Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 30/6 – 6/7

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αυτή εδώ την εβδομάδα κι ας μην προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις, σε πολύ σοβαρά θέματα που μπορεί να μας απασχολούν. Ας ασχοληθούμε με την οικογένεια, τα παιδιά και τα αγαπημένα μας άτομα κι ας περιμένουμε λιγάκι, να φανεί καλύτερη ευκαιρία, διαπραγματεύσεων και συμφωνιών.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Εβδομάδα ξεκαθαρίσματος αυτή εδώ, φίλοι και φίλες μου. Στην αρχή της και μέχρι την Τετάρτη θα πρέπει μνα κρατήσετε χαμηλούς τόνους αλλά και ρυθμούς στα επαγγελματικά σας θέματα. Δεν είναι και η καταλληλότερη εβδομάδα για να απαιτήσετε κάτι παραπάνω σε αυτόν τον τομέα. Μετά την Πέμπτη θα νιώσετε καλύτερα και πιο ξεκάθαρο το τοπίο γύρω σας. Μην αφήνεται να σας καταβάλει η απογοήτευση και η διάθεση σας δεν χρειάζεται να αλλάζει. Είναι πολύ καλή εποχή για σας αλλά έχει και τα προβλήματα της.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ:  Πολύ δουλειά και υποχρεώσεις έχει για σας αυτή η εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας, για να επιτύχετε τους στόχους σας. Τρέξιμο και επαγγελματικές υποχρεώσεις ίσως, σας κρατήσουν λίγο μακριά από σύντροφο η φίλους. Αυτό όμως είναι το καλύτερο για σας , γιατί αυτή την ευκαιρία μπορεί να την περιμένατε καιρό τώρα. Στα συναισθηματικά σας , χαλαρές μέρες προβλέπονται αν δεν τραβάτε τα άκρα και δεν απαιτείτε πολλά πράγματα από τον/την σύντροφο σας.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ:  Το πορτοφόλι σας θα έχει την τιμητική του, αυτές τις μέρες και ένας μικρός απολογισμός στα οικονομικά σας ,θα σας κάνει να αγχωθείτε λιγάκι. Μάλλον ξοδέψατε κάτι παραπάνω από ότι έπρεπε και αυτή την εβδομάδα θα το καταλάβετε, φίλοι και φίλες μου. Δεν χρειάζεται πανικός και στενοχώρια γιατί αμέσως μετά μπορείτε να διορθώσετε τα πάντα. Ελάτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κι απολαύστε όμορφες οικογενειακές στιγμές.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλύτερη εποχή για σας, φίλες και φίλοι μου και αυτή εδώ η εβδομάδα θα σας βάλει μια τάξη σε πολλά θέματα που σας απασχολούν. Αυτά είναι τα οικονομικά, τα επαγγελματικά και για τους αδέσμευτους και τα προσωπικά. Μην παρασύρεστε από μικρές αλλαγές που γίνονται και σας αποσπούν, το ενδιαφέρον η την προσοχή σας. Πρέπει να κρατήσετε μια ευθεία γραμμή κι έναν σταθερό τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης σας. Μετά την Πέμπτη θα είσαστε ακόμα καλύτερα. Μην παραιτήστε.

 

