Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 6/1 – 12/1

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janni Καλή Χρονιά φίλες/οι μου. Να είναι μια χρονιά ευλογημένη, δημιουργική, με υγεία ψυχική και σωματική και με μια καρδιά, γεμάτη για όλα τα καλά του θεού. Εύχομαι ολόψυχα αυτή η χρονιά, να μας φέρεις αυτά που μας στέρησαν οι άλλες και να γεμίσει η ψυχή μας με όμορφα κι αγνά συναισθήματα. Ακόμα σας εύχομαι μια πολύ καλύτερη εβδομάδα και ο Αγιασμός Των Υδάτων να φτάσει σε όλους μας. Χρόνια πολλά σε όσους/ες εορτάζουν αυτές τις μέρες και στα Αιγοκεράκια μας τα ταλαιπωρημένα. Γενικά για όλα τα ζώδια είναι μια πολύ καλή χρονιά, αλλά μην ξεχνάμε ότι για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά, χρειάζεται δουλειά, αγώνας κι επιμονή. Για να αγγίξει κάθε ζώδιο τους στόχους του πρέπει να αγωνιστεί. Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο δεν έχει και πολύ σημασία, αφού όλοι στον ίδιο κύκλο γυρίζουμε.


 

krios
ΚΡΙΟΣ: Μια νέα και πολύ ερωτική χρονιά αρχίζει για σας φίλες/οι μου. Νέα σχέδια και νέα ξεκινήματα σας περιμένουν , ειδικά μετά το τέλος του Μάη θα δείτε, εκπληκτικές αλλαγές στην ζωή σας και στον συναισθηματικό σας κόσμο. Πολλά θα αλλάξουν και θα σας κάνουν ευτυχισμένους/ες. Δεν αποκλείεται ένας γάμος η μια πολύ σοβαρή σχέση. Στα επαγγελματικά σας ανώτερη θέση θα σας προταθεί και φυσικά και αύξηση μισθού αλλά όχι πολύ μεγάλη. Αυτή την εβδομάδα όμως κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις, με άτομα του κοντινού σας εργασιακού χώρου γιατί θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις. Προσέχετε τι λέτε και σε ποιούς τα λέτε. Περάστε όμορφα μέχρι και το τέλος αυτής, γιατί σας πιάνει ένα παράπονο ότι ποτέ δεν κάνετε τίποτα για σας. Περάστε όσο πιο χαλαρά γίνετε και ξεκουράστε το μυαλό σας.

tavros

ΤΑΥΡΟΣ: Πολύ καλή χρονιά και για σας φίλοι/ες μου. Πολύ σημαντική εποχή για την άνοδο σας, στα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας. Θα δείτε να αυξάνονται τα έσοδα σας και να κερδίζεται πολλά περισσότερα από πριν, παρόλο που θα δουλεύεται σχεδόν το ίδιο. Στα συναισθηματικά σας θα δείτε τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται και θα νιώθετε την απόλυτη ευτυχία πλάι στον/ην σύντροφο σας. Επειδή έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ τελευταία και σε αυτόν τον τομέα θα δικαιωθείτε. Δεν αποκλείεται κι ένας γάμος η συμβίωση. Αυτή την εβδομάδα προσέχετε λίγο παραπάνω τα οικονομικά σας γιατί οι υπερβολές δεν λείπουν. Περάστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας άτομα κι ετοιμαστείτε για μικρές εκπλήξεις. Ρίξτε το λίγο έξω και μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας χαλάει την ψυχολογία σας.

dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λιγάκι δύσκολη αυτή η χρονιά για σας φίλοι/ες μου αλλά καλή και πολλά υποσχόμενη. Δουλειά σας περιμένει αρκετή αλλά θα σας αποζημιώσει ανάλογα. Σας έχει λείψει μια σωστή κι αξιόλογη θέση, που να σας δημιουργεί σιγουριά και ασφάλεια. Όσο περισσότερο ασχοληθείτε με αυτό, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να το πραγματοποιήσετε. Τα οικονομικά σας γενικά θα πρέπει, να κινηθούν προσεκτικά και με μέτρο, τουλάχιστον για το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους. Μετά θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα και τα έσοδα σας περισσότερα. Αυτή την εβδομάδα φροντίστε, να περάσατε καλά με τον/ην σύντροφο σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με την σχέση σας. Βγείτε με φίλους η κανονίστε ένα ταξιδάκι που θα σας φτιάξει την διάθεση και το κέφι σας.

 karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δουλειά και σχέσεις ευνοούνται αυτή τη νέα χρονιά και θα καταφέρετε, να πετύχετε αυτά που σας έχουν λείψει πολύ, τα τελευταία χρόνια. Καλή αρχή θα γίνει με τα επαγγελματικά σας. Προτάσεις και νέες συνεργασίες θα έχουν την τιμητική τους τουλάχιστον μέχρι και τον Μάρτη, Απρίλη. Δείτε τι σας συμφέρει περισσότερο κι αποφασίστε. Οι σχέσεις σας δοκιμάζονται και για κάποιους/ες από εσάς θα μπορέσουν να αντικατασταθούν από καλύτερες και αξιόλογες. Μην διστάσετε να κάνετε αυτές τις αλλαγές. Όμορφη αυτή η χρονιά και σημαντική και για σας. Αυτή η βδομάδα όμως συνιστά, ψυχραιμία κι αυτοσυγκράτηση σε όλους τους τομείς. Η ψυχολογία σας θα είναι μια στα πάνω της και μια στα κάτω της. Υπομονή κι όλα θα έρθουν σε μια σωστή φορά σύντομα.

 leonΛΕΩΝ: Τα καλά για σας ήδη έχουν αρχίσει και θα συνεχιστούν. Αυτή η χρονιά που μόλις ξεκίνησε έχει να σας δώσει πάρα πολλά φίλοι/ες μου φτάνει να αξιοποιήσετε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Ξέρετε πολύ καλά, πως χωρίς κόπο και αγώνα στην ζωή σας, τίποτα δεν γίνετε. Τουλάχιστον θα καταφέρετε να βάλετε τα θέματα που σας ταλαιπωρούν σε μια τάξη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και από το πρώτο  τρίμηνο θα αρχίσει να φαίνετε η καλή πρόθεση των πραγμάτων. Δείτε κι αυτά τα συναισθηματικά σας, γιατί αν θελήσετε να κάνετε αλλαγές μέσα στην χρονιά θα υπάρξουν πολλές καλές ευκαιρίες. Μην κρατάτε πια σχέσεις που δεν σας δίνουν εδώ και καιρό τίποτα. Αυτή  την εβδομάδα χαλαρώστε και γεμίστε τις μπαταρίες.

parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ήρθε η ώρα να πάρετε κι εσείς μια ανάσα φίλες/οι μου κι αυτή η χρονιά θα σας την δώσει. Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στα επαγγελματικά σας , σχεδόν όλο  τον χρόνο θα βλέπετε ότι δημιουργούνται, αρκετές ευκαιρίες και δυνατότητες. Πρέπει να κάνετε σωστές επιλογές για μελλοντική απολαβή και να βλέπετε πιο ψυχρά τις καταστάσεις. Να θυμάστε ότι δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί σε δουλειά και οικονομικά θέματα. Πρέπει να κοιτάξετε το συμφέρον σας. Στα συναισθηματικά σας πρέπει να είστε πιο συγκεκριμένοι στον/ην σύντροφο σας και να διευκρινίζετε τι πραγματικά περιμένετε από αυτόν/ην. Γι αυτή την εβδομάδα καλύτερα είναι, να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα και να ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά σας θέματα.

 zygosΖΥΓΟΣ: Πολύ δυναμική κι αποδοτική αυτή η χρονιά για σας φίλοι/ες μου. Έντονη  και με πολύ δουλειά,  θα σας βγάλει από όλο αυτό το αδιέξοδο  του προηγούμενου χρόνου. Μην στέκεστε με σταυρωμένα χέρια γιατί αυτό δεν σας βοηθάει. Σηκώστε λοιπόν τα μανίκια σας και ριχτείτε στο ψάξιμο καλύτερων πραγμάτων. Χρειάζεστε εδώ και τώρα μια καλύτερη δουλειά η μια πηγή εσόδων κι αυτή η χρονιά, θα σας δώσει αυτή την ευκαιρία. Μέχρι και τέλος Απρίλη οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές και σημαντικές για την πορεία σας. Αδράξτε τις. Στα συναισθηματικά σας τολμήστε αλλαγές η πιο δυναμικές κινήσεις στην σχέση σας για να τα πάτε καλύτερα. Μην μένετε απλός θεατής στην ζωή σας. Αυτή την εβδομάδα ασχοληθείτε πιο πολύ με τον/ην σύντροφο σας και τους φίλους σας.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια πολύ καλή χρονιά μόλις ξεκίνησε για σας φίλοι/ες μου. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, για πολλά από αυτά, που κάνατε τα περασμένα χρόνια. Σκληρούς/ες κι αποφασισμένους/ες για αλλαγές εδώ και τώρα σας βρίσκει η αλλαγή του έτους. Η τύχη σε πολλά θέματα όπως, οικονομικά και συναισθηματικά, θα είναι με το μέρος σας, φτάνει κι εσείς να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, που θα σας ξεβολέψουν και θα σας κάνουν, να αισθανθείτε άβολα αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Τολμήστε αλλαγές και ρίσκο σε αυτά που σας προβληματίζουν και δείτε τις αλλαγές με αισιοδοξία. Αυτή η βδομάδα έχει εντάσεις και παρεξηγήσεις γι αυτό προσοχή στη συμπεριφορά σας.

 toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ καλή αυτή η χρονιά και για σας φίλοι/ες μου. Χρονιά με δουλειά , αγώνα, σημαντικές αποφάσεις και  καλές προοπτικές ξεκινάει. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα., μας δοθούν και κάνετε καλά βήματα, για το μέλλον σας και την πορεία της ζωής σας. Τολμήστε και στα ερωτικά σας. Νέες σχέσεις παρουσιάζονται που θα κρατήσουν αρκετό καιρό και ίσως και για μια ζωή. Κατά το τέλος του καλοκαιριού θα έχετε και νέες προτάσεις επαγγελματικές, που θα σας φέρουν μπροστά σε νέα διλήμματα. Γενικά σε ότι θέμα επαγγελματικό και συναισθηματικό αντιμετωπίζετε προβλήματα θα σας δοθούν καλύτερες λύσεις. Γι αυτή την εβδομάδα θα πρέπει, να κάνετε ένα βήμα πίσω σε αποφάσεις που πήρατε το τελευταίο διάστημα και να σκεφθείτε πιο πολύ, που έχετε κάνει κι εσείς λάθη.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Δώστε τα όλα φίλοι/ες μου αυτή την χρονιά. Αγωνιστείτε για όλα όσα σας απασχολούν και προσπαθήστε, να βγείτε από όλο αυτό το αδιέξοδο των τελευταίων χρόνων. Είναι μια πολύ καλή χρονιά για αποφάσεις ζωής. Αλλαγές στα οικονομικά σας και στα επαγγελματικά σας θα σας κάνουν πιο αισιόδοξους/ες. Προτάσεις και καλύτερες απολαβές θα σας βοηθήσουν, να κλείσετε εκκρεμότητες να βγάλετε πέρα τα οικονομικά σας θέματα και να μπείτε σε καλύτερους διακανονισμούς. Τολμήστε αλλαγές ακόμα και στα συναισθηματικά σας, βγάλτε από την ζωή σας, ότι σας πληγώνει η έπαψε να έχει ενδιαφέρον και αναζητήστε νέο/α σύντροφο. Η εβδομάδα που ξεκινά θα σας δώσει μια γεύση, από αυτά που σας είπα πριν και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Φλερτ και νέες σχέσεις στο προσκήνιο. Τολμήστε

ydroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δυναμικούς/ες, αποφασιστικούς/ες και σκληρούς/ες στις αποφάσεις σας, σας βρίσκει ο καινούργιος χρόνος. Έχετε πάρει απόφαση να μην το βάλετε κάτω και να μην υποκύψετε σε καμία αναποδιά η στραβοπάτημα. Αυτό θα σας δώσει όλη αυτή η χρονιά και θα σας έχει , σε συνεχόμενες  προκλήσεις. Πολλοί/ες από σας θα σκεφθείτε ακόμα και τον γάμο η να μείνετε σε μια σταθερή σχέση. Θα μπείτε στον πειρασμό των αλλαγών για ένα καλύτερο αύριο. Η τύχη θα είναι και με το μέρος σας και θα βάλετε τα περισσότερα θέματα σας σε τάξη. Αυτό θα σας δώσει αισιοδοξία και δύναμη, για ακόμα καλύτερα πράγματα. Αποφασισμένους/ες κι απαιτητικούς/ες λοιπόν σας εκπληρώνει πολλές από τις επιθυμίες σας. Αυτή την εβδομάδα όμως πρέπει,  να είσαστε προσεκτικοί/ες στα βήματα σας.

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα σας περιμένουν αυτό το νέο έτος φίλοι/ες μου. Καλά οικονομικά νέα θα σας δοθούν κι αφού κάνετε τις προσπάθειες που σας αναλογούν, θα έχετε και τις καλύτερες αποδώσεις. Όλα θέλουν δουλειά και αγώνα κι εσείς θα το κάνετε με τον καλύτερο τρόπο. Αφεθείτε σε έναν νέο έρωτα, να ζήσετε μεγάλες συγκινήσεις που τελευταία σας έχουν λείψει. Κάνετε ότι πραγματικά σας ευχαριστεί κι όχι αυτό που πρέπει. Ακόμα και στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν αλλαγές. Σε όλους τους τομείς της ζωής σας θα έχετε εξελίξεις αλλά μετά το τέλος του Μάη. Εκεί θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις που τόσα χρόνια δεν τολμούσατε.  Φίλοι και δικοί σας άνθρωποι θα είναι κοντά σας και μαζί σας σε ότι αποφασίσετε. Όσο για την εβδομάδα αυτή, ρίξτε το λιγάκι έξω κι απολαύστε μικρές χαρές μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην πάρετε τίποτα στα σοβαρά μέχρι και το τέλος αυτής.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.