Secret Must logo

Οι κυρίαρχες σκέψεις καθορίζουν τη ζωή μας

Οι κυρίαρχες σκέψεις καθορίζουν τη ζωή μαςΥπάρχει μέσα μας μια δύναμη που μας σπρώχνει προς την κατεύθυνση των κυρίαρχων σκέψεών μας. Πως θα λειτουργήσει αυτό;

Ας ξεκινήσουμε με το να δούμε πως λειτουργούμε συνήθως. Περνάμε την ημέρα μας με τα 10 δευτερόλεπτα του χρόνου μας κάνοντας θετικές σκέψεις και τις υπόλοιπες 16 ώρες σκεπτόμαστε αρνητικά ενδεχόμενα. Σας λέει κάτι αυτό; 16 ώρες σκεπτόμενοι αρνητικά όλα θα είναι αρνητικά στη ζωή μας.

Το ίδιο ισχύει και με την δίαιτα. Τρώμε μια ημέρα υγιεινά και 30 ημέρες ανθυγιεινά. Είναι δυνατόν να έχουμε φυσική κατάσταση και υγιεινή ζωή με μόνο μια ημέρα το μήνα; Η απάντηση είναι ΟΧΙ! Θα πρέπει να γίνει ακριβώς το αντίθετο. Τρώμε όλο τον μήνα υγιεινά και μια μέρα μπορούμε να αφεθούμε.

Το ίδιο ακριβώς λειτουργεί και η σκέψη. Αλλάζουμε τα δεδομένα και κυριαρχούμε τις σκέψεις μας. 16 ώρες σκεφτόμαστε θετικά και 10 δευτερόλεπτα από την ημέρα μας αρνητικά. θα πρέπει λοιπόν να αποκτήσουμε τον έλεγχο της πνευματικής μας δραστηριότητας και να κάνουμε θετικές σκέψεις καθημερινά μέχρι να μας γίνει συνήθεια. Θα πρέπει να μας γίνει ο κυρίαρχος τρόπος σκέψης μας. Θα καθορίσουν την ζωή μας οι σκέψεις μας. Δοκιμάστε το και θα δείτε τεράστια διαφορά στη ζωή σας.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.