Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 24/3 – 30/3

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΤελευταία εβδομάδα του Μάρτη φίλες και φίλοι μου και εύχομαι σε όλους/ες να την περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε. Δεν υπάρχει λόγος περισσότερης πίεσης και έντασης, γι αυτό καλύτερα να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις , που αφορούν το μέλλον μας. Αντίθετα θα πρέπει να το ρίξουμε λίγο πιο έξω, να βγούμε με φίλους/ες και δικούς μας ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Δώστε χρόνο και στον εαυτό σας αλλά και στους άλλους και σίγουρα θα αποφύγετε λάθος κινήσεις.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Προσεκτικά βήματα όλη αυτή την εβδομάδα φίλες/οι μου. Ξεκινάμε δειλά δειλά και προσεκτικά γιατί στα επαγγελματικά σας όσο κι αν έχετε δίκιο δεν αποκλείεται να συγκρουστείτε με ανωτέρους σας. Βρείτε έναν καλύτερο τρόπο να εκφράσετε τα παράπονα σας η τις απόψεις σας. Στα προσωπικά σας,  μικρές εκπλήξεις θα σας φτιάξουν κατά πολύ την διάθεση και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Ερωτικές αποπλανήσεις προβλέπονται.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Λάτρης των υλικών αγαθών , προσπαθείτε με ένα καλό δείπνο η γεύμα να χαλαρώσετε και να περάσετε στους άλλους , τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας. Έξυπνη ιδέα. Κινηθείτε κάπως έτσι,  όλη αυτή την εβδομάδα φίλες/οι μου και δεν θα χάσετε. Μην υποκύψετε σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας  και μην αφήσετε κανέναν  να παίξει , με την αντοχή και την ανεκτικότητα σας. Περάστε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Έχετε ανάγκη από ηρεμία.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Σκεφθείτε πολύ καλά μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να  τηρήσετε,  αυτή την εβδομάδα, φίλες/οι μου. Μην παρασυρθείτε απ τον ήλιο, τον καλοκαιριάτικο ουρανό και η αισιοδοξία σας χτυπήσει κόκκινο.  Κινηθείτε πιο διπλωματικά και μην υπερβάλετε. Στα οικονομικά σας να είσαστε πιο προσεκτικοί/ες και να μην κάνετε παραπάνω έξοδα. Αν χρειάζεστε παραπάνω έσοδα, αυτό το διάστημα μπορείτε να ψάξετε για κάτι καινούργιο, η κάτι συμπληρωματικό.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαστε ακόμα σε μια κατάσταση που δεν ξέρετε τι να περιμένετε και τι όχι. Είναι αλήθεια ότι όλες αυτές οι μέρες,  μάλλον σας μπέρδεψαν περισσότερο παρά σας ξεκαθάρισαν πράγματα,  φίλες/οι μου. Πολλά από αυτά που σας απασχολούν αυτή την εβδομάδα ξεκαθαρίζουν και μπορείτε να ξέρετε τουλάχιστον,  που βαδίζετε. Προσοχή στις κινήσεις σας και την συμπεριφορά σας. Όσο δίκιο και να έχετε θα πρέπει να έχετε και τον κατάλληλο τρόπο να το εκφράσετε. ψυχραιμία.

 

