Secret Must logo

Με εξαιρετική επιτυχία η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας

Με εξαιρετική επιτυχία η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Απόλυτα πετυχημένη η διεξαγωγή  του    Πανελλήνιου  Πρωταθλήματος  Πυγμαχίας στον Δήμο Διονύσου

Με εξαιρετική επιτυχία και πολύ μεγάλη προσέλευση θεατών διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Διονύσου, η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας, η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και ο Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων Δροσιάς.

Οι  αγώνες πραγματοποιήθηκαν από την Πέμπτη 8 έως και το Σάββατο  10 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δημοτικής Ενότητας  Άνοιξης.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης όπου απηύθυνε χαιρετισμό και εν συνεχεία τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Με εξαιρετική επιτυχία η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Ελληνικής  Ομοσπονδίας Πυγμαχίας  κ. Κωνσταντίνο Γαζή. Επίσης, ο κ. Δ. Ζαμάνης παρακολούθησε  τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν όλες τις επόμενες ημέρες και απένειμε το χρυσό μετάλλιο στην αθλήτρια του δήμου Διονύσου και μέλος της ομάδας του Συλλόγου Μαχητικών Αθλημάτων Δροσιάς, Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου η οποία αναδείχθηκε πρώτη Πανελληνιονίκης στην κατηγορία των 51 κιλών.

Με εξαιρετική επιτυχία η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Ζαμάνης  αναφέρθηκε,  μεταξύ άλλων,  στην άρτια και υποδειγματική διοργάνωση των αγώνων και τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που είχαν για τον Δήμο Διονύσου.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Δήμος μας φιλοξένησε για πρώτη φορά μία τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση, όπως είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας, που διεξήχθη με εξαιρετική επιτυχία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι επιμελήθηκαν την άρτια και υποδειγματική τέλεση της σπουδαίας αυτής αθλητικής εκδήλωσης. Με εξαιρετική επιτυχία η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας
Θέλω επίσης να συγχαρώ τη συντοπίτισσα μας Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου που μας έκανε περήφανους για την επιτυχία της και της εύχομαι να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Ο Δήμος Διονύσου στηρίζει σταθερά τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής μας και τους αθλητές τους, ενώ είναι σημαντικές και συνεχόμενες οι παρεμβάσεις του για την περαιτέρω βελτίωση των  αθλητικών δημοτικών εγκαταστάσεων, με στόχο να προσφέρει τη δυνατότητα στους δημότες και ιδιαίτερα στους νέους να αθλούνται σε καλύτερους χώρους. Η άκρως επιτυχημένη  διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  Πυγμαχίας ανοίγει τον δρόμο για τη φιλοξενία στον Δήμο μας και άλλων σημαντικών αθλητικών γεγονότων».

Με εξαιρετική επιτυχία η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης του πρωταθλήματος μετάλλια  απένειμαν,  επίσης,  ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Β. Κοκμοτός και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας  κ. Π. Τσούκας,  ενώ ο εκ των βασικών συντελεστών της συνδιοργάνωσης, πρόεδρος του Συλλόγου Μαχητικών Αθλημάτων Δροσιάς  κ. Νίκος Δροσόπουλος απένειμε τα εύσημα, για την πετυχημένη φιλοξενία των αγώνων, στον Δήμο Διονύσου και στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας καθώς και στις εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας Άνοιξης και Ροδόπολης.Με εξαιρετική επιτυχία η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας

Τους αγώνες και τις τελετές έναρξης και λήξης παρακολούθησαν  δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι και μέλη  φορέων και αθλητικών συλλόγων αλλά και πολλοί φίλαθλοι.

Με εξαιρετική επιτυχία η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας

 

 

 

 

 

 

006 008 Με εξαιρετική επιτυχία η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας 15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.