Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 9/12 – 15/12

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janni Γεια σας φίλοι και φίλες μου. Μπαίνουμε σιγά σιγά σε λίγο πιο δύσκολες μέρες και θέλει υπομονή και ψυχραιμία η κατάσταση. Περίεργος αυτός ο μήνας και λίγο απρόβλεπτος θα έλεγα. Βέβαια έτσι κι αλλιώς έχουμε μάθει σε αυτήν την κατάσταση και δεν μας φαίνετε και πολύ δύσκολο. Ίσως για τα νέα παιδιά να είναι πιο δύσκολος ο συμβιβασμός και να μην μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν. Μην ξεχνάμε όμως ότι είναι και μήνας εορτών και χαράς. Ας ενωθούμε λοιπόν περισσότερο με τους αγαπημένους μας και ας περάσουμε όσο γίνεται καλύτερα.


 

krios
ΚΡΙΟΣ: Με λίγο παραπάνω άγχος ξεκινάει αυτή η βδομάδα και αυτό θα σας βάλει σε σκέψεις για το τι θα ακολουθήσει αργότερα. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, μπορεί να υπάρχουν αρκετές δυσκολίες αλλά να ξέρετε ότι όλα αυτά σύντομα θα περάσουν κι εσείς θα είστε και πάλι στα καλύτερα σας. Μετά την Τετάρτη θα είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο και θα δείτε ότι θα αισιοδοξείτε και πάλι. Προσοχή στα επαγγελματικά σας θέματα αυτό τον καιρό μην σας ξεφύγουν πράγματα και σας φέρουν σε αδιέξοδο αργότερα. Το Σαβ/κο θα είναι αρκετά καλύτερο. Υπομονή λοιπόν μέχρι τότε και πηγαίνετε την κατάσταση βήμα βήμα.

tavros

ΤΑΥΡΟΣ: Όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα  νιώθετε. Είδατε που δεν πιστεύατε στις δυνατότητες σας και στις αντοχές σας; αυτό σας δείχνει αυτή η εβδομάδα, ότι είσαστε παραπάνω δυνατοί/ες και μπορείτε να τα πάτε κι ακόμα καλύτερα. Δρόμοι για επίλυση των οικονομικών σας ανοίγονται και πρέπει να μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα χρειαστεί να συμβουλευθείτε ίσως και έναν ειδικό για να σας διαφωτίσει σε αυτό το κομμάτι. Πάρτε την απόφαση και κάντε μια αρχή, τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Παρασκευή και Σάββατο βγείτε με αγαπημένη σας συντροφιά και φροντίστε να περάσετε όμορφα και να ξεχάσετε ότι σας βαραίνει τελευταία.

dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νεύρα και πίεση έχει αυτή η εβδομάδα για σας, χωρίς ιδιαίτερο λόγο θα έλεγα. Κάποια πράγματα φαίνονται παραπάνω δύσκολα από ότι είναι στην πραγματικότητα γι αυτό μην καταθέτετε εύκολα τα όπλα σας. Μια ένταση μέσα στο σπίτι θα σας φέρει σε δύσκολη θέση αλλά αμέσως μετά θα λυθεί το θέμα. Γι αυτό σας λέω μακριά από υπερβολές. Τα οικονομικά σας θα έχουν μια καλύτερη τύχη, μια ευκαιρία θα σας δοθεί για να τα επιλύσετε όσο μπορείτε και γίνετε βέβαια. Προσέχετε τα έξοδα σας και γενικά τις δαπάνες σας γιατί αυτή η εβδομάδα έχει μια υπερβολή στα έξοδα και σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Μέχρι και το τέλος του μήνα λοιπόν προσοχή και κλειστό πορτοφόλι.

 karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για σας νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα είναι αρκετά καλό και   σας δίνει την αισιοδοξία που τόσο έχετε ανάγκη. Έτσι πρέπει κι έτσι θα γίνει. Εβδομάδα εξελίξεων και αυτή που ξεκινάει φίλες/οι μου. Επαγγελματικά θα έχετε καλά νέα, σε κάτι που τόσο καιρό περιμένετε, προσοχή όμως όχι υπερβολές και όχι παρορμητικές αποφάσεις. Χρειάζεται να αξιολογήσετε σωστά αυτά που θα σας προτείνουν και μετά να δεχθείτε την όποια πρόταση. Θα τα πάτε καλά και θα δείτε τις αλλαγές μέσα στο επόμενο 3μηνο. Στα συναισθηματικά σας θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα, έτσι κι αλλιώς έχετε τόσα στο κεφάλι σας που δεν μπορείτε να δεσμευθείτε με μια ποιο σταθερή σχέση. Μετά τον Γενάρη θα το λύσετε κι αυτό.

 leonΛΕΩΝ: Γκρίνια και ένταση γι αυτή την εβδομάδα προβλέπω για σας φίλοι/ες μου. Γενικά τα νεύρα σας δεν μπορώ να πω ότι είναι και στην καλύτερη τους κατάσταση αλλά με λίγη υπομονή και προσπάθεια θα ξεπεράσετε κάποια εμπόδια. Οι προσωπικές σας σχέσεις είναι αυτές, που σας δημιουργούν αυτή την αναστάτωση. Κρατήστε κοντά σας αυτούς που αξίζουν πραγματικά και διώξτε κάθε τι που σας χαλάει την ψυχολογία σας. Οικονομικά μετά την Τετάρτη μπορείτε να κάνετε πιο σοβαρές κουβέντες για να προοδεύσετε και να δείτε τα έσοδα σας να αυξάνουν. Σκεφθείτε τι παραπάνω θα μπορούσατε να κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, για να σας βοηθήσει σε αυτό.

parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχουν μειωθεί κατά πολύ οι αντοχές σας και δείχνετε κουρασμένοι/ες, δεν μπορείτε νιώθετε να παλέψετε άλλο κι ότι κάνατε κάνατε δεν πάει άλλο. Κατά βάθος όμως ξέρετε πως είστε μαχητές, δυναμικοί χαρακτήρες και δεν το βάζετε εύκολα κάτω. Δείξτε λοιπόν αυτή σας την δύναμη και τώρα. Αυτή η βδομάδα θα δοκιμάσει εκ νέου τις αντοχές σας, αλλά προς το τέλος της θα σας δικαιώσει. Τρίτη και Τετάρτη δύσκολες μέρες, γι αυτό προσοχή σε εκρήξεις σας και ξεσπάσματα σας. Έχετε  τους αγαπημένους σας κοντά σας κι αυτό πρέπει να σας κάνει ακόμα πιο δυνατούς/ες. Μετά την Πέμπτη θα καταλάβετε ότι μάλλον άδικα περάσατε όλη αυτή την δοκιμασία.

 zygosΖΥΓΟΣ: Ψάχνετε πηγή εσόδων και διέξοδο στα οικονομικά σας. Αυτή η εβδομάδα παρόλο που είναι αρκετά δύσκολη, σας βοηθάει να βρείτε μια λύση έστω και προσωρινή. Πρέπει όμως να κάνετε κι εσείς τις ανάλογες προσπάθειες. Μην στέκεστε άπραγοι/ες και μην περιμένετε από κανέναν να τρέξει για δικά σας θέματα. Μια βοήθεια από αγαπημένο σας πρόσωπο σας βγάζει λίγο από την δύσκολη θέση αλλά το αμέσως επόμενο διάστημα πάλι θα βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση.
Ψάξτε λοιπόν για πιο σίγουρες και σταθερές λύσεις. Τα συναισθηματικά σας ακόμα δεν μπορούν να μπουν σε μια σωστή σειρά κι αυτό γιατί δεν έχετε κι εσείς την καλύτερη διάθεση γι αυτό.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην είσαστε τόσο απαιτητικοί/ες από αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί, αυτό θα τους κουράσει και ίσως επιλέξουν να σας απομακρύνουν απ την ζωή τους κι αυτό πιστέψτε με, δεν θα σας αρέσει καθόλου. Χαλαρώστε και μην πιέζετε καταστάσεις. Τουλάχιστον γι αυτό εδώ το διάστημα. Αργότερα μπορεί να σας δοθεί αυτή η ευκαιρία, αλλά κι αν ακόμα δεν γίνει έτσι μπορείτε να περάσετε αυτό που θέλετε με πιο ήπιο τρόπο. Τα οικονομικά σας θέλουν περισσότερη προσοχή κι αυτή η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να πετύχετε κάτι καλύτερο. Ένα ταξιδάκι προς το τέλος της βδομάδας θα σας είναι ότι καλύτερο, αν το επιτρέπει και η οικονομική σας κατάσταση βέβαια.

 toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Απολαύστε φίλοι/ες μου τον γενέθλιο μήνα σας. Αρκετά έχετε φέρει σε δύσκολη θέση τον εαυτό σας. Άλλωστε τα προβλήματα και οι δυσκολίες μπορούν να περιμένουν και λίγο. Αγαπημένα σας πρόσωπα είναι πλάι σας όλο αυτό το διάστημα. Σας δείχνουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους, απολαύστε λοιπόν όλη αυτή την θαλπωρή των ημερών. Σας ανήκει και αυτή η εβδομάδα, γεμάτη εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα θα είναι μέχρι και το τέλος της. Μην το παρακάνετε όμως. Όλα με μέτρο φίλες/οι μου. Δώστε περισσότερη προσοχή στα συναισθηματικά σας και στον/ην σύντροφο σας. Ερωτευθείτε σας χρειάζεται, βγείτε, διασκεδάστε και ρίξτε το λίγο έξω.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Ξεχασμένες αγάπες θα σας θυμηθούν, παλιές σας αμαρτίες θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Προσοχή σε όλο αυτό το σκηνικό. Μπορεί κατά το τέλος της εβδομάδας να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην μπλέξετε τις καταστάσεις φίλοι/ες μου. Μερικά πράγματα πρέπει να μένουν τελικά στο παρελθόν και θα είναι λάθος να τα μπλέξετε ξανά. Τα επαγγελματικά σας μπορείτε να τα βάλετε σε καλύτερη θέση. Πρέπει να σκεφθείτε πολύ καλά τι πραγματικά χρειάζεστε και όχι τι θα σας συνέφερε περισσότερο. Μπορείτε να λειτουργήσετε καλύτερα αν δουλεύετε για κάτι , που αγαπάτε πραγματικά και όχι για κάτι ,που θα σας έφερνε περισσότερα χρήματα. Προς το τέλος της βδομάδας μια μικρή έκπληξη μπορεί να σας περιμένει. Χαλαρώστε και ξεκουραστείτε.

ydroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια γλυκιά κουβέντα, μια όμορφη κίνηση, ένα δείγμα αγάπης μπορεί να σας αλλάξει και την πιο κακή σας διάθεση. Αυτός είναι ο χαρακτήρας σας. Έχετε  μάθει να εκτιμάτε αυτά που κάνουν οι άλλοι για σας και αυτή η εβδομάδα έχει τέτοιες κινήσεις για σας. Θα μπορούσατε να κανονίσετε ακόμα και τις διακοπές των εορτών αυτές τις μέρες, μιας και θέλετε πάντα να προγραμματίζετε την ζωή σας. Τα οικονομικά σας έχουν βέβαια τα θέματα τους αλλά, με λίγη προσπάθεια παραπάνω νομίζω, ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Παρασκευή και Σάββατο υπάρχουν νέες εξελίξεις σε αυτά. Πάρτε δυνατή θέση για να φέρετε καλύτερα αποτελέσματα. Μην γκρινιάζετε, έχετε κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν και θα έπρεπε, να νιώθετε και τυχεροί/ες που τα καταφέρατε έτσι μέχρι τώρα.

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Μια γεμάτη εβδομάδα ξεκινάει για σας φίλοι/ες μου. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις αναπολούν το ενδιαφέρον και το άγχος σας. Νιώθετε ότι βρίσκεστε οριακά και όπου να ’ναι θα ξεσπάσει θύελλα σε αυτά. Δεν λέω ότι έχετε άδικο αλλά, αν κοιτάξετε καλύτερα την κατάσταση θα δείτε ότι ίσως υπερβάλετε λιγάκι. Αντί λοιπόν να σας πιάνει πανικός, ξεκινήστε να βρείτε λύσεις. Υπάρχουν κάποιες σωστές κι έξυπνες λύσεις κι αυτό σας δίνει η εβδομάδα αυτή. Ειδικά μετά την Τετάρτη, μπορείτε να προωθήσετε ποιο εύκολα τις απαιτήσεις σας. Σκεφθείτε τι σας εξυπηρετεί και προτείνετε το, που ξέρετε μπορεί και να γίνει δεκτό το αίτημα σας και να λύσετε μια για πάντα αυτό σας το άγχος. Τολμήστε το.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.