Secret Must logo

Φουντουκόπιτα

 

                                                            Προτείνει η Chef Έφη Αλεβίζου


 

ΦουντουκόπιταΥΛΙΚΆ:

  • 2 σοκολάτες κουβερτούρες
  • 2 σοκολάτες κουβερτούρες γάλακτος
  • 5 αυγά
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού αλεύρι
  • 200γρ. βούτυρο Κερκύρας
  • 200γρ. φουντούκι αλεσμένο

 

 

ΦουντουκόπιταΕΚΤΈΛΕΣΗ:

Λιώνουμε τις 2 κουβερτούρες και την μία κουβερτούρα γάλακτος σε μπεν-μαρί.

Αναμειγνύουμε στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη, στην συνέχεια ρίχνουμε και το αλεύρι με το φουντούκι.

Ρίχνουμε και την λιωμένη σοκολάτα, αφού έχει κρυώσει και ανακατεύουμε ζωηρά.

Βουτυρώνουμε ένα μικρό πυρέξ και ρίχνουμε μέσα το γλυκό.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 25′-30′.

Το βγάζουμε από το φούρνο και αφού φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου, το γαρνίρουμε με την υπόλοιπη

σοκολάτα γάλακτος, που είχαμε κρατήσει αφού την λιώσουμε και αυτη σε μπεν-μαρί.

Πασπαλίζουμε αν θέλουμε με τριμμένο φουντούκι.

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στα newsletter μας για να μη χάνετε άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!
Εγγραφείτε για να μη χάνετε κανένα άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ;
Εάν σας άρεσε το περιεχόμενο κάντε like και μοιραστείτε την σελίδα μας, σημαίνει πολλά για εμάς και συμβάλει στην βελτίωση της.
Εγγραφείτε για να μη χάνετε κανένα άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο