Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 11/11 – 17/11

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janni

Καλή εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Σίγουρα είμαστε λίγο καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες και έχουμε και κάποιοι από μας και περισσότερη αισιοδοξία. Αυτό θα κρατήσει αρκετό καιρό. Καιρός λοιπόν για νέα ξεκινήματα και όνειρα . Οικονομικά θέματα μπορούμε να προωθήσουμε και να έχουμε ελπίδα για κάτι καλύτερο. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.

 

 


krios

ΚΡΙΟΣ:  Πάθος και δύναμη σας διακρίνουν αυτή την βδομάδα. Επαγγελματικά ανοίγονται νέοι δρόμοι και δεν αποκλείεται και καλύτερη πρόταση για δουλειά. Δείτε όλες τις εξελίξεις και πάρτε τις αποφάσεις σας. Βέβαια από την νέα χρονιά θα έχετε ακόμα καλύτερες προτάσεις, άρα  μην βιαστείτε. Στα συναισθηματικά σας νέοι έρωτες στον ορίζοντα θα σας αναστατώσουν και μπορεί να σας φέρουν σε δίλημμα. Δεν είστε για πολλά μπλεξίματα, γι αυτό να προσέχετε. Καλή σε όλες τις μεριές αυτή η εβδομάδα επωφεληθείτε.

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Πόσο καιρό είχατε να νιώσετε ήρεμα και χαλαρά. Κάπου έχετε φτάσει σε ένα σημείο να πιστεύεται ότι η ζωή σας θα είναι μόνο πίκρα και στενοχώρια. Όχι φίλες/οι μου δεν είναι έτσι κι αυτή την εβδομάδα θα πάρετε μια νότα αισιοδοξίας. Δείτε και αυτά τα οικονομικά σας γιατί έχουν προοπτική για καλύτερες και πιο ανοδικές καταστάσεις. Ερωτικά  βγείτε και διασκεδάστε με τον/την σύντροφο σας γιατί μόνο αυτό θα σας κάνει, να νιώσετε και πάλι όμορφα. Oλοι ξέρουμε πως για σας ο έρωτας όπως και το καλό φαγητό έχει ιδιαίτερη αξία. Απολαύστε λοιπόν και τα δύο και ότι άλλο σας κάνει ευτυχισμένους/ες.

dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από όπου και να τα πάτε αυτό τον καιρό τα φέρνετε στα μέτρα σας. Όλα σας ευνοούν και σας ανοίγουν νέους δρόμους. Δεν λέω ότι είναι και τόσο εύκολα, αλλά με την επιμονή σας θα γίνουν. Στα συναισθηματικά σας δεν είναι ο καιρός να ξεκαθαρίσετε το τι πραγματικά νιώθετε γιατί μπορεί να κάνετε λάθος και αυτό να σας κοστίσει αργότερα. Καλύτερα ασχοληθείτε με σοβαρά οικονομικά γιατί εκεί έχετε καλύτερο πλάνο. Συζητήσεις με φίλους μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση γι αυτό αποφύγετε τις όσο μπορείτε.

karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε μείνει λίγο έκπληκτοι με τα γεγονότα και τις εξελίξεις και θέλετε χρόνο για να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει. Πάρτε όσο χρόνο νομίζετε φτάνει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να μην κάνετε λάθος βήματα. Μείνατε αρκετό καιρό μόνοι/ες και είναι λίγο δύσκολο, να συνηθίσετε σε μια νέα ζωή. Xαρούμενα νέα σε ότι αφορά την οικογένεια σας μαθαίνετε και σας κάνουν να ονειρεύεστε ξανά. Τα καλύτερα για σας ίσως να αρχίζουν από τώρα. Επωφεληθείτε. Πρέπει τα οικονομικά σας όμως να προσέξτε περισσότερο γιατί εκεί θέλετε αρκετό χρόνο ακόμη για να τα βάλετε σε μια σειρά.

leonΛΕΩΝ:  Χαλαρώστε φίλοι/ες  μου δεν είναι καιρός ούτε για εντάσεις αλλά ούτε και για αποφάσεις ζωής. Ο χρόνος για σας είναι ο καλύτερος σύμμαχος κι αυτός θα σας δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Γενικά σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν χρειάζεται ψυχραιμία, μα πάνω από όλα υπομονή. Αρκετοί φίλοι και δικοί σας άνθρωποι βρίσκονται πλάι σας, αλλά νιώθετε πολύ μόνες/οι. Με τον καιρό θα αλλάξει αυτό αλλά τώρα πρέπει να το περάσετε αυτό το στάδιο. Σχέση από παρελθόν μπορεί να ξαναμπεί στην ζωή σας αλλά αυτό μπορεί με τον καιρό να φανεί λάθος γι αυτό σκεφθείτε το πολύ καλά.


parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ
: Ένα δεκαήμερο πολύ καλό ξεκινάει για σας φίλοι/ες μου και πρέπει να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Μπορείτε να διορθώσετε λάθη στα οικονομικά σας και να συμφιλιωθείτε με άτομα στο κοντινό σας περιβάλλον. Κάντε μια καλή αρχή και στους δύο τομείς και θα δείτε πολύ σημαντικά αποτελέσματα άμεσα. Μην τραβάτε το σχοινί γιατί μπορεί να βρεθείτε χαμένοι στο τέλος. Σφίξτε και λίγο παραπάνω το χεράκι σας και θα δείτε και χρήματα στην τσέπη σας. Ρίξτε το και λίγο έξω το έχετε ανάγκη. Μην κουράζετε τους γύρω σας με παραξενιές κι επιμονή στην στάση σας. Ακούστε και μια παραπάνω γνώμη και σίγουρα θα σας βγει σε καλό.
zygosΖΥΓΟΣ: Αυτή η νέα εβδομάδα σας βρίσκει σε οριακά σημεία. Ξέρετε ότι έχετε κατά πολύ ξεπεράσει τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό και πολύ περισσότερο την υπομονή σας αλλά δεν γίνετε αλλιώς. Μόνο μπροστά μπορείτε να πάτε κι αυτό σας δίνει αυτός ο καιρός. Δύναμη αποφασιστικότητα και επιμονή επιβραβεύονται. Τολμήστε, πάρτε θάρρος και πείτε αυτό που νιώθετε και θέλετε άσχετα με το αν θα δυσαρεστήσετε κάποιους. Αυτά τα οικονομικά σας δεν δείχνουν να βελτιώνονται άμεσα αλλά δεν έχει και πολύ σημασία για σας αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχετε μάθει στα πολλά και το χρήμα δεν παίζει και τόσο σπουδαίο ρόλο για σας. Ξεπεράστε τον εαυτό σας λοιπόν.


skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ:
 Ο μήνας γενεθλίων συνεχίζετε κι απ’ ότι φαίνετε καλά δείχνουν για σας τα πράγματα. Τολμήστε στα επαγγελματικά να κάνετε νέα βήματα και νέα αρχή. Αξίζετε πολλά περισσότερα και πρέπει να τα διεκδικήσετε. Δεν σας λέω ότι είναι και τόσο εύκολο αλλά ξέρετε ότι τίποτα δεν σας  χαρίστηκε , για όλα όσα έχετε πετύχει, αγωνιστήκατε σκληρά. Τώρα ήρθε ο καιρός να αποζημιωθείτε. Ευνοούνται και νέοι έρωτες και σχέσεις αλλά πολύ μεγάλη προσοχή. Υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε από σύντροφο που μπορεί ήδη να είναι δεσμευμένος/η κι εσείς να ερωτευθείτε και να απογοητευθείτε. Προσοχή λοιπόν. 

.


toxothsΤΟΞΟΤΗΣ:
 Η ελευθερία σας είναι το πάν για σας αλλά και πάλι δεν είσαστε ευχαριστημένοι/ες, γιατί; Τι παραπάνω θέλετε που δεν  μπορείτε να το αποκτήσετε; Μάλλον κάνατε λάθος κινήσεις και τα κάνατε θάλασσα. Δεν ξέρω τι μπορείτε να αλλάξετε πια. Κάποιες σχέσεις έφτασαν στο τέλος τους. Δεν υπάρχει επιστροφή. Καινούργιες καταστάσεις έρχονται στην ζωή σας. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν κι εσείς ερωτεύεστε ξανά. Που ξέρετε μπορεί αυτή η φορά να είναι αυτή που θα στεριώσει στην ζωή σας και δεν θα σας νοιάζει και τόσο η ελευθερία σας. Καλή τύχη σε ότι κάνετε από δω και μπρος.


aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:
 Για σας φίλοι/ες μου είναι πιο απλά τα πράγματα όσο κι αν θέλετε να τα μπλέκετε μόνοι/ες  σας. Πρέπει να  αφήστε στην άκρη την ηττοπάθεια και το θλιμμένο ύφος και να στρωθείτε στην δουλειά. Μπορείτε και πολύ περισσότερο από όσο δείχνετε. Κάντε το πράξη. Οι άνθρωποι που είναι κοντά σας, σας έχουν ανάγκη και πολύ περισσότερο η οικογένεια σας. Από εσάς παίρνουν δύναμη κι εσείς από αυτούς. Εγωισμός δεν μετράει σ’αυτές τις σχέσεις. Μια νέα αρχή μπορεί να σας δώσει φτερά η ακόμα  και μια επανασύνδεση θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά. Κάντε αυτό που σας ευχαριστεί φτάνει να μην το μετανιώσετε αργότερα.


ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ:
 Δύσκολη εβδομάδα και δύσκολος καιρός  για σας γενικά . Δεν έχετε και πολλά ψυχικά αποθέματα και έχετε αγγίξει το κόκκινο. Κάτι πρέπει αυτές τις μέρες να βρείτε να σας φτιάξει  το κέφι και να σας κάνει να νιώσετε αισιοδοξία. Σίγουρα θέλετε πολλά περισσότερα αλλά δεν μπορείτε να τα έχετε άμεσα, αλλά ούτε και οι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να σας ακούν κάθε τόσο να παραπονιέστε. Σηκώστε λοιπόν το κεφάλι σας ψηλά, είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνετε τώρα άσχετα με το αν η βοήθεια σας έρθει αργότερα. Αλλαγή στα επαγγελματικά σας αυτό το διάστημα επιβάλετε.


ixthyisΙΧΘΥΕΣ:
 Μην παίρνετε αυτή την εβδομάδα τίποτα στα σοβαρά. Μην παίρνετε καμία σοβαρή απόφαση. Αφήστε λίγες μέρες ακόμα να δείξει η κατάσταση πως έχει και αποφασίζετε για το πώς θα κινηθείτε. Έτσι κι αλλιώς δεν έχετε και πολλές επιλογές. Βγείτε καλύτερα με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, έχετε ανάγκη από διασκέδαση και επαφή με κόσμο που σας νοιάζεται. Δώστε κι εσείς τόπο στη οργή και όλα σε λίγο καιρό θα είναι αλλιώς. Με αυτά τα οικονομικά σας ασχοληθείτε περισσότερο και ψάξτε για συμφέρουσες λύσεις. Μπορείτε μέχρι και τέλος Δεκεμβρίου να πετύχετε ότι καλύτερο για το πορτοφόλι σας.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.