leonΛΕΩΝ: Νέες γνωριμίες για σας φίλες/οι μου. Αυτή η νέα εβδομάδα φέρνει τύχη στα ερωτικά σας και στα νέα σχέδια σας,  σε όλους σχεδόν τους τομείς.  Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις για νέα/ο σύντροφο,  γιατί αργότερα μπορεί να το μετανιώσετε και να θέλετε,  κάτι άλλο στην ζωή σας. Μετά τις αρχές του Απρίλη θα είναι πιο ξεκάθαρο για σας το τοπίο. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και λόγια που μπορεί να μην είναι αληθινά. Απρόσμενες επισκέψεις και φίλοι μπαίνουν στην ζωή σας.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δουλειά και παραπάνω κούραση προβλέπεται γι αυτήν εδώ την εβδομάδα , φίλες/οι μου. Μην το βάζετε κάτω και προσπαθήστε για περισσότερα πράγματα. Δύναμη και αντοχή έχετε , αφήστε την γκρίνια κατά μέρος γιατί, δεν θα έχετε συνέχεια την τύχη με το μέρος σας. Ελάτε κοντά με τα αγαπημένα σας άτομα, γιατί μπορεί να ακούσετε παράπονα ότι τους παραμελείτε. Βρείτε χρόνο και για τον εαυτό σας, να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε μπας και νιώσετε καλύτερα.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Με αποκαλύψεις και έντονο παρασκήνιο ξεκινάει για σας , φίλες/οι μου αυτή η εβδομάδα. Δέχεστε πιέσεις και στα επαγγελματικά σας,  αλλά περισσότερο στα προσωπικά και στα οικογενειακά σας. Προσπαθήστε να εξομαλύνετε το κλίμα που σας περιβάλει και δώστε τέλος, σε λόγια και εντυπώσεις που σας θίγουν. Οικονομικά είναι ακόμα δύσκολη η κατάσταση, αλλά με τον καιρό θα αλλάξει θα έρθουν και οι καλύτερες μέρες. Τίποτα όμως δεν θα γίνει από μόνο του αλλά με την προσπάθεια σας.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νότες αισιοδοξίας πλανώνται στον αέρα κι εσείς , δεν αφήνετε τίποτα να πει χαμένο. Κάθε νέα αρχή αυτή την εβδομάδα φίλοι/ες μου σας κινεί το ενδιαφέρον. Σας κάνει πιο ανήσυχους/ες και δυναμικούς/ες και ψάχνετε νέες ευκαιρίες.  Οι προσωπικές σας σχέσεις έρχονται σε κόντρα και δημιουργούνται μικρές εντάσεις. Προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις σας. Αν πάρετε απόφαση να δώσετε ένα τέλος,  σε μια σχέση σας καλύτερα να περιμένετε λίγο ακόμα γιατί ,μπορεί να το μετανιώσετε.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Στα καλύτερα σας αυτήν εδώ την εβδομάδα θα βρίσκεστε , φίλοι’/ες μου. Η ερωτική σας διάθεση στα καλύτερα της και η επιθυμία σας για νέες γνωριμίες στα ύψη. Προσοχή όμως μην εκτεθείτε. Προσέχετε που και σε ποιόν/ ποια απευθύνεστε. Δεν αποκλείονται παρεξηγήσεις. Στα οικονομικά σας  χρειάζεται καλύτερος χειρισμός για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων αργότερα. Αφού έτσι κι αλλιώς σας λείπουν χρήματα αν κάνετε υπερβολές θα λείψουν περισσότερα. Προσοχή λοιπόν στις σπατάλες.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένα βήμα εμπρός κάνετε και δύο πίσω φίλοι/ες μου , αλλά αυτήν εδώ την εβδομάδα θα κάνετε και περισσότερα. Δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε εύκολα, τα άτομα που σας περιβάλλουν και δεν μπορείτε να πάρετε και τις σωστές αποφάσεις για προσωπικά και οικογενειακά σας θέματα. Καλύτερα να πάρετε μια παράταση χρόνου και να ξανασυζητήσετε θέματα σοβαρά για το μέλλον σας λίγο αργότερα. Οικονομικά και επαγγελματικά γι αυτό το διάστημα μένουν στην άκρη.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο ευνοούνται , αυτή τη νέα εβδομάδα ,φίλες/οι μου. Επειδή  τον τελευταίο καιρό τα συναισθηματικά σας είναι αυτά που σας έχουν πάει πολύ πίσω και σας επηρεάζουν, αρχίζουν να παίρνουν μια θετική κατεύθυνση. Προσοχή όμως μην κινηθείτε παρορμητικά και πάρετε λάθος αποφάσεις. Θα πρέπει να αξιολογήσετε σωστά το κάθε τι και να δείτε αν πραγματικά, αξίζει αυτή η νέα γνωριμία για σας. Στα οικονομικά σας προσοχή σε έκτακτα έξοδα.

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Καλά οικονομικά νέα για σας φίλοι/ες μου αυτήν εδώ την εβδομάδα. Μια νέα πηγή εσόδων ανοίγει για σας. Ψάξτε αυτές τις καλές ευκαιρίες κι ας είναι και προσωρινές. Οικογενειακά χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, για να χειριστείτε λεπτά θέματα που απασχολούν τα μέλη της. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ακόμα και τον πυροσβέστη προκειμένου να,  εξομαλύνεται την κατάσταση. Στα προσωπικά σας ακόμα,  χρειάζεται χρόνος για να απολαύσετε καινούργιες γνωριμίες. ο χρόνος θα βοηθήσει.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.