Secret Must logo

Ηχηρό ΟΧΙ της Ελλάδας… δήλωση Αλέξη Τσίπρα

κατάλογοςΤο τηλεφωνικό γκάλοπ της Metron Analysis, για λογαριασμό του Αντέννα έδινε μεσοσταθμικά στο «Όχι»  49% και στο «Ναι»  46%, η δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του Μέγκα έδινε στο «Όχι» 51,5% και στο Ναι  48,5%, η δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του Άλφα έδινε στο Όχι  52% και στο Ναι  48%, η δημοσκόπηση της MRB για το Σταρ  έδινε στο Όχι  από 49% έως 54% και στο Ναι από 46% έως 51% .

Η πραγματικότητα με ποσοστό μεγαλύτερο του 61% υπέρ του ΟΧΙ.
Με ένα ξεκάθαρο μήνυμα – μάθημα δημοκρατίας του Ελληνικού λαού προς τους εταίρους μας και με το κεφάλι ψηλά περιμένουμε πλέον την επόμενη κίνηση της Κυβέρνησης Σύριζα.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε: Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, όταν ο λαός έχει πίστη ξεπερνά και τις μεγαλύτερες δυσκολίες, ευχαριστώ όλους ανεξάρτητα με το τι διαλέξατε και να κάνουμε ότι μπορούμε για να διαφυλάξουμε την Εθνική Ενότητα. Θέλουμε μια Ευρώπη της Δημοκρατίας και της Αλλυλεγγύης.  Ευχαριστώ και όλους του Ευρωπαίους Πολίτες που βγήκαν στους δρόμους και μας στήριξαν. Γενναία επιλογή αλλά έχουμε και πλήρη συνείδηση για ενίσχυση μιας βιώσιμης συμφωνίας και απεγκλωβισμού από την λιτότητα. Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν, δίκαιες όμως ναι. Άμεση προτεραιότητα η αποκατάσταση της οικονομικής σταθερότητας. Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε την διαπραγμάτευση. Οριστική έξοδο θέλουμε από την κρίση και αυτό θα το καταφέρουμε με ενότητα και ομοψυχία.
Ο κ.Τσίπρας τόνισε ότι θα επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να συγκαλέσει αύριο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.  Όπως είπε ο πρωθυπουργός αυτή τη φορά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, θα τεθεί και το ζήτημα του χρέους.  

ο Α. Σαμαράς δήλωσε: Οτι είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης Σύριζα για το όχι και για την 48ωρη συμφωνία, ώστε να τελειώσει ο εφιάλτης της Ελλάδας.
Παραιτήθηκε στην δήλωση του για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, την Θέση του προσωρινός Πρόεδρος της ΝΔ ο Β. Μεϊμαράκης.

 

Ο Πάνος  Καμμένος δήλωσε: Ο λαός απέδειξε ότι δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται. Αύριο η κυβέρνηση ξαναρχίζει τις διαπραγματεύσεις και θέλουμε το σύνολο του λαού να είναι μαζί μας και να βρούμε μια λύση χωρίς εξαθλίωση αλλά σε ένα δρόμο ανάπτυξης, δικαιωμάτων και εργασίας. Απευθύνθηκε στους ξένους ανταποκριτές να καταλάβουν όλοι οι λαοί, ποιά είναι τα μέτρα που ζητούν οι εταίροι μας.

 

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.