leonΛΕΩΝ:  Μέρα με την μέρα έρχονται και τα καλύτερα για σας, φίλοι και φίλες μου. Καλή προβλέπεται αυτή η εβδομάδα για σας γιατί, έτσι κι αλλιώς είσαστε σε ένα τρέξιμο και σε αναζήτηση καλύτερης επαγγελματικής θέσης. Έχετε βέβαια τις ανασφάλειες σας και μια ψυχολογικά κατάσταση που δεν είναι και στα καλύτερα της αλλά, δεν το βάζετε κάτω. Επιμένετε να δώσετε την καλύτερη λύση, σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν και ιδιαίτερα στα προσωπικά σας. Τολμήστε αυτές τις μέρες αλλαγές.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απλά πράγματα σας κάνουν και χαίρεστε, αλλά κι απλά πράγματα μπορούν να σας χαλάσουν την διάθεση, αυτήν εδώ την εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Αφήστε λοιπόν τον χρόνο να σας δώσει μια πιο ξεκάθαρη όψη, των θεμάτων που σας απασχολούν. Αυτά όμως που πρέπει να τρέξετε είναι τα επαγγελματικά σας. Προωθήστε τις ιδέες σας κι απαιτήστε αυτές τις μέρες, να ακουστεί περισσότερο η άποψη σας. Φέρτε πιο κοντά σας την οικογένεια σας και τα παιδιά σας και μιλήστε για ότι, σας προβληματίζει στην συμπεριφορά και τον τρόπο τους.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Απ’ όλα έχει αυτή εδώ η εβδομάδα για σας, φίλοι και φίλες μου. Αλήθειες που μπορούν να βγουν στην φόρα και να σας βρουν  απροετοίμαστους/ες, στον επαγγελματικό σας χώρο πισώπλατα μαχαιρώματα και ίντριγκες , έως κι επιστροφή αγαπημένου/ης στον συναισθηματικό τομέα, που στο παρελθόν τα πράγματα δεν σας είχαν πάει και πολύ καλά. Ψυχραιμία χρειάζεται κι όχι παρορμητικές αποφάσεις, που αργότερα θα μετανιώσετε γι αυτές. Τα οικονομικά σας να προσέξετε και τις σπατάλες.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε αυτή την εβδομάδα να κάνετε ότι καλύτερο, στα επαγγελματικά σας που τόσο σας απασχολούν, φίλοι και φίλες μου. Κάντε επαφές και συναντήσεις που μπορούν να σας δώσουν, καλές προοπτικές και μην ξοδεύεται τον χρόνο σας άσκοπα. Προσοχή στα οικονομικά σας γιατί, αυτή την εβδομάδα μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού, φίλες και φίλοι μου. Στα συναισθηματικά σας χαλαρώστε λιγάκι γιατί μπορεί η/ο σύντροφος σας να μην μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Ότι κι αν γίνεται αυτές τις μέρες, φίλοι και φίλες μου εσάς δεν σας αγγίζουν, άσχετα με το πώς νιώθετε και τι γίνεται γύρω σας. Αξιοποιήστε όλη αυτή την εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο για σας. Μην σας παίρνει από κάτω και βάλτε τα δυνατά σας, σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν. Στα συναισθηματικά σας θα πρέπει να κάνετε νέα βήματα και γνωριμίες αν δεν σας καλύπτει η υπάρχουσα κατάσταση. Μην συμβιβάζεστε γιατί αργότερα θα φανεί πολύ περισσότερο η διαφορά σας στην σχέση σας.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δυνατούς/ες και αισιόδοξους/ες σας θέλει αυτή η εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Στρωθείτε στην δουλειά και δείξτε,  την δύναμη σας αλλά και τις αντοχές σας. Καλή κι εποικοδομητική όλη αυτή η εβδομάδα, φτάνει να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μετά την Πέμπτη μπορείτε ακόμα και σε έναν νέο έρωτα να αφεθείτε, τολμήστε αλλαγές στην ζωή σας αλλά και στην καθημερινότητα σας. Εμπιστευτείτε φίλους που θέλουν να σας βοηθήσουν και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε σοβαρές σκέψεις σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Αυτά τα συναισθηματικά σας, σας φέρνουν πίσω να δείτε τι λάθη έχετε κάνει και να τα διορθώσετε με τον καλύτερο τρόπο. Αφήστε εγωισμούς και πείσματα στην άκρη και δείτε τι στην πραγματικότητα, τι σας κάνει ευτυχισμένους/ες. Οι επόμενες μέρες για σας θα είναι πολύ καλύτερες. Στα επαγγελματικά σας προσοχή στις συμφωνίες που κάνετε αυτόν τον καιρό και κάνετε τις έρευνες σας.

 

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Προσοχή συνιστούν οι προβλέψεις μας γι αυτήν εδώ την εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Στα επαγγελματικά σας σε συμφωνίες και προτάσεις που μπορεί να σας γίνουν, στα οικονομικά σας δείτε καλύτερα πόσα μπορείτε να ξοδέψετε, για τις ανάγκες σας  και τις υποχρεώσεις σας. Οι μέρες που ακολουθούν θα σας δυσκολέψουν περισσότερο αν δεν κάνετε από τώρα καλό προϋπολογισμό. Στα συναισθηματικά σας μην λειτουργείτε παρορμητικά κι αφήστε και τον/την σύντροφο σας να εκφράσει την γνώμη και την άποψη του/της.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.