Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Οκτώβριο

janniΚαλό μήνα να έχουμε φίλοι και φίλες μου. Λίγο περίεργος μας φαίνεται ο Οκτώβρης δεν θα έχουμε και πολύ υπομονή, για να παλεύουμε καταστάσεις για μερικούς από μας, θα είναι και λιγάκι δύσκολος. Χρειάζεται ψυχραιμία, υπομονή και θέληση κι ακόμα, μεγαλύτερη προσπάθεια για να πάμε μπροστά και να δούμε να εκπληρώνονται, οι επιθυμίες και οι προσδοκίες μας. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά για το κάθε ζώδιο τι προβλέπεται γι αυτόν τον μήνα.

 

 
kriosΚΡΙΟΣ
Ένα βήμα πίσω θα ήταν ότι καλύτερο, για να ξέρετε επαγγελματικά που βαδίζετε και μέχρι που, θα μπορούσατε να τραβήξετε το σχοινί. Αργότερα κι αφού ξεπεράσουμε, ανάδρομες καταστάσεις κι εκλείψεις θα επανέλθετε δριμύτεροι/ες. Αναγνωρίζεται σιγά σιγά η αξία αλλά και η δυναμική σας κι αυτό θα σας δώσει μια νότα αισιοδοξίας, για να προχωρήσετε παρακάτω. Με παράπονα σας βρίσκει αυτός ο Φθινοπωρινός μήνας και με έντονη σκέψη, για την άνοδο σας, την αύξηση στα οικονομικά σας αλλά και το που βρίσκεστε στην προσωπικά σας ζωή. Δώστε χρόνο στην κάθε υπόθεση που σας απασχολεί και δείτε, με πιο ψύχραιμη ματιά τι ακριβώς θέλετε αλλά και τι είστε διατεθειμένοι/ες να κάνετε και θυσιάσετε. Τα καλύτερα θα έρθουν με τον καιρό.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ
Βάλλεστε από παντού φίλοι κα φίλες μου αλλά έχετε αποδείξει πως, δεν το βάζετε εύκολα κάτω. Αυτός ο μήνας λοιπόν αυτό ζητάει από σας. Εγκράτεια, υπομονή και σωστή αξιολόγηση καταστάσεων, θα σας φέρουν σύντομα σε ένα καλύτερο πεδίο. Η ανασφάλεια γύρω από τα οικονομικά σας, σιγά σιγά θα αντικατασταθεί από την αισιοδοξία και την σιγουριά κι όλα, θα δείχνουν καλύτερα και πιο αισιόδοξα. Πολύ καλές προσωπικές κι ερωτικές επαφές προβλέπονται, μιας και ο συναισθηματικός παράγοντας είναι για σας ο πιο βασικός και μέσω αυτού, λειτουργείτε πολύ καλύτερα. Πάρτε χρόνο και χώρο για τον εαυτό σας και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας αλλάζουν την διάθεση σας.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ
Ρίξτε λιγάκι τους τόνους που λειτουργείτε, φίλοι και φίλες μου γιατί θα σας κουράσει πολύ σύντομα αυτή η κατάσταση και θα νιώθετε ότι, δεν μπορείτε να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε. Στα επαγγελματικά σας προβλέπονται νέες εξελίξεις που όμως θα πραγματοποιηθούν, μετά από λίγο καιρό. Θα δείτε παλαιότερες ιδέες και οράματα να ξαναμπαίνουν στο τραπέζι συζητήσεων κι αυτό, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα μιας κι ο κόπος σας τελικά, δεν πήγε χαμένος. Στα συναισθηματικά σας καλύτερα είναι να είστε λίγο πιο προσεκτικοί/ες, σε εντάσεις και καταστάσεις που αύριο, μπορεί να μετανιώσετε και για το τι είπατε, αλλά και για το πώς φερθήκατε. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και θα πρέπει, να κάνετε τον αγώνα σας προκειμένου να μην χάσετε, την ηρεμία και την σιγουριά της σχέσης σας.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η αναβλητική κατάσταση σχεδόν σε όλα τα θέματα, που σας απασχολούν δείχνει να μην έχει τέλος για μερικούς/ες από εσάς, φίλες και φίλοι μου αλλά αυτό έχει και τα όρια του και το τέλος του. Μπορώ να πω ότι ο Οκτώβρης, είναι ένας πολύ καλός μήνας για σας και θα σας δώσει, καλές ευκαιρίες τόσο στα επαγγελματικά σας αλλά κι άλλο τόσο, στα συναισθηματικά σας. Πρέπει να πάρετε απόφαση να αφήσετε πίσω, ότι σας χάλασε τους προηγούμενους μήνες κι ότι, δεν προχώρησε παρ’ όλες τις προσπάθειες και τις θυσίες σας. Αν χρειάζεστε αλλαγές στον χώρο σας η ανακαινίσεις, καλύτερα θα ήταν να το αφήσετε για αργότερα, μιας και τα οικονομικά σας ίσως να μη σας το επιτρέπουν. Φίλοι και δικοί σας άνθρωποι είναι στο πλευρό σας.

 
leonΛΕΩΝ
Παρορμητικοί/ες και ασυγκράτητοι/ες αυτόν τον καιρό θα είστε, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε αν τα πράγματα και οι καταστάσεις, δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε. Χαλαρώστε λοιπόν κι αφήστε τον χρόνο, να σας δείξει τι είναι καλύτερο για σας και για το μέλλον και κάποιας νέα σχέσης, αλλά και η πορεία στην επαγγελματικά σας κατάσταση. Έχετε περάσει απίστευτες δυσκολίες και τα έχετε καταφέρει μια χαρά, δεν θα το βάλετε κάτω τώρα και ειδικά αυτόν τον μήνα που πρέπει να δείξετε περισσότερο τις αντοχές και τις δυνατότητες σας. Κάντε νέες γνωριμίες και βάλτε νέα πρόσωπα στην ζωή σας τόσο στο συναισθηματικό σας κομμάτι αλλά κι άλλο τόσο στο φιλικό σας περιβάλλον.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας πολύ καλός μήνας ξεκινάει για σας, φίλες και φίλοι μου, όσο παράξενο κι αν σας φαίνετε. Έχει να σας δώσει πολύ καλά ανοίγματα και σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και οικονομικό, καλύτερες προτάσεις θα μπορέσετε να δεχτείτε, αλλά και καλύτερους διακανονισμούς σε ότι αφορά οικονομικές σας εκκρεμότητες. Λίγη προσοχή στον οικογενειακό σας κύκλο διότι, θα δημιουργηθούν μικρά παράπονα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ότι δεν έχουν και πολύ την προσοχή σας. Σύζυγος η σύντροφος και παιδιά, σε πρώτη θέση ενδιαφέροντος λοιπόν κι εσείς, να χαίρεστε την κάθε ευλογημένη στιγμή μαζί τους. Κλείστε και λίγο το πορτοφόλι σας για να μπορείτε να έχετε τον οικονομικό σας έλεγχο κι όλα θα σας πάνε καλά.

 

zygosΖΥΓΟΣ
Περίεργα θα έλεγα ότι ξεκίνησε για σας αυτός ο γενέθλιος μήνας, φίλες και φίλοι μου. Απαισιόδοξους/ες και αναβλητικούς/ες σας βρίσκει και λιγάκι κουρασμένους/ες θα έλεγα. Μάλλον αυτόν τον μήνα δεν θα θέλατε να κάνετε τίποτα. Πρέπει όμως να πάρετε καταστάσεις και πράγματα που αφορούν, επαγγελματικά σχέδια η και συναισθηματικά θέματα στα χέρια σας κι όχι, να τα αφήσετε στην τύχη τους. Από εσάς θα εξαρτηθεί το μέλλον και η πορεία της ζωής σας και δεν μπορείτε, να μένετε αμέτοχοι/ες. Αφήστε λοιπόν στην άκρη στενοχώριες και μελαγχολία και μπείτε στην θέση μάχης. Οικονομικές αλλαγές προβλέπονται άμεσα για σας και στο να έρθουν περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας αλλά και να κάνετε καλύτερους διακανονισμούς σε εκκρεμότητες σας.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια εποχή γεμάτη απαιτήσεις έχει μόλις αρχίσει για σας, φίλες και φίλοι μου κι ας αγωνίζεστε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχετε απίστευτες δυνατότητες να τα πάτε και πολύ καλύτερα, από ότι έχετε πάει μέχρι τώρα και η απαιτήσεις μεγαλώνουν. Με πίστη , θέληση και δύναμη θα τα καταφέρετε μια χαρά και θα μπορείτε να ζήσετε σε καλύτερα πλαίσια αργότερα. Στον επαγγελματικό τομέα λοιπόν ρίξτε το περισσότερο ενδιαφέρον σας αλλά μην ξεχάσουμε και τα συναισθηματικά μας. Η μοναξιά η μια σχέση που δεν σας καλύπτει θα πρέπει να αντικατασταθούν με καλύτερη παρέα και πιο σωστό/η σύντροφο. Μην κάνετε άλλο πίσω περιμένοντας πως, οι άλλοι θα εκτιμήσουν τις θυσίες, την υπομονή και την ανεκτικότητα σας.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ
Μια ζέστη μια κρύο σας πάει όλο αυτό το διάστημα, φίλες και φίλοι μου με αποτέλεσμα, τα νεύρα σας να μην είναι και στην καλύτερη τους κατάσταση. Θέλει ψυχραιμία και σωστή διαχείριση σε όλους τους τομείς, αυτόν εδώ τον μήνα. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να φανείτε περισσότερο, να βγει η αξία και η δύναμη σας προς τα έξω αλλιώς, θα πρέπει να αγωνιστείτε περισσότερο και με άλλους τρόπους για να τα καταφέρετε. Νέες προτάσεις μπορεί να σας γίνουν αλλά θα πρέπει, να προσέξετε πολύ από ποιόν και για ποιον ακριβώς σκοπό θα δουλέψετε. Μην ενθουσιάζεστε εύκολα αλλά και μην απογοητεύεστε το ίδιο εύκολα. Όλα θέλουν μέτρο και θα τα καταφέρετε περίφημα. Συναισθηματικά συνιστάτε υπομονή και προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε καταστάσεις.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια καλή αρχή θα μπορούσατε να κάνετε αυτόν τον μήνα, φίλοι και φίλες αφού θα σας δοθούν κάποιες καλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας χώρο. Πρέπει άμεσα να βρείτε κάποιες λύσεις για νέα δουλειά, γιατί αργότερα θα είναι πιο δύσκολη και η κατάσταση αλλά και ο χώρος που κινήστε, δεν θα έχει και πολλές εργασιακές ευκαιρίες. Είστε εργατικοί/ες και έχετε απίστευτες δυνατότητες σε αυτόν τον τομέα αλλά είστε λιγάκι δύσκολοι/ες στο ξεκίνημα σας. Να προσέχετε συγγενικούς διαπληκτισμούς και εντάσεις και κρατήστε μακριά, ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να σας στενοχωρήσουν άδικα. Στα συναισθηματικά σας θέλει πολύ προσοχή οποιαδήποτε επιλογή κι αν κάνετε, επειδή είστε ευάλωτοι/ες και τρωτές/οι αυτό το διάστημα

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην νιώθετε σαν θηρίο στο κλουβί, φίλες και φίλοι μου. Ξέρω και καταλαβαίνω ότι έχετε αγωνιστεί πολύ τελευταία και οι κόποι σας, δεν έχουν ανταμειφτεί και οικονομικά δεν είσαστε και στα καλύτερα σας. Είναι δύσκολος καιρός για όλους αλλά και για σας λιγάκι παραπάνω. Θα τα καταφέρετε όμως και θα σταθείτε και πάλι για τα καλά στα πόδια σας φτάνει, να πάρετε απόφαση για δραστικές αλλαγές εδώ και τώρα. Δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο, αν έχετε στο νου σας μια δική σας δουλειά η κατά άλλο παραπλήσιο, ήρθε ο καιρός να το τολμήσετε. Απλά προσέξτε τους ανθρώπους που θα χρειαστείτε την βοήθεια τους. Υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος εξαπάτησης η καθυστέρησης κι αναβολών.

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ
Η οικογένεια θα αναπολήσει το ενδιαφέρον σας όλον αυτόν τον μήνα, φίλες και φίλοι μου. Σας χρειάζονται οι δικοί σας άνθρωποι και για άλλη μια φορά καλείστε να βοηθήσετε όσο μπορείτε τις καταστάσεις. Ακόμα και τα προσωπικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο διότι, από καιρό νιώθετε ότι πνίγεστε σε σχέση που δεν σας καλύπτει, αλλά ακόμα δεν έχετε βρει την δύναμη να βάλετε ένα τέλος. Νέες γνωριμίες λοιπόν γι αυτόν τον μην και νέες συναισθηματικές προκλήσεις. Αφεθείτε σε αυτό και περάστε όσο πιο όμορφα γίνεται, γιατί αλλιώς δεν θα βγείτε από αυτό το τέλμα. Ρίξτε το έξω και με φίλους, ακόμα κι ένα πολύ μικρό ταξιδάκι θα βοηθούσε πολύ την ψυχολογική σας κατάσταση. Πολύ κουρασμένοι/ες και σωματικά αλλά και ψυχικά δείχνετε. Τα καλύτερα σας περιμένουν. Τολμήστε.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.