Secret Must logo

Ο διεθνής αθλητής της Μπαρτσελόνα ΣΠΥΡΟΣ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ στον Α.Ο. Άνοιξης Beach Handball

Ο διεθνής αθλητής της Μπαρτσελόνα ΣΠΥΡΟΣ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ στον Α.Ο. Άνοιξης Beach Handball «Από τα «σαλόνια» της Μπαρτσελόνα στα «αλώνια» της άμμου,  με την αντρική ομάδα του Ο Α.Ο. Άνοιξης https://web.facebook.com/AnixiBH  Beach Handball Anixi (ANIXI BH), θα αγωνιστεί ο διεθνής αθλητής της Μπαρτσελόνα Σπύρος Χερουβείμ στο φετινό 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball.

Ο 23χρονος αριστερός ίντερ Σπύρος Χερουβείμ είναι ο πρώτος έλληνας χαντμπολίστας που φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού χάντμπολ. Για 2η χρονιά ενισχύει με την ποιότητά του την προσπάθεια του συλλόγου της Βορειοανατολικής Αττικής που θέλει και φέτος να πρωταγωνιστήσει στο θεαματικότερο πρωτάθλημα της άμμου, το Beach Handball, με πολλές φιλοδοξίες και υψηλούς αγωνιστικούς Ο διεθνής αθλητής της Μπαρτσελόνα ΣΠΥΡΟΣ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ στον Α.Ο. Άνοιξης Beach Handball στόχους.

Οι φίλοι του Χάντμπολ και του Beach Handball θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα μεγάλα αστέρια του αθλήματος, αλλά και τους αγώνες του Α.Ο. Άνοιξης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το τουρνουά «Kinderland Kalamos Beach HandballTournament» 2-4 Ιουνίου στις κατασκηνώσεις «Kinderland» στον Κάλαμο Αττικής»

 

Ο διεθνής αθλητής της Μπαρτσελόνα ΣΠΥΡΟΣ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ στον Α.Ο. Άνοιξης Beach Handball

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.