Secret Must logo

Παζάρι και Φάρμα ξανά στην TV

Παζάρι και Φάρμα ξανά στην TVΣτις δεκαετίες του 1990 και του 2000 στρέφει το βλέμμα της η ιδιωτική τηλεόραση.

Λίαν συντόμως θα δούμε να αναβιώνουν στους δέκτες μας μεγάλα τηλεοπτικά πρότζεκτ από τα παλιά, μια και απ΄ ό,τι φαίνεται -αν κρίνουμε τουλάχιστον εκ του αποτελέσματος-, μάλλον η σύγχρονη, παγκόσμια τηλεόραση δεν έχει να επιδείξει νέα, ενδιαφέροντα προγράμματα!

Και επειδή κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει, αυτό που ισχύει σίγουρα είναι πως η σύγχρονη τηλεόραση πάσχει από φαντασία!

Παζάρι και Φάρμα ξανά στην TVΜετά, λοιπόν, το «Deal» που επέστρεψε δριμύτερο μέσα από τον Alpha, έχουμε και τον ΑΝΤ1 να βαδίζει στα χνάρια των ετών που πέρασαν. Έτσι, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, το κανάλι του Αμαρουσίου έχει αγοράσει τα δικαιώματα μετάδοσης της θρυλικής «Φάρμας», που το 2003 είχε κάνει τεράστια επιτυχία στο Mega, αλλά και του επίσης γνωστού τάλεντ-σόου «So you think you can dance». Μάλιστα, σε ό,τι έχει να κάνει με τη «Φάρμα», εννοείται πως έχουν κάνει πρόταση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης, μια και ο συγκεκριμένος παρουσιαστής ήταν και ο παρουσιαστής της «Φάρμας» του Mega. Μία συνεργασία από την οποία και μετά, οι μετοχές του εκτοξεύθηκαν στα ύψη στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης.

Παζάρι και Φάρμα ξανά στην TVΕπιστροφή
Γκάζι για τη δεκαετία του 1990 και του 2000 πάτησε, όμως, και ο ΣΚΑΪ και έτσι άμεσα θα δούμε να έρχεται και πάλι στους δέκτες μας σαν να μην πέρασε μια μέρα το «Μεγάλο Παζάρι» που άφησε εποχή στο Μεγάλο Κανάλι με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο νέος του τίτλος θα είναι «Κάνε Παζάρι» και χρέη παρουσιάστριας έχει αναλάβει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Τέλος, μέσα από το κανάλι του Φαλήρου θα δούμε σε ριμέικ και το «Survivor», το οποίο επίσης, για όσους μπορεί να μη θυμούνται, για πρώτη φορά είχε έρθει στους δέκτες μας μέσα από το Mega και είχε δώσει μία άλλη τηλεοπτική διάσταση στην περιπέτεια με φόντο τη Μαλαισία. Τώρα; Τώρα θα γυριστεί στον Άγιο Δομίνικο και χρέη οικοδεσπότη έχει αναλάβει ο? «Mr. World Party» Σάκης Τανιμανίδης.

Πηγή:ethnos.gr
Νάνσυ Νικολαΐδου

 

 

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.