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν, στις 3:15, στα γραφεία της εταιρείας κρατώντας μαχαίρια και αφού έδεσαν τον φύλακα, σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο, που υπήρχε στον χώρο. Το τοποθέτησαν σε ένα αυτοκίνητο και φεύγοντας έκλεψαν κι ένα όχημα της εταιρείας φύλαξης.

Τα δύο αυτοκίνητα στη συνέχεια βρέθηκαν καμένα σε Αχαρνές και Άνω Λιόσια.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Υπενθυμίζουμε ότι, την προηγούμενη Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου, ομάδα πέντε διαρρηκτών εισέβαλε στα γραφεία εταιρείας στον Ασπρόπυργο και αφαίρεσε το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πέντε άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παραβίασαν την κεντρική είσοδο της επιχείρησης και εισέβαλαν στο εσωτερικό του κτιρίου. Εκεί έψαξαν όλους τους χώρους εντοπίζοντας το χρηματοκιβώτιο το οποίο και φόρτωσαν σε ένα επιβατηγό αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Επίσης, απόπειρα ληστείας είχε γίνει τα ξημερώματα της Τρίτης 17 Ιανουαρίου σε γαλακτοβιομηχανία στο Καπανδρίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, επτά άτομα χτύπησαν και έδεσαν τον φύλακα της γαλακτοβιομηχανίας, η οποία βρίσκεται στο 27ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Λαμίας.

Στη συνέχεια, οι δράστες μπήκαν στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας χτύπησαν και ακινητοποίησαν τρεις υπαλλήλους και προσπάθησαν να φτάσουν στο χρηματοκιβώτιο, το οποίο όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν και διέφυγαν.

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο ότι υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με τον τρόπο δράσης των ληστών που πριν από περίπου μία εβδομάδα, τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου, αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αστυνομικούς στην Κηφισιά.

Οι πέντε δράστες διέρρηξαν, μεταξύ 2 και 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας εταιρεία στην Κηφισιά, αφαιρώντας το χρηματοκιβώτιο.
Ο συναγερμός της εταιρείας ενεργοποιήθηκε, αλλά οι δράστες πρόλαβαν και διέφυγαν με το χρηματοκιβώτιο.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν στη συνέχεια να εντοπίσουν τους δράστες και τους κατεδίωξαν.
Οι δράστες πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά.
Κατά τη συμπλοκή με τους αστυνομικούς το χρηματοκιβώτιο έπεσε στο δρόμο και οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από τους πέντε δράστες.

Πηγή:real.gr
Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.