Secret Must logo

ΓΛΥΚΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ

                                                            Προτείνει η Chef Έφη Αλεβίζου
O έρωτας είναι γεύση,μυρωδιά,επιθυμία….ετοιμάστε την πιο γλυκιά έκπληξη και αφεθείτε σε μία έντονη, διαδρομή αισθήσεων!

ΓΛΥΚΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣΥΛΙΚΆ:
  • 150gr digestive
  • 1 κουτ.γλυκού μέλι
  • 60 γρ.βούτυρο
  • 300 γρ. τυρί κρέμα
  • 200 γρ.πραλίνα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 20 γρ. άχνη ζάχαρη
  • λίγο γλυκό βύσσινο
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Σπάμε τα μπισκότα και τα βρέχουμε με το βούτυρο αφού το λιώσουμε και προσθέτουμε το μέλι.
Παίρνουμε ένα μικρό δίσκο και τοποθετούμε μικρές βάσεις, σε σχήμα καρδιάς.
Βάζουμε το μπισκότο, το στρώνουμε καλά μέσα στις καρδούλες και το τοποθετούμε για μισή ώρα περίπου στο ψυγείο.
Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα με την άχνη ζάχαρη και το γλυκό βύσσινο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε και την πραλίνα και ανακατεύουμε ζωηρά.
Αδειάζουμε την κρέμα στο μπισκότο και παγώνουμε για 6 ώρες να σφίξει καλά.
Βγάζουμε από το ψυγείο και σπρώχνουμε με προσοχή τα μπισκότα μας προς τα πάνω, να ξεκολλήσουν
από τις βάσεις.
Γαρνίρουμε με τριμμένο μπισκότο και γλυκό βύσσινο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στα newsletter μας για να μη χάνετε άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!
Εγγραφείτε για να μη χάνετε κανένα άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ;
Εάν σας άρεσε το περιεχόμενο κάντε like και μοιραστείτε την σελίδα μας, σημαίνει πολλά για εμάς και συμβάλει στην βελτίωση της.
Εγγραφείτε για να μη χάνετε κανένα άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο