Secret Must logo

Οι διάσημοι και το κόκκινο γιλέκο των πωλητών της «σχεδίας»

Οι διάσημοι και το κόκκινο γιλέκο των πωλητών της Για μία ώρα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, ηθοποιοί, τραγουδιστές, συγγραφείς και άλλοι επαγγελματίες, θα φορέσουν το κόκκινο γιλέκο των πωλητών της «σχεδίας», ξεκινώντας στις 12:00, σε πόστα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους στις πωλήσεις στο δρόμο, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή του περιοδικού δρόμου «σχεδία» και διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων της Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου (International Vendors Week) την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Στην Αθήνα, το γιλέκο της «σχεδίας» θα φορέσουν οι συγγραφείς Αύγουστος Κορτώ (στη λαϊκή αγορά των Εξαρχείων επί της οδού Καλλιδρομίου) και Βασιλής Αλεξάκης (πλατεία Κολωνακίου), η τραγουδίστρια Μαριέττα Φαφούτη (πλατεία Καπνικαρέας), οι ηθοποιοί Γιούλικα Σκαφιδά (Μετρό Ακρόπολης), Αλεξάνδρα Αϊδίνη (πλατεία Κοραή), Θεοδώρα Τζήμου (Βουκουρεστίου), Γιάννης Στάνκογλου (Ερμού) και Χρήστος Λούλης (πλατεία Μοναστηρακίου), οι σεφ Ηλίας Μαμαλάκης (Σύνταγμα) και Βασίλης Καλλίδης (Βαρβάκειος Αγορά) και ο καλλιτέχνης Γιώργος Mαυρίδης (πλατεία Αγίας Ειρήνης).

Στην Θεσσαλονίκη, στα πόστα τους και στην ώρα τους θα είναι για να περιμένουν το κοινό, ο Γιάννης Σερβετάς από τους Ράδιο Αρβύλα (Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας), η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα (πλατεία Αγίας Σοφίας), ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Μέγαρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και διάσημος πιανίστας Γιώργος Λαζαρίδης (Τσιμισκή και Καρόλου Ντηλ) και οι δημοσιογράφοι Κωστής Ζαφειράκης (Τσιμισική και Αριστοτέλους), Νικόλ Καζαντζίδου (Τσιμισκή και Π. Μελά), Ευθύμιος Σαββάκης (Τσιμισκή και Π.Π. Γερμανού) και Στέφανος Τσιτσόπουλος (Τσιμισκή και Κομνηνών).
Παρών θα είναι -σε μια έκτακτη διαδικτυακή εμφάνιση- και ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος,

Πηγή:amna.gr

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.