Secret Must logo

Ο Δήμος Διονύσου εγκαινίασε Κοινωνική Ιματιοθήκη

Ο Δήμος Διονύσου εγκαινίασε Κοινωνική Ιματιοθήκη Με μία νέα κοινωνική δομή ενισχύεται το δίχτυ κοινωνικής προστασίας του Δήμου Διονύσου για τους πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Πρόκειται για την Κοινωνική Ιματιοθήκη που  ξεκινά τη λειτουργία της σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Κρυονερίου.

 

Ο Δήμος Διονύσου εγκαινίασε Κοινωνική Ιματιοθήκη Τα εγκαίνια της Κοινωνικής Ιματιοθήκης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και την τελετή του αγιασμού έκανε ο Πρωτοσύγκελος, Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ Ασπρολούπος ο οποίος μετέφερε την ευλογία, τις ευχές και τα θερμά συγχαρητήρια  του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα προς τη Δημοτική Αρχή για την ίδρυση της νέας αυτής κοινωνικής δομής.

Ο Δήμος Διονύσου εγκαινίασε Κοινωνική Ιματιοθήκη Ο Δήμαρχος Διονύσου  στον χαιρετισμό του μίλησε για την προσπάθεια που κάνει ο Δήμος για να προσφέρει έμπρακτη βοήθεια και συμπαράσταση σε όσους έχουν ανάγκη, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν στην ίδρυση και λειτουργία της Κοινωνικής Ιματιοθήκης.

 

Ο Δήμος Διονύσου εγκαινίασε Κοινωνική Ιματιοθήκη

 

 

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Βασίλης Κοκμοτός, ο περιφερειακός  σύμβουλος Στέλιος Κοροβέσης, ο αντιδήμαρχος  Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Τσούκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρυσούλα Ντούντα, Δημήτρης Ράικος, Πόπη Ταουξή, Γιάννης Καλαφατέλης, Γιώργος Ζυγούνας και Σπύρος Σπηλιώτης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου Δημήτρης Χριστόπουλος και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  Αχιλλέας Δελαγραμμάτικας.

Ο Δήμος Διονύσου εγκαινίασε Κοινωνική Ιματιοθήκη Η Κοινωνική Ιματιοθήκη του Δήμου Διονύσου θα προσφέρει στους ωφελούμενους είδη ένδυσης, υπόδησης και άλλα χρηστικά αντικείμενα, σε πολύ καλή κατάσταση, που προέρχονται αποκλειστικά από δωρεές επιχειρήσεων, φορέων και δημοτών.

 

 

 

Ο Δήμος Διονύσου εγκαινίασε Κοινωνική Ιματιοθήκη

Ο Δήμος Διονύσου εγκαινίασε Κοινωνική Ιματιοθήκη

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.