Secret Must logo

Μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι

Μια κλασική συνταγή που είναι μέσα στην καρδιά μας, μοσχαράκι κοκκινιστό!!! Πάμε να δούμε τι θα χρειαστούμε για αυτή την υπέροχη και πάντα διαχρονική συνταγή.             Υλικά για 4-5 μερίδες: 1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα 3 κουταλιές της σούπα ...

Σάλτσα βασιλικού

Σάλτσα βασιλικού κοινός Pesto. Μπορώ να πω ότι είναι μια από τις πιο γευστικές και πολύπλευρες σάλτσες που υπάρχουν με πολλές δυνατότητες για παραλλαγές και εξέλιξη. Θα δούμε την βασική συνταγή, αλλά και μια πολύ πιο απλή εκτέλεση της και τις εφαρμογές της που είναι πάρα μα πάρ...

Βασιλόπιτα

 Υλικά: 6 φλυτζάνια αλεύρι Τρία τέταρτα του φλιτζανιού βούτυρο ή Βιτάμ Μισή κούπα κονιάκ 5 αβγά 2 φλυτζάνια ζάχαρη 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ Το χυμό ενός πορτοκαλιού και τριμμένη τη φλούδα του.   Ένα νόμισμα για φλουρί   Εκτέλεση: Σε μια λεκάνη χτυπάμε τη ζάχαρη με τα...
Posted On 31 Δεκ 2013
, By

Κρέμα καραμελέ

Υλικά Για την κρέμα: 1 λίτρο γάλα 70 γρ. κορν φλάουρ 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη 3 βανίλιες     Για την καραμέλα: 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1 κ.γ χυμό λεμονιού 1 κ.γ νερό   Εκτέλεση: Καραμέλα: Βάζετε σε ένα μικρό κατσαρολάκι τα υλικά της καραμέλας και το βάζετε σε χα...
Posted On 28 Δεκ 2013
, By

Μοσχαράκι γιορτινό με δαμάσκηνα

Υλικά για 6-7 μερίδες: 1500γρ. Νουά η ελία από μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε μικρά κυβάκια 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μπαστουνάκι κανέλα 5 σκελίδες σκόρδο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 3 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα 4 κ.σ αλεύρι 3 καρότα κομμένα σε ροδελάκια...
Posted On 28 Δεκ 2013
, By

Creme Brulee

Υλικά: 1/2 λίτρου γάλα πλήρες 1 πορτοκάλι 1λεμόνι 2 φακελάλια βανίλια 70 γρ. αμυγδαλόσκονη (Η αμυγδαλόσκονη αντικαθιστά τον ρόλο του αλευριού στα γλυκά μας. Είναι ασπρισμένα αμύγδαλα που απλά πρέπει να τα αλέσετε πολύ καλά.Αν βαριέστε θα την βρείτε στα ζαχαροπλαστεία.) 6 κρόκ...
Posted On 26 Δεκ 2013
, By

Χριστουγεννιάτικες Δίπλες

Υλικά: 4 αυγά Ξύσμα από 2 πορτοκάλια Τον χυμό από τα πορτοκάλια 1/2 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Καρύδια και Κανέλα τριμμένα για το πασπάλισμα   Για το σιρόπι: 2 φλ. τσαγιού μέλι 2 φλ. τσαγιο...
Posted On 19 Δεκ 2013
, By

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Παιχνιδιάρικα τρουφάκια

Τρουφάκια γλύκισμα που ξυπνά παιδικές αναμνήσεις στους μεγάλους και δημιουργεί νέες σε μικρότερους…. Συνταγές πολλές και διάφορες, κατά βάση κλασικές, λόγω του ότι είναι συγκεκριμένο, μπορούμε με πολύ απλές κινήσεις να αλλάξουμε την συνταγή μας και να τα κάνουμε από κλασικά...

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Χοιρινό με δαμάσκηνα

Μέρες γιορτινές και το τραπέζι πρέπει να φορέσει και αυτό τα καλά του και να μην είναι σαν όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου. Εδώ θα δούμε μια πολύ απλά αλλά και πολύ καλή συνταγή για ένα φαγητό πολύ μαγειρεμένο και με ιδιαίτερη προτίμηση λόγω του ότι πολλοί είναι αυτοί που δεν...
NEWSLETTER
Εγγραφείτε στα newsletter μας για να μη χάνετε άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!
Εγγραφείτε για να μη χάνετε κανένα άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ;
Εάν σας άρεσε το περιεχόμενο κάντε like και μοιραστείτε την σελίδα μας, σημαίνει πολλά για εμάς και συμβάλει στην βελτίωση της.
Εγγραφείτε για να μη χάνετε κανένα άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο