Secret Must logo

Η Ιστορία της φωτιάς Επαναλαμβάνεται….

Η Ιστορία Επαναλαμβάνεται.... Η Ιστορία επαναλαμβάνεται όχι ως φάρσα, αλλά ως τραγωδία αυτο είχε πει ο Δ. Κουτσούμπας πριν 2 ημέρες για την διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης με την Ευρώπη. Εμείς νομίζουμε ότι αυτή η φράση ταιριάζει γάντι στην σημερινή ημέρα..
Ας θυμηθούμε το 2007:

Στρατηγικός σχεδιασμός με πολλούς οργανωμένους εκτελεστές
Με στρατιωτικού τύπου επιχείρηση κατέκαψαν όλη την Ελλάδα το 2007
Εμπρηστικοί μηχανισμοί με χειρισμό από κινητά και ο κατακερματισμός δυνάμεων με διασπορά ανύπαρκτων ειδήσεων
Οι φωτιές του 2007 μπήκαν οργανωμένα λίγο πριν τις εκλογές, τις διαπραγματεύσεις για το όνομα των Σκοπίων και τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη

Σύμφωνα με τα δύο στελέχη του Σώματος, οι αρχικές εκτιμήσεις της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑ-ΕΕ) για τα πρόσωπα πίσω από τις απανωτές πυρκαγιές εστίαζαν σε ψυχασθενείς, οικοπεδοφάγους και καταπατητές.
Όμως, η… μανιώδης συνέπεια με την οποία ξεπηδούσαν η μία πύρινη εστία μετά την άλλη, και κατά τη διάρκεια της νύχτας, οδήγησε τους ερευνητές σε άλλες ατραπούς….

Αποτέλεσμα της έρευνας του 2014

…….την αποσταθεροποίηση της χώρας εν όψει των εκλογών (16 Σεπτεμβρίου 2007), τις διαπραγματεύσεις για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, αλλά και με αφορμή την ταχέως προωθούμενη τότε στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Ρωσίας στον τομέα της ενέργειας..

έγραφε πέρυσι ο Κώστας Καντούνης

Και πάμε πάλι από την αρχή, εκλογές με Κυβέρνηση Αριστερά για πρώτη φορά, σκληρές διαπραγματεύσεις με έναν 40χρονο Πρωθυπουργό και έναν υπουργό οικονομικών που δεν «μασάει», απειλές με αποτέλεσμα Δημοψηφίσματος, αλλαγή Υπουργού οικονομικών, μπροστά στο γκρεμό ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και πίσω του ένα αγριεμένο ρέμα. Βιαστικές αποφάσεις που ο Πρωθυπουργός δεν λειτούργησε εν βρασμό ψυχής και δεν λύγισε στις απειλές. Γιατί και πουλημένος να ήταν εκνευρισμό θα είχε με τόση πίεση. Έκανε τα ίδια λάθη με αυτούς που μας χαντάκωσαν πριν 5 χρόνια μονο που αυτοί δεν ειχαν τέτοιες απειλές. Έκανε την Ευρώπη να διχαστεί! Και ερχόμαστε στο σήμερα που η μεγάλη τρύπα του Σύριζα μεγάλωσε και ο ανασχηματισμός ετοιμάζεται, γίνεται θέμα για εκλογές και τσουπ……….. η Ελλάδα καίγεται ΠΑΛΙ…..

 

Τότε: Στις 27 Αυγούστου οι επιχειρήσεις της πυροσβεστικής συνεχίζονται, ενώ στις 28 οι εμπρηστές επικηρύσσονται και στις 29 του μήνα γίνεται γνωστή η επίθεση που δέχτηκαν από άγνωστο πυροσβέστες στα Κάψαλα Ευβοίας.
Μέχρι εκείνη τη μέρα είχαν συλληφθεί για εμπρησμούς 95 άτομα, 34 εκ των οποίων από πρόθεση, ενώ ανακρίνονταν άλλοι 24. Το συγκεκριμένο διήμερο κάηκαν κάτι λιγότερο από 2 εκατ. στρέμματα δάσους.

Σήμερα;

Τρομοκρατία ή σύμπτωση; Τα συμπεράσματα δικά σας…..

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.