Secret Must logo

Παπούτσια τι πρέπει να ξέρετε..

Τα  παπούτσια μας πρέπει να ξέρετε ότι είναι  το Α και το Ω της ένδυσης μας! Τα παπούτσια μας πέρα του ότι δηλώνουν το προσωπικό μας γούστο, φανερώνουν χαρακτηριστικά την εποχή αλλά και την μόδα. Καλό είναι τα παπούτσια μας να είναι πάντα άψογα.

Αυτό που πρέπει να προσέξουμε στα υποδήματα μας είναι η ποιότητα υλικών που είναι φτιαγμένα, γιατί είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουμε πολλά προβλήματα και φυσικά τα πόδια μας να παραμορφωθούν και να κουραστούν.

Ένας άλλος κανόνας που θα πρέπει να έχουμε όσο αφορά τα παπούτσια μας, είναι να μην δανειζόμαστε παπούτσια από άλλους αλλά και να μην φοράμε συνεχώς τα ίδια. Κινδυνεύουμε από μυκητιάσεις αλλά και παραμορφώσεις.

Μπορεί οικονομικά να μην μπορούμε να πάρουμε πολλά σχέδια και χρώματα παπουτσιών, παρ’ όλα αυτά  πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε στην παπουτσοθήκη μας, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ένα ζευγάρι για καλά, μπότες και ένα ζευγάρι ίσια (για τις γυναίκες).

Πρέπει να αποφεύγουμε στην πόλη να φοράμε ανοιχτά παπούτσια, για να προστατέψουμε τα πόδια μας και κρατάμε τσόκαρα, σαγιονάρες και πέδιλα για άλλες περιπτώσεις. Και φυσικά εδώ θέλω να σας υπενθυμίσω, πως ποτέ δεν φοράμε κάλτσες με πέδιλο!! Είναι τουλάχιστον γελοίο το θέαμα.

Κλείνοντας θέλω να σας πω, πως τα παπούτσια τα έχουμε για να περπατάμε. Πρέπει λοιπόν να είναι στο μέγεθος μας, όχι μικρά αλλά ούτε και πιο μεγάλα. Να είμαστε άνετοι και να νιώθουμε βολικά με τα παπούτσια μας.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.