Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 12/5 – 18/5

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας είναι μια γενική σύγχυση πραγμάτων. Άλλα λέμε άλλα καταλαβαίνουν και στο τέλος άλλα κάνουμε. Καλό λοιπόν για όλους μας είναι, να περάσουμε όσο πιο χαλαρά γίνεται και να μην πάρουμε καμία σοβαρή απόφαση, για το μέλλον μας. Ας κάνουμε πιο ανάλαφρα πράγματα κι ας ασχοληθούμε περισσότερο με τα αγαπημένα μας άτομα και την οικογένεια μας. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικότερα.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Χαλαρά θα ξεκινήσει για σας αυτή εδώ η εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου αλλά κατά τα μέσα αυτής, θα προβληματιστείτε λιγάκι γύρω από τα επαγγελματικά σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και προς θεού μην λάβετε υπ όψιν λόγια, σχόλια που μεταφέρονται η κουτσομπολιά. Οι μέρες αυτές τα έχουν αυτά κι εσείς θα πρέπει να τα παραμερίσετε. Τα προσωπικά σας θα είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα κι αυτό θα σας κάνει χαρούμενους/ες κι ευτυχισμένους/ες.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Λίγο η κούραση λίγο οι καταστάσεις και τα νεύρα σας θα είναι σε δύσκολη θέση. Αυτή η νέα εβδομάδα φίλες/οι μου θέλει ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και ηρεμία. Δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται, υπερβολή κυριαρχεί, γι αυτό κι εσείς θα ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα πράγματα. Βγείτε με φίλους, δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και διασκεδάστε όσο πιο πολύ μπορείτε. Όλα βέβαια με μέτρο γιατί η σπατάλη και η υπερβολή θα έχει να κάνει και με τα οικονομικά σας.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Δουλειά και τρέξιμο έχει για σας, αυτή η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, φίλες/οι μου. Θα πρέπει να δείτε τι σας βολεύει και εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Θα πρέπει να βρείτε κάποιες άλλες πηγές εσόδων, για να μπορέσετε να βελτιώσετε άμεσα τα οικονομικά σας. Σίγουρα δεν είναι εύκολο και ο καιρός αυτός δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια, αλλά η προσπάθεια μετράει και σίγουρα αποδίδει. Κατά το τέλος της εβδομάδας θα είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο κι εσείς πιο χαλαροί/ες.

 

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από αναβολή σε αναβολή σας πάει η κατάσταση αλλά, πολύ σύντομα όλα αυτά θα αποτελούν παρελθόν. Αυτή η εβδομάδα έχει λίγο απ όλα, φίλες και φίλοι μου. Λίγο περίεργη διάθεση, λίγο εκνευρισμό παραπάνω και λίγα παράπονα και γκρίνια. Μην δίνεται σημασία σε ότι θα δείτε αυτές τις μέρες και προσπαθήστε να μην ξεφύγετε από τον αρχικό σας στόχο. Οικονομικά έχετε καλύτερα νέα και αποτελέσματα και δεν αποκλείεται ακόμα και επαγγελματική νέα πρόταση να σας τύχει.

 

