Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 7/7 – 13/7

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή εβδομάδα φίλες και φίλοι μου. Όμορφη καλοκαιρινή εβδομάδα, αλλά κάπως περίεργη θα την χαρακτήριζα. Καλό για όλους μας είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, στον επαγγελματικό μας χώρο αλλά και με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Σημαντικά γεγονότα θα έχει όλη αυτή η εποχή και μάλιστα, γεγονότα που θα σηματοδοτήσουν μια νέα εποχή, για την χώρα μας αλλά και γενικά για τον πλανήτη. Ας δούμε όμως τι μας επιφυλάσσει αυτή η νέα εβδομάδα, ξεχωριστά για τον κάθε έναν μας.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Ένα καλό ξεκίνημα για σας έχει αυτή η εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει και οι κοντινοί σας άνθρωποι, που ίσως χρειαστούν την βοήθεια σας. Μπορεί να αγχωθείτε λιγάκι παραπάνω αλλά προς το τέλος αυτής, όλα θα έχουν πάρει καλύτερο δρόμο. Στα συναισθηματικά σας όλο αυτό το διάστημα θα έχετε, μικρές γλυκές εκπλήξεις με το ταίρι σας κι αυτό θα σας χαλαρώσει και θα σας ηρεμήσει αρκετά. Μην ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα αυτή την εβδομάδα, μπορούν να περιμένουν.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Καλή θα την χαρακτήριζα, φίλες και φίλοι μου αυτήν εδώ την εβδομάδα. Γενικά σας ανοίγονται ευκαιρίες επαγγελματικές, αλλά η κούραση κι ο αγώνας γι αυτό δεν λείπει. Σκαμπανεβάσματα όμως θα έχει η ψυχολογία σας κι αυτό γιατί, μπορεί να περνούν πολλά πράγματα απ τα χέρια σας κι αυτό, έχει αρχίσει να σας κουράζει. Σιγά σιγά θα βρείτε και τον δρόμο σας αλλά και την ηρεμία σας. Νεύρα και ξεσπάσματα να προσέξετε και ειδικά προς στον/στην σύντροφο σας.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Για σας φίλες και φίλοι μου, απρόοπτα γεγονότα γύρω από την δουλειά σας και τα οικονομικά σας, δείχνει αυτή η νέα εβδομάδα. Προσοχή λοιπόν στα περιττά έξοδα και στην σπατάλη γιατί τις επόμενες μέρες, μπορεί να σας λείψουν.  Ασχοληθείτε περισσότερο με την/τον σύντροφο και την οικογένεια σας και με νέα επαγγελματικά σχέδια. Προωθήστε ιδέες και καινούργιες προτάσεις αυτό το διάστημα και όποιες επαγγελματικές σας ανησυχίες. Ξεκούραση και χαλαρότητα δώστε στο εαυτό σας.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια ζέστη μια κρύο σας πάει αυτή η εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Χρειάζεται υπομονή κι αυτοσυγκράτηση. Η ψυχολογία σας θα επηρεαστεί αρκετά από αυτά τα σκαμπανεβάσματα, αλλά με πίστη, επιμονή και θέληση θα καταφέρεται να περάσετε, αυτές τις περίεργες μέρες. Στα συναισθηματικά σας ακόμα βρίσκεστε σε αναμονή,  καλών εξελίξεων και καταστάσεων, σύντομα αλλάζει προς το καλύτερο η ζωή σας  και αυτόν τον τομέα.

 

leonΛΕΩΝ:  Απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές έχει για σας, φίλοι και φίλες μου αυτή η εβδομάδα. Μπορεί να αλλάζουν λιγάκι τα σχέδια σας κι αυτό να σας χαλάει την ψυχολογία σας αλλά, είναι κάτι προσωρινό και ίσως να είναι και για το καλό σας. Γενικά θα την χαρακτήριζα καλή αυτή την εποχή για σας, μόνο η εβδομάδα αυτή έχει, λίγο τρέξιμο παραπάνω. Θα προσέξετε πολύ γύρω από τα συναισθηματικά σας, μην γίνεται πιεστικοί/ες. Δώστε χώρο και χρόνο σε σύντροφο και σχέση και μην υπερβάλλεται.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χαλαρή για σας αυτή η εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές στο τοπίο αλλά ούτε και αρνητικές εξελίξεις σε θέματα. Αν κανονίζεται διακοπές μπορείτε να περάσετε καλά και να ξεκουραστείτε, μιας και δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα. Δεν θέλει πολύ άγχος αυτή η εβδομάδα γιατί αμέσως μετά θα καταλάβετε ότι τζάμπα μπήκατε σε αυτή την διαδικασία. Το πορτοφόλι σας θέλει ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις μέρες. Μην ξοδεύεται πιο πολλά απ αυτά που βγάζεται.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Υποτονική θα την χαρακτήριζα αυτή την εβδομάδα για σας, φίλοι και φίλες μου. Δεν έχει ούτε πολλές αλλαγές αλλά ούτε και πράγματα, που μπορούν να σας χαλάσουν την ηρεμία σας και την ησυχία των ημερών. Επωφεληθείτε λοιπόν και ξεκουραστείτε, γεμίστε τις μπαταρίες σας γιατί το επόμενο διάστημα, θα χρειαστείτε δύναμη και αντοχή. Τα  συναισθηματικά σας φροντίστε να αλλάξετε λίγο, γιατί τελευταία έχει βαρύνει πολύ το κλίμα απ την μεριάς σας.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια εβδομάδα αλλαγών κι ανατροπών για σας , φίλες και φίλοι μου. Αυτό αφορά περισσότερο τον συναισθηματικό τομέα. Θέλει προσοχή στους χειρισμούς αυτή την εβδομάδα, για να μην έχετε εκπλήξεις και αρνητικές εξελίξεις. Αν πάλι θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση τότε, καλύτερα να περιμένετε λίγο. Ακόμα και στα επαγγελματικά σας μην ταράζεται , την ηρεμία και την τακτική σας. Δεν σας ευνοούν οι αλλαγές αυτό το διάστημα. Έρχονται και τα καλύτερα.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Τι να πω για σας, φίλοι και φίλες μου. Δεν σας αγγίζουν και πολύ πολύ οι δύσκολες  μέρες εσάς αλλά, όσο να ναι δεν μένετε και ανεπηρέαστοι. Ψυχραιμία λοιπόν στις αντιδράσεις σας και στα ξεσπάσματα σας γιατί , σε κάποιους/ες  μπορεί να μην αρέσουν και αυτό να σας στοιχήσει, σχέση η επαγγελματικές δυσκολίες. Περάστε όσο πιο χαλαρά γίνεται κι από την επομένη εβδομάδα, ξαναβλέπεται ότι σας προβλημάτισε η σας έφερε στα άκρα.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάτι σας φταίει, κάτι σας χαλάει και κάτι δεν θα σας δένει καλά, αυτή εδώ την εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Κουραστήκατε και πολύ τελευταία κι όλη αυτή η ένταση, θα σας βγει περισσότερο. Αφήστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους αβίαστα, σε όλους σχεδόν τους τομείς. Μόνο το πορτοφόλι σας και τα έξοδα σας να προσέξετε για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Στο χέρι σας είναι. Αν είστε αδέσμευτοι/ες μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή αλλά μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιο χαλαρούς ρυθμούς θα πρέπει να ακολουθήσετε κι εσείς αυτή την εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Ξέρω πως οι ανάγκες σας και η άμεση λύση των θεμάτων σας επείγει,  αλλά μην κάνετε κάτι αν δεν είστε απόλυτα σίγουρες/οι διότι, υπάρχει πιθανότητα να το μετανιώσετε αμέσως μετά. Προσοχή και σε μικρά θεματάκια υγείας που μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν η αλλεργίες. Αν πάλι ετοιμάζεται βαλίτσες για διακοπές, χαρείτε όσο μπορείτε και ρίξτε το έξω. Ακόμα κι ένας νέος έρωτας δεν αποκλείεται.

 

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Αν υπάρχουν ευνοημένα ζώδια αυτή την εβδομάδα θα έλεγα ότι, είστε μέσα σε αυτά φίλοι και φίλες μου. Προωθήστε τα σχέδια σας ακόμα και τις απαιτήσεις σας, είναι καλός καιρός γι αυτό και για να λύσετε, οικογενειακά σας θέματα. Μην πάρετε όμως σοβαρές αποφάσεις που σηματοδοτούν το μέλλον σας. Αυτό καλύτερα να το κάνετε αργότερα. Τακτοποιήστε και θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία. Οικονομικά και επαγγελματικά έχετε χρόνο αργότερα να τα ρυθμίσετε καλύτερα. Όλα πιο χαλαρά λοιπόν.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.