Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 27/1 – 2/2

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janni Η τελευταία εβδομάδα του Γενάρη έφτασε και ούτε που καταλάβαμε πως. Αυτό το καλό έχει ο χρόνος φίλοι/ες μου, περνάει και ούτε που το καταλαβαίνουμε. Το σημαντικό είναι να κάνουμε σωστά κι εποικοδομητικά πράγματα. Να κάνουμε ότι πραγματικά μας ικανοποιεί και να στοχεύουμε όσο πιο ψηλά γίνετε. Άλλες φορές τα καταφέρνουμε κι άλλες όχι. Το παν είναι η προσπάθεια και η δύναμη της ψυχής μας.


krios
ΚΡΙΟΣ: Δουλειά, υπομονή, πίστη και προσπάθεια. Αυτές είναι οι λέξεις που σας αντιπροσωπεύουν αυτές τις μέρες φίλοι/ες μου. Ότι αγώνας έχει γίνει από σας μέχρι τώρα, δικαιώνεται και τα σχέδια μαζί με τα όνειρα σας δείχνουν να πραγματοποιούνται. Λίγη δύναμη ακόμα και φτάνετε στον στόχο σας. Στα συναισθηματικά σας, νέα πρόσωπα μπαίνουν και μπορεί να αναστατώσουν για λίγο, την ζωή σας. Μην πέφτετε σε τέτοιες παγίδες γιατί δεν θα μπορείτε να το ελέγξετε στην πορεία, αν είστε δεσμευμένοι/ες. Μακριά από σειρήνες.

tavros

ΤΑΥΡΟΣ: Πόσο πολύ σας πάει η ηρεμία και η γαλήνη φίλες/οι μου. Εδώ και πολύ καιρό αναζητούσατε ψυχική ηρεμία και να που ήρθε ο καιρός να την απολαύσετε. Μπορείτε αυτές τις μέρες να ασχοληθείτε και λίγο πιο σοβαρά με τα οικονομικά σας και να κάνετε νέους διακανονισμούς η ανοίγματα. Προσοχή σε υπερβολές και λόγια και μην πέσετε σε πλάνη άλλων. Οικογενειακές καλές στιγμές σας  περιμένουν αν χαλαρώσετε κι εσείς  λιγάκι κι αφήσετε και τους άλλους να σας μιλήσουν. Διάλογος και σωστές κινήσεις λοιπόν.

dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια ζέστη μια κρύο σας πάει αυτό το διάστημα φίλοι/ες μου. Λάθη του παρελθόντος και πείσματα  τα πληρώνετε τώρα. Στα συναισθηματικά σας θέλετε , περισσότερη ασφάλεια και κάτι πιο σταθερό κι όσο αυτό αργεί να φανεί τόσο σας χαλάει περισσότερο. Στα οικονομικά σας φαίνεται , να αλλάζουν αρκετά πράγματα, αλλά θέλουν χρόνο για να φανούν. Προσέξτε πολύ τα έξοδα που κάνετε αυτές τις μέρες και κατά πόσο σας είναι απαραίτητα. Μην θυμώνετε με το παραμικρό κι αφήστε βήμα και στους άλλους. Το πείσμα δεν βοηθάει.

 karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από αναβολή στην αναβολή πάτε, αλλά βλέπετε ότι δεν μπορεί να γίνει κι αλλιώς. Όσο  κι αν σας  εκνευρίζει αυτή η κατάσταση να είσαστε σίγουροι/ες ότι κάπου καλά θα σας βγάλει. Δείξτε υπομονή και πειθαρχία και σύντομα θα ανταμειφθείτε. Συναισθηματικά δεν είναι και πολύ καλή περίοδος , για μια σταθερή σχέση και για κάτι που θα έχει, μακροχρόνια βάση. Ρίξτε το λίγο έξω και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τα πάντα. Αφήστε την τύχη και τον χρόνο να κάνει τις αλλαγές του και εσείς αποφασίστε στο τέλος.

 leonΛΕΩΝ: Δυναμικούς/ες , απόλυτους/ες κι αποφασιστικούς/ες σας βρίσκει και αυτή η εβδομάδα φίλοι/ες μου. Ήρθε η ώρα να τα δείτε όλα με την πραγματική τους μορφή και διάσταση. Θα πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις,  για όλα τα θέματα που σας απασχολούν και θα νιώσετε πιο δυνατοί/ες κι απελευθερωμένοι/ες . Μην σταματάτε πουθενά εμπιστευθείτε το ένστικτο σας. Καιρό τώρα ονειρεύεστε αυτές τις αλλαγές. Τολμήστε τις. Νέες γνωριμίες στα συναισθηματικά σας και νέες σχέσεις στην ζωή σας θα σας αναστατώσουν. Ζήστε το.

parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στάσιμη η κατάσταση για τα θέματα που  έχουν , σοβαρό λόγο στην ζωή σας αυτή την εβδομάδα. Πάρτε μια ανάσα και το αμέσως επόμενο διάστημα, θα καταφέρετε να σπρώξετε πολλά από αυτά. Δεν είναι η καλύτερη περίοδος για σας  και αν πάρετε κάποια απόφαση τώρα , μπορεί πολύ σύντομα να το μετανιώσετε, γι αυτό λοιπόν ψυχραιμία και υπομονή. Προσοχή και στην συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, χωρίς να το θέλετε μπορεί να δημιουργήσετε εντάσεις και ίσως και κάποια παρεξήγηση με τους δικούς σας.

