Secret Must logo

Τρίκαλα σαν…παραμύθι

Μύλος-των-Ξωτικών-237x300Διαγωνισμός συγγραφής παραμυθιού 2012 – 2013:

Ήρθε η στιγμή της βράβευσης!

 

Έφτασε επιτέλους η ώρα, για δεκάδες συγγραφείς, να μάθουν τα αποτελέσματα του «Διαγωνισμού Παραμυθιού 2012 – 2013», στον οποίο συμμετείχαν πέρυσι, κατά την εορταστική περίοδο.

Η μοναδική ιδέα της οργανωτικής επιτροπής του «Μύλου των Ξωτικών» που αφορούσε στη συγγραφή μιας φανταστικής ιστορίας, αγκαλιάστηκε με τον πλέον θερμό τρόπο.

Ανήμερα των Χριστουγέννων θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μέσω του επίσημου site του «Μύλου των Ξωτικών» (www.milosxotikon.gr) ενώ λίγες ημέρες αργότερα, λίγο πριν την εκπνοή του 2013, στις 29 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση, σε μια ειδική τελετή, στην κεντρική σκηνή της εκδήλωσης.

Σημειώνουμε πως όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν έπαινο συμμετοχής ενώ οι νικητές θα κερδίσουν από ένα δώρο έκπληξη.

Όλα τα παραμύθια διαβάστηκαν, αξιολογήθηκαν και βαθμολογήθηκαν από ειδική κριτική επιτροπή που συγκροτήθηκε από την οργανωτική επιτροπή του «Μύλου των Ξωτικών» προκειμένου να γίνει η ανάδειξη των νικητών.Η επιτροπή αποτελείται από την κα Γεωργία Κολοβελώνη, φιλόλογο, ποιήτρια και Πρόεδρο Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Τρικάλων, την κα Αλεξάνδρα Χιώτη, φιλόλογο – Διδάκτορ γλωσσολογίας και την κα Φωτεινή Χατζάρα, συγγραφέα – αφηγήτρια.

 

 

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στα newsletter μας για να μη χάνετε άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!
Εγγραφείτε για να μη χάνετε κανένα άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ;
Εάν σας άρεσε το περιεχόμενο κάντε like και μοιραστείτε την σελίδα μας, σημαίνει πολλά για εμάς και συμβάλει στην βελτίωση της.
Εγγραφείτε για να μη χάνετε κανένα άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο