Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 19/5 – 25/5

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή μας εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Απ όλα έχει αυτή η εβδομάδα του Μάη. Εκλογές, νέες αρχές για κάποιους από μας, νέα επαγγελματικά σχέδια για κάποιους άλλους, αποφάσεις για γάμους η επισημοποιήσεις σχέσεων για κάποιους τρίτους αλλά πάνω απ όλα, αισιοδοξία, δύναμη κι αυτοπεποίθηση για όλους μας. Ένας γενέθλιος μήνας για τα γλυκά, ευαίσθητα και πεισματάρικα Διδυμάκια μας ξεκινά. Χρόνια τους πολλά λοιπόν και πάμε να δούμε, αναλυτικά τι περιμένει τον κάθε έναν μας.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Ότι με κόπο τόσο καιρό δουλεύεται και παλεύεται να πετύχετε,  έρχεται επιτέλους η ώρα να ανταμειφθείτε, φίλες και φίλοι μου. Αυτή η νέα εβδομάδα έχει για σας, επαγγελματική καταξίωση, αύξηση μισθού και γιατί όχι και μια άνοδο θέσης. Πολύ καλές μέρες αυτές που ακολουθούν για σας και θα κρατήσει αυτό το πολύ καλό και θετικό κλίμα τουλάχιστον ένα εξάμηνο. Επωφεληθείτε λοιπόν και αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Ερωτικές συναντήσεις και νέες γνωριμίες ευνοούνται. Φροντίστε πιο πολύ τον εαυτό σας και χαρείτε την κάθε στιγμή σας.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά και για σας, φίλοι και φίλες μου. Περάσατε κάποιες δύσκολες μέρες αλλά τώρα όλα δείχνουν ότι θα σας πάνε πολύ καλύτερα. Στα συναισθηματικά σας φροντίστε να περάσετε όσο πιο καλά γίνεται  αυτήν εδώ την εβδομάδα γιατί μια πολύ καλή ευκαιρία σας δίνεται. Οικονομικά θα σας δοθεί μια πολύ καλή ευκαιρία να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος και να ρυθμίσετε παλιές υποχρεώσεις που σας δυσκολεύουν. Όμορφες μέρες , χαρείτε τις.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Τι να πω για σας, φίλοι και φίλες μου. Κατ’ αρχήν χρόνια σας πολλά, ευτυχισμένα και τυχερά. Νομίζω ότι είναι μια απ τις καλύτερες περιόδους που περνάτε και  που μπορείτε να έχετε, πολλές και καλές  ευκαιρίες.  Αυτή εδώ η εβδομάδα έχει πολύ καλά νέα για όλους σας, αλλά και για όλα σχεδόν τα θέματα που σας απασχολούν. Ακόμα και σε αυτά τα συναισθηματικά σας, που σας έχουν προβληματίσει τόσο τελευταία, θα μπορέσετε να δώσετε λύσεις. Τολμήστε όμως και αποφασίστε αλλαγές. Θα είναι για καλό σας. Μέχρι το τέλος τις χρονιάς αυτής θα έχετε, την τύχη  με το μέρος σας, δώστε μεγάλη σημασία στους νέους δρόμους που σας ανοίγονται και προχωρήστε. Για τους αδέσμευτους/ες δεν αποκλείεται γάμος η ερχομός παιδιού στην ζωή σας.

 

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην απογοητεύεστε και μην παραιτήστε απ τους αρχικούς σας στόχους, λέει αυτή η νέα εβδομάδα για σας, φίλες/οι μου. Όσο κι αν έχετε ταλαιπωρηθεί θα το ξεχάσετε και θα πάτε παρακάτω, αφού θα δείτε ότι η κατάσταση καλυτερεύει. Στα επαγγελματικά σας μια νέα πρόταση δουλειάς, θα σας κάνει να χαρείτε και να πάρετε τα πάνω σας. Είναι αλήθεια ότι επαγγελματικά σας και τα συναισθηματικά πάνε μαζί και όποια αλλαγή γίνει, σε ένα από τα δύο θα φέρει, καλύτερα αποτελέσματα και στο άλλο. Ότι γίνεται αυτό το διάστημα στην ζωή σας θα έχει και διάρκεια.

 