leonΛΕΩΝ: Δυνατά και με ένταση ξεκινά για σας, φίλοι και φίλες μου αυτή η εβδομάδα. Δεν είναι κακό αυτό και θα σας βοηθήσει αυτή η ψυχολογία να είσαστε πιο ξεκάθαροι/ες στις συμφωνίες και τους διακανονισμούς σας. Προσεκτικοί/ες και διερευνητικοί/ες θα οδηγηθείτε σε πιο ασφαλές πεδίο επαγγελματικό, αλλά και στα προσωπικά σας θα είσαστε πιο προσεκτικοί/ες. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα και ειδικά αν αυτά αφορούν μεγάλο διάστημα χρόνου.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε πολύ αυτή τη νέα εβδομάδα, τα νεύρα και την συμπεριφορά σας, φίλοι/ες μου. Μπορεί να δημιουργήσετε προβλήματα από εκεί που δεν το περιμένετε. Στα επαγγελματικά σας δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά, αυτό εδώ το διάστημα και γι αυτό θα πρέπει να ρίξετε κατά πολύ τους τόνους. Σε ότι αφορά την οικογένεια και τον/την σύντροφο δείτε, μήπως υπερβάλετε στα θέλω σας και οι άλλοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Γενικά χαλαρώστε και βρείτε νέες διεξόδους.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα θα κυριαρχήσουν κατά πολύ, αυτήν εδώ την εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Αν όμως αφήσετε τον χρόνο να βοηθήσει θα καταλάβετε πως έγινε πολύ κακό για το τίποτα. Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι, με πράγματα που αφορούν ακίνητη περιουσία η διακανονισμούς. Βρείτε καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις με τα οικονομικά σας, αλλά να ξέρετε ότι θα πρέπει να είσαστε πιο πειθαρχημένοι/ες σε ότι κάνετε.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα  οικονομικά σας θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας όλη αυτή την εβδομάδα, φίλες/οι μου. Προτάσεις, σχέδια και αλλαγές ανοίγονται μπροστά σας, εσείς θα πρέπει να τα αξιολογήσετε σωστά για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας. Μην κινήστε παρορμητικά και μην ακούτε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Στα συναισθηματικά σας φροντίστε να κάνετε νέα βήματα και νέες γνωριμίες, για να γεμίσετε τα κενά της ψυχής σας.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Γενικά είσαστε από την φύση σας αισιόδοξοι/ες και πάντα,  θέλετε να βλέπεται το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, τον τελευταίο καιρό όμως έχετε πολλές διακυμάνσεις. Αυτή εδώ η εβδομάδα θα μπορούσαμε να πούμε, ότι δεν είναι κακή για σας, φίλοι και φίλες μου. Αντίθετα θα έλεγα ότι μπορεί να σας δώσει πολλές ευκαιρίες. Επαγγελματικές και συναισθηματικές ευκαιρίες θα έλεγα. Βγείτε επιτέλους από καταστάσεις που σας παιδεύουν, καιρό τώρα και ξεκαθαρίστε τι θέλουν οι άλλοι από εσάς.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξελίξεις στα επαγγελματικά σας αλλά και πολλές εξελίξεις στα συναισθηματικά σας περιμένουν αυτήν εδώ την εβδομάδα, φίλοι/ες μου. Αποφάσεις που μπορεί να πάρετε κάτω από πίεση η αγανάκτηση αλλά που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Γενικά έχετε πολύ καιρό που κάνετε υπομονή κι ανέχεστε πολλά, αλλά μάλλον έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Μην φοβάστε και τολμήστε. Θα τα καταφέρετε και σύντομα θα πάρετε τα πάνω σας. Κάνετε περισσότερα πράγματα για σας.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια καλή για σας εβδομάδα ξεκινάει, φίλες και φίλοι μου. Μια δυνατή κι αποκαλυπτική εβδομάδα που θα σας δώσει λύσεις στα άμεσα και σοβαρά θέματα που σας απασχολούν καιρό τώρα. Τα οικονομικά σας θα μπορέσουν να δουν βελτίωση , έστω και σταδιακά και νέες προτάσεις συνεργασίας θα δεχθείτε. Κάντε πολύ καλούς υπολογισμούς και μακριά από παρορμητικές αποφάσεις. Συναισθηματικά νέα βήματα σας περιμένουν αν είστε κι εσείς σε θετική ψυχολογία.

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Σχέδια και επαγγελματικά ανοίγματα σας περιμένουν και οικονομικές αλλαγές φαίνονται , αυτήν εδώ την εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Τολμήστε να κάνετε νέα βήματα στα επαγγελματικά σας  αλλά αποφύγετε ρίσκο στα οικονομικά σας. Να έχετε τον έλεγχο σε κάθε τι που αφορά οικονομικές δαπάνες. Προσοχή στις σπατάλες και στα περιττά έξοδα. Συναισθηματικά θα έχετε συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος και θα νοσταλγήσετε παλιές καλές αποχές.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author
Λίγα λόγια για την Vision4reality. Η ενασχόληση της πολλά χρόνια στο χώρο του ίντερνετ, καθώς της φωτογραφίας και του βίντεο της έδωσε τις γνώσεις για την καλύτερη διαχείριση του διαδικτύου και την προώθηση προϊόντων. Κατασκευή ιστοσελίδων, cloud φιλοξενία ιστοσελίδων, domain, SSL πιστοποιητικά. Ψηφιακές φωτογραφίσεις και βίντεο, ειδικά εφέ, animation, green screen, 3D Graphics, είναι ένα μέρος της δουλειάς της.

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.