Secret Must logo

Νέο ΚΕΠ Υγείας στο δήμο Κηφισιάς

Νέο ΚΕΠ Υγείας στο δήμο ΚηφισιάςΠαρουσία δημοτών και εθελοντών γιατρών εγκαινίασε  την Τρίτη 23 Μαΐου το ΚΕΠ Υγείας, ο δήμος Κηφισιάς, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.

Την τελετή των εγκαινίων, άνοιξε με χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος

Ο πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, Δημάρχος Αμαρουσίου απήυθυνε χαιρετισμό και πραγματοποίησε ομιλία για τον ρόλο των ΚΕΠ Υγείας στην Πρόληψη και την Προαγωγή της Υγείας.

Ο Αντιδήμαρχος και ιατρός κ. Απόστολος Κασιούρας υπογράμμισε την σημασία της πρόληψης λέγοντας χαρακτηριστικά «Κάλλιον του θεραπεύειν, το προλαµβάνειν», υποστήριζε ο Ιπποκράτης, αναδεικνύοντας τη σημασία της Πρόληψης για την υγεία, αλλά και τη μακροζωία. Αυτό ακριβώς το σκοπό έρχεται να εκπληρώσει με την λειτουργία του το ΚΕΠ Υγείας του δήμου Κηφισιάς.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γ. Θωμάκος και ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ και της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου έκοψαν την κορδέλα εγκαινιάζοντας το νέο ΚΕΠ Υγείας.

Με την παρουσία τους, τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Νίκος Μπάμπαλος, ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών κ. Γιώργος Σταύρου και ο κ. Νίκος Χιωτάκης Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της ΠΕΤΑ Α.Ε. και μέλος της ΚΕΔΕ, πρ. δήμαρχος Κηφισιάς καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων του Δήμου. Επίσης, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι των Νομικών προσώπων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του δήμου Κηφισιάς και εργαζόμενοι που συνετέλεσαν στην εγκαθίδρυση αυτού του θεσμού.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.