 zygosΖΥΓΟΣ: Η απογοήτευση και η στενοχώρια δεν βοηθούν να πάτε μπροστά, ούτε και σας δίνουν λύσεις, φίλες/οι μου. Πρέπει να αποκτήσετε και πάλι την χαμένη σας αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και θα δείτε ότι υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Εστιάστε την προσοχή σας στα συναισθηματικά σας γιατί μια καλή σχέση μπορεί να σας οδηγήσει σε καλύτερα πεδία. Στα οικονομικά σας  δεν μπορείτε αυτό το διάστημα να κάνετε και πολλά πολλά γι αυτό καλύτερα  να περιμένετε. Αργότερα θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ καλή εβδομάδα για σας φίλοι/ες μου αυτή. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και τολμήστε αλλαγές στην ζωή σας. Τόσο καιρό περιμένετε να ανοίξει ο δρόμος σας, δεν πρέπει να κάνετε πίσω τώρα. Οικονομικά υπάρχουν κάποια καλύτερα νέα, αλλά χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμα, για να σιγουρευτείτε για τις κινήσεις σας. Όπως και να έχει η κατάσταση θα σας πάει καλά αυτή η χρονιά και αυτή η περίοδος. Εστιάστε την προσοχή σας και στα συναισθηματικά σας για να νιώσετε καλύτερα.

 toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Καλή θα την χαρακτήριζα και για σας φίλοι/ες μου αυτή την τελευταία εβδομάδα του Γενάρη. Έχει να σας δώσει μικρές χαρές και αισιοδοξία για τα πάσης φύσεως θέματα σας. Δείτε με προσοχή θέματα επαγγελματικά γιατί,  έχετε πράσινο φως να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Κέρδη λοιπόν προς το μέρος σας και νέα σχέδια για το μέλλον σας. Δεν αποκλείεται προαγωγή η αύξηση μισθού. Στα προσωπικά σας έχετε αρχίσει να κερδίζετε έδαφος θετικό. Αν επιμείνετε λίγο ακόμα που ξέρετε ; μπορεί και να υπάρξει θετική εξέλιξη με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τολμήστε λοιπόν και κάντε ένα βήμα μπροστά.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Μην παραιτήστε από τα όνειρα και τις προσδοκίες σας. Μην αφήνετε την λύπη και την απαισιοδοξία να σας κυριεύουν. Αφού ξέρετε πολύ καλά, ότι είστε δυνατοί/ες και το παλεύεται μέχρι τέλους. Μπορεί να αισθάνεστε μόνοι/ες αλλά αυτό έχει να κάνει με μικρή χρονική διάρκεια. Αμέσως μετά φαίνετε να ανοίγει ο συναισθηματικός σας δρόμος και το μέλλον σας δείχνει καλύτερο. Τα οικογενειακά σας δείχνουν να σας απασχολούν για λίγο ακόμα. Νιώθετε πελαγωμένοι/ες και δεν γνωρίζετε τι λύση να βρείτε που να σας βολεύουν όλους. Σκεφθείτε μόνο τον εαυτό σας σε αυτή την φάση γιατί εσείς δεν αισθάνεστε καλά. Ψηλά το κεφάλι.

ydroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τάση φυγής και ξεσηκωμός σας έχει κυριεύσει τον τελευταίο καιρό κι αυτό σας συμβαίνει λόγω,  οικονομικής και συναισθηματικής ανασφάλειας. Αυτή την εβδομάδα θα νιώθετε ότι βρίσκεστε σε τέλμα κι αδιέξοδο, αλλά προς το τέλος αυτής, θα αρχίσετε και πάλι να αισιοδοξείτε και να ψάχνετε λύσεις. Ακόμα κι αν αυτές αργήσουν να έρθουν, εσείς δεν πρέπει να το βάλετε κάτω, ούτε και να καταθέσετε αυτά τα λίγα όπλα που νομίζετε, ότι σας έχουν απομείνει. Θα βελτιωθεί η κατάσταση αλλά θέλει τον χρόνο της. Έγιναν πολλά τον τελευταίο καιρό, λάθη, σωστά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να μην το βάλετε κάτω. Παλέψτε. Θα κερδίσετε.

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Περίεργη εβδομάδα για σας φίλοι/ες μου. Θα αρχίσει με μικρές ενοχλήσεις σε θέματα υγείας, χωρίς ιδιαίτερη σημασία. Στα μέσα της εβδομάδας οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα θέλετε να βρείτε λύσεις. Έχετε κουραστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό και δεν μπορείτε άλλο. Δίκιο έχετε αλλά δεν είναι και στο χέρι σας να τα λύσετε άμεσα. Κατά το τέλος της εβδομάδας μια επαφή σας με άτομο του παρελθόντος, θα σας αναστατώσει στα συναισθηματικά σας. Μην υποκύψετε σε τέτοιες προκλήσεις. Μόνο μπελάδες θα μπορούσε να σας δημιουργούσε κάτι τέτοιο. Αν θέλετε αλλαγή καλύτερα να ψάξετε για νέο/α σύντροφο.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.