Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 14/7 – 20/7

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή εβδομάδα φίλες και φίλου μου. Στα μέσα του καλοκαιριού και γενικά, το κλίμα και η κατάσταση δεν μπορώ να πω ότι είναι και η καλύτερη. Ένταση αυτές τις μέρες επικρατεί και όχι πολύ καλός τρόπος συνεννόησης. Προσοχή λοιπόν στην επικοινωνία μας με τους άλλους, αλλά και προσοχή στον τρόπο που χειριζόμαστε καταστάσεις και γεγονότα. Ας δούμε όμως αναλυτικά πως εξελίσσεται αυτή εδώ η εβδομάδα, για το κάθε ζώδιο.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Υπερένταση κι εκνευρισμός για μερικούς από εσάς, αυτή την εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Θέλει ψυχραιμία και λογικές κινήσεις και αποφάσεις, ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα. Δεν είναι κακή εβδομάδα, αντίθετα θα έλεγα ότι σας δίνονται καλές ευκαιρίες, σε όλους τους τομείς και μπορείτε να βγείτε κερδισμένες/οι. Καλός χειρισμός χρειάζεται. Στα συναισθηματικά σας και στις επαφές σας με αγαπημένα σας πρόσωπα, να προσέχετε λιγάκι μην τους πληγώσετε. Ηρεμήστε το χρειάζεστε.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Μην τα βλέπεται όλα αρνητικά, φίλες και φίλοι μου. Αυτή εδώ η εβδομάδα έχει και την καλή της όψη. Μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια και νέα ανοίγματα επαγγελματικά, φτάνει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας και να το υποστηρίξετε όσο χρειάζεται. Πολλές φορές απογοητεύεστε και τα παρατάτε αλλά, τίποτα στην ζωή δεν είναι εύκολο κι αυτό το ξέρετε πολύ καλά. Αν νιώθετε περίεργα κι εγκλωβισμένοι στις προσωπικές σας σχέσεις, συζητήστε το. Υπάρχει θετικό κλίμα γι αυτό.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Αν βρίσκεστε στα όρια σας και νιώθετε απίστευτα κουρασμένοι/ες, να μια καλή ευκαιρία για διακοπές, φίλοι και φίλες μου. Έτσι κι αλλιώς αυτή η εβδομάδα, ούτε πολλά μπορεί να σας προσφέρει, ούτε κάτι σημαντικό μπορείτε να χάσετε. Άρα εκμεταλλευτείτε την για ξεκούραση και για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Μέχρι και το τέλος του Ιούλη, κάντε πράγματα για σας και τον εαυτό σας και βγείτε με φίλους. Καλές μέρες και για επαφές με την οικογένεια και με άτομα που σας έχουν ανάγκη.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι καλές μέρες σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σας, άρχισαν να φαίνονται και οι καλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας χώρο έρχονται. Αυτή εδώ η εβδομάδα φίλες και φίλοι μου, θα σας ξεκαθαρίσει το τοπίο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Μπορεί να μην υπάρχουν γρήγοροι ρυθμοί κι αυτό να σας εκνευρίσει αλλά, θα υπάρχει αισιοδοξία και ελπίδα για καλύτερα αποτελέσματα. Μην βιάζεστε αν δεν γίνονται αυτά που επιδιώκεται  αλλά και μην απογοητεύεστε όταν καθυστερούν.

 

leonΛΕΩΝ:  Το πάθος, η ένταση και η ανυπομονησία θα είναι στα φόρτε τους, φίλοι και φίλες μου αυτήν εδώ την εβδομάδα. Ψυχραιμία σε ότι κάνετε και λογικές κινήσεις και αποφάσεις θα σας οδηγήσουν σε ένα πιο ασφαλές πεδίο. Σίγουρα η αναμονή σας έχει κουράσει και η αργή εξέλιξη των πραγμάτων, δεν είναι για σας κι ότι καλύτερο αλλά, δεν μπορείτε να κάνετε και περισσότερα πράγματα. Αυτό που πραγματικά σας λείπει είναι μια ισορροπημένη προσωπικά σχέση. Μόνο με ηρεμία ψυχής ξεπερνάτε τα εμπόδια.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πόσο πιο παραπονιάρηδες/ες  μπορείτε να γίνεται και πόσο περισσότερο να δείτε την μελαγχολική όψη των πραγμάτων, φίλες και φίλοι μου. Γι αυτό λοιπόν αυτή την εβδομάδα φροντίστε να το ρίξετε έξω και να χαρείτε με φίλους κι αγαπημένους, τις μέρες αυτές. Χρήματα σας λείπουν και μια καλύτερη επαγγελματική ευκαιρία αλλά, θα έρθουν κι αυτά στην ώρα τους. Καλά τα καταφέρνετε και τα βγάζετε πέρα. Συναισθηματικά ελάτε πιο κοντά με σύντροφο κι αγαπημένο/η.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Καλή για σας προβλέπεται αυτή η εβδομάδα του Ιούλη, φίλες και φίλοι μου. Έχει αρκετές ευκαιρίες αν πραγματικά θέλετε, να αλλάξετε πράγματα στην ζωή σας. Έχει ρίσκο που εσείς πρέπει να πάρετε και αποφάσεις, που στο παρελθόν είχατε αναβάλει. Συναισθηματικά δείτε αν καλύπτεστε πραγματικά από αυτό που έχετε κι αν όχι τότε, πάρτε απόφαση να πάτε παρακάτω. Μια σχετική οικονομία δεν βλάπτει αυτές τις μέρες, για να μείνουν και κάποια ευρώ στο πορτοφόλι σας.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δουλειά και πολύ προσπάθεια κρύβει αυτή η εβδομάδα για σας, φίλες και φίλοι μου. Ο κόπος σας βέβαια επιβραβεύεται αλλά,  θα χρειαστεί λίγος χρόνος γι αυτό κι εσείς δεν έχετε άλλα αποθέματα υπομονής. Θα πρέπει να επιστρατεύσετε, αντοχή, δύναμη, υπομονή και ενεργητικότητα για να έχετε άμεσα αποτελέσματα, σε όλους σχεδόν τους τομείς που σας απασχολούν. Στα συναισθηματικά σας όσο δεν τολμάτε να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται, τόσο θα πηγαίνουν πίσω οι εξελίξεις.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ σημαντική θα την χαρακτήριζα αυτήν εδώ την εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Για σας ανοίγονται δρόμοι επαγγελματικοί, αυτό το διάστημα κι αν αδράξετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, θα βγείτε κερδισμένοι μακροπρόθεσμα. Δεν είναι εβδομάδα για νέα ξεκινήματα στον συναισθηματικό χώρο όμως, γι αυτό προσέξτε τι κάνετε και τι ακριβώς ζητάτε από έναν/μια σύντροφο. Μην είστε παρορμητικοί και αφήστε τα γεγονότα και τις εξελίξεις να σας κατευθύνουν.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές, έχει για σας αυτή η εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Νέα ξεκινήματα στον συναισθηματικό χώρο, επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά όλα με μέτρο και προσοχή στην τελική σας απόφαση. Μπορεί να κρύβει κάποιες δυσκολίες αυτός ο καιρός για σας, αλλά θα τα καταφέρεται περίφημα, αν τολμήσετε να κάνετε υπερβάσεις. Η ασφάλεια για σας είναι το παν και δεν το διακινδυνεύεται εύκολα, αλλά αν δεν κάνετε τώρα κάποια βήματα για το μέλλον σας, ίσως να μην τα κάνετε αργότερα.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περάστε αυτή την εβδομάδα όσο πιο χαλαρά μπορείτε, φίλοι και φίλες μου γιατί είναι δύσκολη, σε όλα αυτά που σας απασχολούν. Στα συναισθηματικά σας θα είσαστε πιο, χαλαροί/ες και μπορείτε να περάσετε, όμορφες και πιο ξέγνοιαστες μέρες. Προς το τέλος της εβδομάδας, μια καλή επαγγελματική πρόταση θα σας γίνει και αν κάνετε σωστές συμφωνίες, θα έχετε πολύ καλό αποτέλεσμα που θα σας φέρει κέρδη και παραπάνω έσοδα. Προσοχή γενικά στα οικονομικά σας όμως.

 

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Αγαπημένα μου ψαράκια για σας, είναι πιο χαλαρή αυτή η εβδομάδα και πιο ήρεμη, θα την χαρακτήριζα. Φτάνει κι εσείς να ακολουθήσετε τους ίδιους ρυθμούς. Δεν χρειάζονται εντάσεις και υπερβολές, σε ότι λέτε κι ότι κάνετε. Γενικά προσέχετε την συμπεριφορά σας, για να μην παρεξηγηθείτε και φροντίστε να περάσετε, την άποψη και την θέση σας πιο ήπια. Κατά το τέλος της εβδομάδας,  θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα για σας και για τον/την σύντροφο σας. Χαλαρώστε κι απολαύστε μικρές καλές στιγμές.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.