Secret Must logo

Άνδρες και πολλαπλοί οργασμοί

Οι πολλαπλοί οργασμοί στους άνδρες είναι εξαιρετικά σπάνιοι.

Οι νέοι άνδρες στην εφηβεία μπορεί να είναι σε θέση να εκσπερματώσουν πολλές φορές στη σειρά, αλλά πολύ λίγοι άνδρες μετά τα 20 μπορούν να το κάνουν αυτό συχνά.

Σ’ έναν άνδρα η ευχάριστη αίσθηση του οργασμού προκαλείται καθώς το σπερματικό υγρό χτυπά το μπροστινό  τμήμα της ουροποιητικής οδού, κοντά στον προστάτη και τον διογκώνει.

Όταν ένας άνδρας εκσπερματώνει μετά από 2 ημέρες  αποχής ο όγκος του σπέρματος είναι ο μεγαλύτερος δυνατός και στην κυριολεξία  εκτοξεύεται  στην περιοχή της ουρήθρας , εκεί που βρίσκεται ο προστάτης, προσφέροντας  του μια εξαιρετικά έντονη απόλαυση.

Αν τελειώσει ξανά ,μέσα σε λίγες ώρες δεν έχει τόση ένταση γιατί δεν έχει περάσει αρκετή ώρα ώστε να παραχθεί και πάλι υγρό.

Η σύνδεση  οργασμού και εκσπερμάτωση στους άνδρες είναι πολύ ενοχλητική.  Είναι αλήθεια πως οι άνδρες μπορούν να έχουν οργασμό χωρίς να έχουν στύση.  Κάτι τέτοιο είναι δυνατό, αν γίνει  μασάζ  στον προστάτη. Σχεδόν πάντα προκαλεί ένα είδος εκσπερμάτωσης.

Πολλοί άνδρες αναφέρουν ότι έχουν ¨στεγνούς¨ οργασμούς, δηλαδή οργασμούς χωρίς εκσπερμάτωση. Αυτό συνήθως συμβαίνει σε άνδρες που έχουν τελειώσει πολλές φορές την μια μετά την άλλη.

Ο έλεγχος της εκσπερμάτωσης  αντιμετωπίζεται εκτεταμένα  στα περισσότερα ερωτικά εγχειρίδια της Ανατολής, όπου εξηγούνται  μέθοδοι που συμπεριλαμβάνουν τόσο σωματική όσο και ψυχολογική εκπαίδευση. Η πίεση με βελονισμό σε ένα σημείο πάνω από το δεξί  στήθος  ενός άνδρα δημιουργεί  ένα κλειστό κύκλωμα και βοηθά τη συγκράτηση του σπέρματος. Επίσης σύμφωνα με αυτά τα κείμενα γίνεται έλεγχος της εκσπερμάτωσης και αν πιέσει κάποιος τη φτέρνα του περίπου στην περιοχή ανάμεσα στο όσχεο και τον πρωκτό.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.