Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 3/3 – 9/3

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή Σαρακοστή και καλή εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Ξεκινάμε με την Καθαρή Δευτέρα την νηστεία, για να προετοιμάσουμε όλοι/ες την ψυχή και το σώμα μας κι ας προσπαθήσουμε να υποδεχτούμε την Ανάσταση του Χριστού, με τα καλύτερα συναισθήματα και με την καρδιά μας γεμάτη αγάπη. Καθημερινά δοκιμάζονται , η πίστη και η αντοχές μας , αλλά όλοι λίγο πολύ δίνουμε τον αγώνα μας. Μην σταματάτε ποτέ τις προσπάθειες σας για κάτι καλύτερο και να μην το βάζετε ποτέ κάτω κι ας βρίσκετε εμπόδια και δυσκολίες στον δρόμο σας. Τα ψαράκια μας συνεχίζουν να έχουν γενέθλια κι εμείς , να ονειρευόμαστε και να θέλουμε να χαρούμε λιγάκι σαν παιδιά. Όχι υπερβολές και όχι πείσματα αδικαιολόγητα.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Τα επαγγελματικά σας δεν λένε να φύγουν απ το πρώτο θέμα της ζωής σας, φίλοι/ες μου. Κάνετε υπομονή και προσπαθείτε αλλά, αργούν τα πράγματα να μπουν σε μια ορθή φορά. Μην το βάζετε κάτω, δείτε όλες τις όψης των πραγμάτων και θα διαπιστώσετε ότι είναι σαφώς καλύτερη η κατάσταση. Στα συναισθηματικά σας δεν πιστεύω να έχετε κι εσείς παράπονο; Όλοι σας αγαπούν και σας θέλουν δίπλα τους. Μπορείτε κι αυτή την εβδομάδα να περάσετε όμορφες συναισθηματικές στιγμές με τα αγαπημένα σας άτομα.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Ζεστή και κρύα αυτή η εβδομάδα που ξεκινάει για σας φίλοι και φίλες μου. Ανάμεικτα τα συναισθήματα σας και μπερδεμένα θα έλεγα αλλά,  προς το τέλος της βδομάδας θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σας. Κρατήστε κοντά σας μόνο,  ότι πραγματικά αξίζει και μην συμβιβάζεστε με τα μέτρια και τα λίγα. Άλλωστε το λέει και το ζώδιο σας η όλα η τίποτα. Καλά οικονομικά νέα, κέρδη κι επιτυχία σας περιμένει αυτό το διάστημα γιατί,  εργάζεστε πολύ κι αυτό αποδίδει. Σίγουρα υπάρχουν και δυσκολίες αλλά μην κολλάτε πουθενά.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Μια απόδραση από την πραγματικότητα θα βοηθούσε πολύ την ψυχολογία σας φίλοι/ες μου. Ρίξτε το έξω γιατί τα πολύ σοβαρά και τα πολύ δύσκολα δεν τα μπορείτε αυτό εδώ το διάστημα. Οικονομικά τα καταφέρνετε κι αυτή την εβδομάδα όσο καλύτερα μπορείτε,  με την κατάσταση που επικρατεί στην ζωή σας. Επαγγελματικά υπάρχει ένα καλό κλίμα, αλλά πρέπει κι εσείς να φροντίσετε να καλλιεργήσετε αυτό το κλίμα. Άρα είναι στο χέρι σας να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παραπονιάρικα Καρκινάκια μου τι θα γίνει με σας; Γιατί τόση απογοήτευση; Δεν μπορώ να πω ότι έχετε άδικο αλλά,  έχει αρχίσει μια θετικότερη κατάσταση για σας και το βλέπετε. Για να πάνε όλα στην θέση τους θα χρειαστεί λίγος καιρός ακόμα. Σε όλους τους τομείς της ζωής σας,  υπάρχουν καλές εξελίξεις και σύντομα θα νιώσετε καλύτερα. Στα συναισθηματικά σας ακόμα χρειάζονται προσπάθειες για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τον/την αγαπημένη/ο σας. Καλή αυτή η εβδομάδα λοιπόν αλλά η υπομονή σας συνεχίζεται.

 

leonΛΕΩΝ: Η επιμονή σας και το πείσμα σας πολλές φορές δεν σας βγαίνει και σε καλό, γι αυτό αυτήν εδώ την εβδομάδα καλό θα ήταν να προσέχετε φίλες/οι μου. Μην επιμένετε να πάρετε απαντήσεις σε συναισθηματικά θέματα γιατί μπορεί να είναι αρνητικές. Δώστε χρόνο στον/στην σύντροφο σας να καταλάβει τι ακριβώς θέλει από σας κι αν μπορείτε να το δώσετε. Στα επαγγελματικά σας μην είστε απόλυτοι/ες στις απόψεις σας κι αφήστε,  ένα μικρό ενδεχόμενο να κάνετε λάθος. Έτσι θα αποτρέψετε τυχόν άσχημες αποφάσεις για σας.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περίεργη για σας αυτή η νέα εβδομάδα φίλοι/ες μου. Χαλαρά λοιπόν μπορείτε να βρείτε, τις λύσεις που  ψάχνετε. Από θέματα υγείας είστε αρκετά καλύτερα και τώρα έρχονται στην επιφάνεια , όλα αυτά που σας απασχολούν. Αφήστε να περάσει λίγος καιρός πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Κάντε νέες προσπάθειες στον επαγγελματικό σας χώρο και δώστε εκ νέου τις προτάσεις και τα σχέδια σας και να είστε σίγουροι/ες ότι θα έχουν καλύτερη τύχη. Η οικογένεια σας χρειάζεστε περισσότερο κι εσείς χρειάζεστε την θαλπωρή της.

 

zygosΖΥΓΟΣ Μια κρύο μια ζέστη για σας αυτή την εβδομάδα φίλοι/ες μου. Εκεί που αρχίσατε να παίρνετε τα πάνω σας, πάλι νιώθετε να σας κόβουν τα φτερά σας . Σε αυτό φταίνε οι κακές επιλογές σας ή οι αναγκαστικές υποχωρήσεις σας. Μην φοβάστε τόσο τις αλλαγές και δείτε επιτέλους ότι αυτά τα μπρος πίσω δεν σας βοηθούν σε τίποτα. Καλύτερα ασχοληθείτε με νέα επαγγελματικά βήματα και δείτε νέες προτάσεις για το μέλλον σας. Έχετε ανάγκη από παραπάνω έσοδα και αυτά θα έρθουν μόνο από παραπάνω δουλειά.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τύχη είναι αυτή την εβδομάδα σύμμαχος σας,  φίλοι/ες μου. Προωθήστε τα ζητήματα που σας νοιάζουν περισσότερο αυτό το διάστημα και δώστε λύσεις εδώ και τώρα. Μπορείτε και καλύτερα φτάνει να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας. Με ένα παράπονο είσαστε και δικαιολογημένα βέβαια, αλλά μην μείνουμε σε αυτό. Νέες συναισθηματικές εκπλήξεις σας περιμένουν , για αρκετό διάστημα από τώρα και νέες σχέσεις μπαίνουν στην ζωή σας. Τα οικονομικά σας να προσέξετε περισσότερο και θα τα καταφέρετε.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαστε από τους ευνοημένους του ζωδιακού κύκλου. Μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας και στον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και στα συναισθηματικά σας. Να κάνετε νέα βήματα και νέες γνωριμίες χωρίς φόβο και αναστολές. Τα οικονομικά σας θα ήθελα να κοιτάξετε περισσότερο αυτήν εδώ την εβδομάδα , φίλες/οι μου. Είναι γεγονός ότι δεν σας περισσεύουν παραπάνω χρήματα και σίγουρα τα απρόοπτα έξοδα σας δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Προσοχή λοιπόν στα οικονομικά σας και κλείστε λιγάκι το πορτοφόλι σας.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλή και για σας φίλοι/ες μου αυτή η εβδομάδα. Σας δίνει παραπάνω δύναμη για να τα βγάλετε πέρα όλον αυτόν τον καιρό. Μην περιμένετε θαύματα και μεγάλες αλλαγές, αλλά έρχονται καλύτερες μέρες και για σας. Στα οικονομικά σας  τολμήστε να κάνετε νέα βήματα για δουλειά και μια νέα θέση. Μπορεί οι αποδοχές να είναι λίγο μικρότερες αλλά σίγουρα θα είναι οι συνθήκες καλύτερες. Για σας αυτό είναι πολύ σημαντικό κι έχει μεγαλύτερη σημασία απ τα χρήματα. Η οικογένεια σας χρειάζεται και σας το δείχνει περάστε χρόνο μαζί τους.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα οικονομικά σας φίλοι/ες μου , είναι στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Προσπαθείτε να βρείτε λύσεις,  για να διευκολύνετε την ζωή σας αλλά μόνο με την υποστήριξη,   των φίλων και τις οικογένειας σας μπορείτε να τα καταφέρετε. Μην το βάζετε κάτω γιατί , είσαστε πολύ κοντά στην επίλυση μερικών προβλημάτων. Λόγω αυτής της κατάστασης δεν μπορείτε να αφεθείτε και στον έρωτα. Έχετε κλείσει τις πόρτες σας σε καινούργιες καταστάσεις αλλά αυτό δεν σας βοηθάει. Κάντε αυτή την βδομάδα νέες γνωριμίες και ερωτευθείτε ελεύθερα.

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Μέσα στην τρελή χαρά και αυτή την εβδομάδα φίλοι/ες μου. Ξέρω ότι δεν ισχύει για όλους/ες αυτό αλλά γενέθλιος μήνας σας είναι. Απολαύστε τον. Κάντε ότι πραγματικά σας ευχαριστεί και χαρείτε , με αγαπημένους και την οικογένεια σας γλυκές προσωπικές στιγμές σας. Κέρδη μπορεί να σας προκύψουν γι αυτό προκαλέστε λίγο παραπάνω την τύχη σας. Σχέσεις  από παρελθόν μπορεί να ξαναμπούν στην ζωή σας γι αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί/ες. Καλύτερα να κοιτάξετε μπροστά και να κάνετε νέα πράγματα τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του Μάη.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.