Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 14/10 – 20/10

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΑγαπητοί φίλοι Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να απευθύνω ένα σύντομο χαιρετισμό και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο περιοδικό μας. Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές μας και υπομονή, πίστη και δύναμη σε όλους μας.

Βρίσκομαι σ’ αυτόν τον χώρο εδώ και 18 χρόνια και μέσω των αστρολογικών καρτών γίνεται η κάθε πρόβλεψη. Αυτή βέβαια είναι μια γενική άποψη αλλά μας βοηθά να γνωρίζουμε τι μας συμβαίνει. Παρέα με τα άστρα θα προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να βρίσκουμε λύσεις και να προτείνουμε τρόπους να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες μας παρουσιάζονται, καθώς επίσης να δούμε και τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Όπου κι όταν χρειάζεται, ενδιάμεσα, θα σας ενημερώνω για τυχόν άλλες εξελίξεις. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Καλή μας εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Μέσα Οκτώβρη πια και σιγά σιγά μπαίνουμε στο φθινοπωρινό κλίμα. Δύσκολη η προσαρμογή, αλλά εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έντονη περίοδο με αρκετή κινητικότητα κι έντονη δραστηριότητα για μερικούς από μας. Άλλοι πάλι, δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα νιώθουμε ότι έχουμε εξαντλήσει όλα μας τα όρια και τις δυνάμεις. Όμως ποτέ μας δεν πρέπει να τα παρατάμε, αλλά να μας πιάνει το πείσμα μας και να προσπαθούμε και πιο πολύ.

 


krios

ΚΡΙΟΣ: Καλό ξεκίνημα γι αυτή την βδομάδα μιας και η προηγούμενη δεν έκλεισε και με τις καλύτερες συνθήκες. Πιο ήρεμους και σκεπτικούς σας βρίσκω και πιο αποφασιστικούς. Το έχετε βάλει πείσμα να μην το βάλετε εύκολα κάτω κι αυτό φαίνετε. Σας βοηθάει όλη αυτή η βδομάδα αλλά και το επόμενο δεκαήμερο γενικά, για να πετύχετε τους  σκοπούς σας. Με καλό υπολογισμό των χρημάτων θα δείτε να σας περισσεύουν και λίγα ευρουλάκια ή να φτάνουν ίσα ίσα για τα έξοδα σας. Μπορεί να σας φοβίζει το μέλλον και το πώς θα τα βγάλετε πέρα αλλά ξέρετε ότι η τύχη πάντα σας βοηθάει και τα καταφέρνετε. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα.

 

 

 

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Καζάνι που βράζει σπίτι, οικογένεια, φιλίες, δουλειά. Ένα ένα λοιπόν για να μην τα μπλέξετε όλα μαζί. Πρώτα δείτε τα θέματα δουλειάς μιας κι αυτή έχει προτεραιότητα, για να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά. Ακούστε και τους άλλους γιατί μπορεί αυτά που σας λένε να σας βοηθήσουν και να σας ανοίξουν νέους δρόμους. Μην είστε απόλυτοι στις σχέσεις σας και μην βάζετε συνέχεια τον εαυτό σας στην θέση του θύματος. Αυτή η βδομάδα θα σας ανοίξει τα μάτια σε φιλίες και οικογένεια για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση που σας έχει φέρει σε αδιέξοδο τελευταία. Υπομονή φίλοι μου αν και για σας δύσκολο το βλέπω. Χρήμα και τύχη είναι με το μέρος σας.

 

 

dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για όλα τα θέματα βρίσκετε  την λύση τους άσχετα αν στο τέλος δεν λύνετε τίποτα, εσείς πάντως το χρέος σας το κάνατε. Στην πράξη όμως κάτι δεν κάνετε σωστά. Για κοιτάξτε λιγάκι τον τρόπο σας και την συμπεριφορά σας. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε τακτική; Μήπως ο υπερβολικός σας ενθουσιασμός δεν σας βοηθάει; Δείτε πιο πρακτικά τα θέματα σας και πάρτε άμεσα αποφάσεις. Για προσέξτε και λίγο τα έξοδα σας αργότερα δεν θα είναι τόσο εύκολη η κατάσταση κι εσείς δεν θα μπορείτε να προσαρμοστείτε. Από τώρα λοιπόν θα πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας.

