Secret Must logo

Έπεσε η αυλαία του 1ου τουρνουά Beach Handball στον Κάλαμο, για το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Έπεσε η αυλαία του 1ου τουρνουα Beach Handball στον Κάλαμο, για το 18ο Πανελληνιο Πρωτάθλημα«Θριαμβευτές οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης και ο ΑΟ Άνοιξης Χαντμπολ στην πρεμιέρα του 18ου Πανελληνιου Πρωταθλήματος Beach Handball»

Αυλαία για το «kinderland Kalamos Beach Handball Tournamnet » που ολοκληρώθηκε με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία το τριήμερο 2-4 Ιουνίου στον Κάλαμο Αττικής στο πλαίσιο του 18ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Συνδιοργανωτές ο Δήμος Ωρωπού, ο Α.Ο. Άνοιξης Χαντμπολ και οι κατασκηνώσεις «Kinderland»

Έπεσε η αυλαία του 1ου τουρνουα Beach Handball στον Κάλαμο, για το 18ο Πανελληνιο Πρωτάθλημα   Πρωταθλητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο ΑΣ Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης που επικράτησε στον τελικό του Απόλλων Καλαμαριάς με 2-1 σετ (16-20, 16-11, 8-6) ενώ στις γυναίκες  ο ΑΟ Άνοιξης  που κέρδισε άνετα τους Θρακομακεδόνες με 2-0 σετ (12-3, 7-6). Χάλκινα μετάλλια  για Θρακομακεδόνες και Άρη Νικαίας αντίστοιχα.

Διπλή επιτυχία για την γυναικεία ομάδα του ΑΟ Άνοιξης η ανάδειξη της 16χρονης Βασιλείου Αναστασίας σε MVP της διοργάνωσης. Στο αντίποδα η αντρική ομάδα του ΑΟ Άνοιξης δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών, αφού ηττήθηκε στον μικρό τελικό από τους Θρακομακεδόνες με 2-1 σετ (16-14, 12-15, 12-11) στον πιο συναρπαστικό και αμφίρροπο αγώνα της διοργάνωσης.

Έπεσε η αυλαία του 1ου τουρνουα Beach Handball στον Κάλαμο, για το 18ο Πανελληνιο Πρωτάθλημα      Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή 150 αθλητών και αθλητριών  των ακαδημιών σωματείων της ΕΣΧΑ,  που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην άμμο και πήραν μέρος την Κυριακή 4 Ιουνίου στην παράλληλη διεξαγωγή αναπτυξιακού τουρνουά εκμάθησης Beach Handball U-15 υπό την αιγίδα της ΕΑΠ /ΟΧΕ. Στο αναπτυξιακό τουρνουά συμμετείχαν τα σωματεία Αρης Νικαίας, ΔΑΣ Ζεφυρίου, ΑΣ Ηλιούπολης, ΑΠΕΣ Καπανδριτίου και Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων.

Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους από πλευράς ΟΧΕ ο Γ. Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης, ο Αντιπρόεδρος Στέφανος Σταμούλης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball Κώστας Βιολιτζής , ενώ από πλευράς  διοργανωτών  ο Αντιδήμαρχος Ωρωπού Δημήτρης Βελτανιώτης, και ο ιδιοκτήτης της «Kinderland» Σπύρος Πατσέας.

Χορηγοί των ομάδων του ΑΟ Άνοιξης ο εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος, τα «Μάρμαρα Διονύσου ΑΕΒΕ- Dionyssosmarble» και η Φρουτεμπορική «Πέππας» . Αρωγοί στην διεξαγωγή του τουρνουά οι «σαλάτες Καλάμου Δέδες», η τεχνική εταιρεία «Δ. Βελτανιώτης Α.Ε» και το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών «ΕΛΕΚΤΡΙΚ Ν. Μίχας».

Χορηγοί επικοινωνίας του τουρνουά ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΕΡΑΣΠΟΡ», η εφημερίδα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ», η εφημερίδα «Τοπικό Βήμα», το ιστολόγιο «OnSports» και το ηλεκτρονικό περιοδικό «SecretMust»

Βαθμολογία «Kinderland Kalamos Beach Handball Tournament«

κατηγορία ανδρών

  1. ΑΣ ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
  2. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
  3. ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
  4. ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ
  5. ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ
  6. ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
  7. ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
  8. ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

κατηγορία γυναικών

  1. Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ
  2. ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
  3. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ»

Έπεσε η αυλαία του 1ου τουρνουα Beach Handball στον Κάλαμο, για το 18ο Πανελληνιο Πρωτάθλημα

Έπεσε η αυλαία του 1ου τουρνουα Beach Handball στον Κάλαμο, για το 18ο Πανελληνιο Πρωτάθλημα

Έπεσε η αυλαία του 1ου τουρνουα Beach Handball στον Κάλαμο, για το 18ο Πανελληνιο Πρωτάθλημα

Έπεσε η αυλαία του 1ου τουρνουα Beach Handball στον Κάλαμο, για το 18ο Πανελληνιο Πρωτάθλημα

Έπεσε η αυλαία του 1ου τουρνουα Beach Handball στον Κάλαμο, για το 18ο Πανελληνιο Πρωτάθλημα

Έπεσε η αυλαία του 1ου τουρνουα Beach Handball στον Κάλαμο, για το 18ο Πανελληνιο Πρωτάθλημα Έπεσε η αυλαία του 1ου τουρνουα Beach Handball στον Κάλαμο, για το 18ο Πανελληνιο Πρωτάθλημα

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.