leonΛΕΩΝ: Επιτέλους και εσείς με λίγη βοήθεια, προσπάθεια και τόλμη βρίσκεται τον δρόμο σας. Πολύ καλά τα νέα και για σας, φίλοι και φίλες μου αυτήν εδώ την εβδομάδα. Συναισθηματικά προχωράτε σε νέες γνωριμίες και νέους έρωτες, πολλά υποσχόμενους  και με βλέψεις για το μέλλον. Επαγγελματικά να έχετε δύναμη και αντοχή, φίλες/οι μου γιατί η κούραση και οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές. Όλα βέβαια με πολύ καλή ανταμοιβή και με καλύτερες ευκαιρίες να ανοίγονται για σας.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε την γκρίνια και την ανασφάλεια κατά μέρος, αυτή την εβδομάδα φίλες και φίλοι μου. Έχει πολλά να σας δώσει απ τις πρώτες μέρες της. Μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση σας περιμένει, που αν την αξιοποιήσετε και την αξιολογήσετε σωστά θα σας δώσει, ένα πολύ καλό επαγγελματικό μέλλον. Ακόμα μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα για σας, γιατί τελευταία είσαστε όλο παράπονα. Βρείτε χρόνο για σας και δείτε και κάποια πονηρά μάτια που σας κοιτάζουν. Να μια καλή ευκαιρία για μια νέα γνωριμία σας.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Οικονομικές καλές ευκαιρίες, έχει για σας και αυτή η νέα εβδομάδα αλλά και όλος αυτός ο μήνας, φίλες/οι μου. Κάνετε νέους διακανονισμούς και καλύτερες οικονομικές συμφωνίες και θα δείτε γρήγορα, να λύνονται θέματα που σας απασχολούν. Ευνοούνται και καινούργιες γνωριμίες αλλά αν και εφόσον νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε τώρα την αλλαγή αυτή. Δεν σας αναγκάζει κανένας να πάρετε αυτή την απόφαση άμεσα. Είναι δική σας επιλογή αλλά μην εθελοτυφλείτε, γιατί τα χρόνια μας περνούν και μάλιστα γρήγορα.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απογοητεύεστε και μην αφήνετε τα γεγονότα να σας κατακλύζουν, φίλες και φίλοι μου. Αυτήν εδώ την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε , μια νέα προσπάθεια για θέματα που στο παρελθόν έχετε αποτύχει. Μην το βάζετε κάτω και ειδικά σε θέματα συναισθηματικά. Μπορείτε να πετύχετε ακόμα και μια καλή επανασύνδεση αν προσπαθήσετε εκ νέου. Οικονομικά θα πρέπει να κάνετε καλύτερους υπολογισμούς , αν και αυτή η εβδομάδα σας ευνοεί να τα καλυτερεύσετε.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Οι καλές μέρες συνεχίζονται και για σας, φίλες και φίλοι μου. Σας θέλω όμως πιο δυναμικούς/ες αυτή την εβδομάδα. Κάντε βήματα επαγγελματικά που μπορούν, να αυξήσουν τα έσοδα σας. Για λίγο αποφασίσατε να μαζέψετε το χεράκι σας και είδατε να μένουν λεφτά στο πορτοφόλι σας, βάλτε το λοιπόν στον πρόγραμμα σας και μάθετε να ζείτε έτσι. Συναισθηματικά προσοχή στην υπερβολικά αισιοδοξία για άτομα που καλά καλά δεν γνωρίζεται κι αυτό για να μην απογοητευτείτε αργότερα.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πάρετε αναγκαστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, φίλοι και φίλες μου γιατί θα δείτε, από  αυτήν εδώ την εβδομάδα και τα οικονομικά σας να αλλάζουν, αλλά και τα επαγγελματικά σας. Δουλειά ανοίγεται μπροστά σας και μάλιστα πολύ καλή. Μην φοβάστε ότι δεν θα μπορέσετε να σταθείτε στα πόδια σας και γι αυτό θα πρέπει να στηριχτείτε κάπου αλλού. Θα τα καταφέρετε , κάντε λίγη υπομονή ακόμα κι όλα θα στρώσουν και για σας. Ερωτικές συναντήσεις σας δίνουν χαρά κι αισιοδοξία.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και για σας που έχετε τόσο ταλαιπωρηθεί, φίλες και φίλοι μου, αυτή η εβδομάδα έχει πολύ καλά νέα. Ότι προσπάθεια  και να κάνετε στα οικονομικά, επαγγελματικά και συναισθηματικά σας , θα πάει πολύ καλά και θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φτάνει μόνο να το έχετε σκεφθεί πολύ και να έχετε αποφασίσει ώριμα. Βγείτε μα αγαπημένα σας πρόσωπα κι αφήστε καλούς φίλους να σας  βοηθήσουν στα προβλήματα σας.  Ίσως έχει έρθει η ώρα και για μια νέα σχέση. Σκεφτείτε το.

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Καλές κι ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, προβλέπονται για σας αυτή την εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Για τους/τις αδέσμευτες δεν αποκλείεται και μια πρόταση γάμου, η ακόμα και ο ερχομός νέου μέλους στην οικογένεια. Με λίγη οικονομία και πολύ δουλειά, θα βελτιώσετε και τα οικονομικά σας που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Οι προσπάθεια και ο αγώνας σας επιβραβεύεται. Μην παραιτήστε απ τους στόχους σας και δείτε τι παραπάνω μπορείτε να κάνετε. Τολμήστε.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author
Λίγα λόγια για την Vision4reality. Η ενασχόληση της πολλά χρόνια στο χώρο του ίντερνετ, καθώς της φωτογραφίας και του βίντεο της έδωσε τις γνώσεις για την καλύτερη διαχείριση του διαδικτύου και την προώθηση προϊόντων. Κατασκευή ιστοσελίδων, cloud φιλοξενία ιστοσελίδων, domain, SSL πιστοποιητικά. Ψηφιακές φωτογραφίσεις και βίντεο, ειδικά εφέ, animation, green screen, 3D Graphics, είναι ένα μέρος της δουλειάς της.

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.