 

 

 

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πόσα πράγματα θέλετε γρήγορα να πάρουν τον δρόμο τους κι όσο αυτά αργούν, χάνετε το κουράγιο και την δύναμη σας, μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας φίλοι μου. Είναι πολύ άδικο για σας και τον αγώνα που έχετε κάνει τόσα χρόνια. Αφού το ξέρετε κάπου εδώ κοντά βρίσκονται τα καλύτερα για σας. Λίγος χρόνος ακόμα κι όλα θα μπουν στην θέση τους. Θα έρθουν και χρήματα στην τσέπη σας αλλά σιγά σιγά  και με σωστές κινήσεις. Μια πρόταση για ένα ταξιδάκι θα σας κάνει να χαρείτε και γι αυτό τολμήστε το. Έχετε ανάγκη να περάσετε όμορφες μέρες.

 

 

 

leonΛΕΩΝ: Πάθος, έρωτας και πολύ πείσμα σας διακρίνει αυτή την εποχή. Τα θέλετε όλα εδώ και τώρα και δεν έχετε ούτε υπομονή αλλά ούτε και διάθεση να περιμένετε άλλο. Μια νέα γνωριμία θέλετε να σας απογειώσει και να σας βγάλει από όλη αυτή την μονοτονία. Τα βαρεθήκατε όλα και θέλετε κάποια αλλαγή. Δεν φτάνει να το θέλετε μόνο αλλά και να το τολμήσετε. Μην περιμένετε θαύματα όσο εσείς δεν κουνάτε τα χέρια σας. Αυτή είναι μια καλή εποχή αλλαγών για σας. Κάντε το λοιπόν και καλή επιτυχία σε ότι κάνετε. Μόνο όλα με μέτρο κι όχι υπερβολές.

 

 

 


parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ
: Καλή εβδομάδα σας ανοίγει φίλοι μου, επωφεληθείτε και κοντά βήματα ουσιαστικά για σας τα οικονομικά σας και την οικογένεια σας. Δείξτε το ενδιαφέρον στους δικούς σας και να είσαστε πιο κοντά στα παιδιά σας. Σας χρειάζονται όπως κι εσείς αυτούς. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας μιλήστε για όλα όσα σας απασχολούν γιατί όσο κι αν δεν το πιστεύετε μπορείτε να βρείτε τις λύσεις που ψάχνετε. Προς το τέλος της βδομάδας ένα επαγγελματικό νέο θα σας αναστατώσει λίγο και ίσως σας αλλάξει κάποια σχέδια σας.

 

 

 

zygosΖΥΓΟΣ: Όλα για σας έχουν όρους και όρια αλλά αυτό έχει αρχίσει να κουράζει τελευταία τους γύρω σας. Για προσέξτε την εμμονή σας για κάποια θέματα και ρίξτε λίγο νεράκι στο κράσακι σας. Δεν λέω ότι δεν έχετε δίκιο αλλά θα πρέπει να βρείτε έναν καλύτερο τρόπο να το αποδείξετε. Προσοχή σ’ αυτούς που έχουν γενέθλια αυτές τις τελευταίες μέρες γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ανατροπές κι απρόσμενες εξελίξεις. Να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις αλλά μετά από  σοβαρή σκέψη να κάνετε το οτιδήποτε. Άλλωστε πάντα κάπως έτσι λειτουργείτε κι αυτό σχεδόν πάντα σας βγαίνει σε καλό. Μια νέα γνωριμία θα σας δώσει χαρά, αλλά και ελπίδα για κάτι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο.

 

 

 


skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ:
 Μικρές αλλαγές στα συναισθηματικά σας σας απογοητεύουν περισσότερο. Αλλιώς τα υπολογίσατε κι αλλιώς τα βλέπετε να εξελίσσονται. Δείξατε περισσότερη εμπιστοσύνη στο άτομο που σας ενδιέφερε και σας απογοήτευσε. Τώρα όλη η αλήθεια έχει φανεί κι εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε πως και που κάνατε λάθη. Μην ψάχνετε να βρείτε άκρη στο όλο θέμα πάρτε τις αποφάσεις σας κι εδώ και τώρα βάλτε ένα τέλος σ’ αυτό το θέατρο του παραλόγου. Σας φθείρει όλη αυτή η κατάσταση και σας πάει πολύ πίσω. Οι επόμενοι μήνες θα σας δικαιώσουν και ίσως πάρετε το αίμα σας πίσω.

 

 

 


toxothsΤΟΞΟΤΗΣ:
 Επιτέλους σοβαρευτείτε, δεν μπορείτε να το συνεχίσετε αυτό που κάνετε, είναι φθορά για όλους και περισσότερο για σας τους ίδιους. Προσέξτε την συμπεριφορά σας στον/ην σύντροφο σας, γιατί αργότερα δεν θα μπορείτε να διορθώσετε τίποτα. Αφήστε τους εγωισμούς κατά μέρος και κάντε έναν ειλικρινή διάλογο με τον/ην αγαπημένη/ο σας και θα δείτε ότι όλα θα γίνουν καλύτερα για όλους σας. Οικονομικά δέχεστε κάποια βοήθεια και πρέπει να το εκτιμήσετε και να φροντίσετε να διορθώσετε τα πράγματα. Αυτή η βδομάδα έχει κόπο δουλειά κι αγώνα αλλά στο τέλος όλα θα μπουν στην θέση τους. Υπομονή σε όλους σας.

 

 

 


aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:
 Αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο σας σιγά σιγά και βλέπετε ότι και βοήθεια λαμβάνετε αλλά και δύναμη έχετε. Οικονομικά σίγουρα ακόμα είναι δύσκολα αλλά ξέρατε ότι κάπως έτσι θα ήταν η κατάσταση μετά από την αλλαγή που κι εσείς επιλέξατε κι αποφασίσατε. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Η κάθε απόφαση που παίρνουμε έχει και τα κόστη της. Μην σας φοβίζει η μοναξιά η κακή επιλογή συντρόφου να σας φοβίζει. Μην συμβιβαστείτε με πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε μόνο και μόνο για να διευκολύνεται προσωρινά την ζωή σας. Αφήστε τον χρόνο να γιατρέψει τις πληγές σας και σίγουρα θα είσαστε καλύτερα.

 

 

 


ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ:
 Λύσεις οικονομικές σας βγαίνουν και πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε γιατί δεν έχετε και πολλά περιθώρια. Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες και μην αφήνετε ανοίγματα νομίζοντας ότι θα τα λήξετε αργότερα. Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από σας και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος σας. Κοιτάξτε πιο πολύ τα επαγγελματικά σας, γιατί εκεί έχετε σοβαρό θέμα και πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα. Καλή εποχή είναι δε λέω αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Ψάξτε άλλες πηγές βοήθειας. Φίλοι είναι στο πλευρό σας αλλά δεν μπορούν να σας κάνουν κάτι παραπάνω.

 

 

 


ixthyisΙΧΘΥΕΣ:
 Αφήστε τα παράπονα και μπείτε στην δουλειά και τον αγώνα μόνο έτσι θα πάρετε τα πάνω σας. Αφού όλα απ τα χέρια σας περνάνε τι περιμένετε απ τους άλλους; Η τύχη είναι με το μέρος σας φτάνει να την προκαλέσετε κι εσείς λιγάκι. Ευνοούνται διακανονισμοί και νέες συμφωνίες προς όφελος σας. Κάντε το τώρα, γιατί μετά από λίγους μήνες δεν θα είναι τόσο εύκολο. Τυχερά παιχνίδια, ίσως, σας φέρουν κάποια παραπάνω κέρδη. Όλα όμως με μέτρο και προσοχή γιατί εύκολα μπορείτε να παρασυρθείτε και το ξέρετε. Προσοχή σε θέματα υγείας. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και μην τα αφήνετε όλα για αργότερα.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.