Secret Must logo

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Διονύσου

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος ΔιονύσουΣε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες και το αρμόδιο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα και έγκαιρα, οποιεσδήποτε ανάγκες προκύψουν από την αναμενόμενη επιδείνωση των καιρικών συνθηκών με χιονόπτωση και παγετό, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος ΔιονύσουΤο απόγευμα της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στη Σταμάτα υπό τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Παναγιώτη Τσούκα και με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων καθώς και των εκπροσώπων όλων των εθελοντικών κλιμακίων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου με θέμα την επερχόμενη κακοκαιρία. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, σύμφωνα με το προβλεπόμενο επιχειρησιακό σχέδιο, για την καλύτερη αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος ΔιονύσουΟ αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Π. Τσούκας δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος και οι αρμόδιες υπηρεσίες του έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, τόσο με τα οχήματα όσο και με το έμψυχο δυναμικό, ώστε να αντιμετωπιστεί με επιτυχία το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας, που σύμφωνα με τις προβλέψεις θα είναι ιδιαίτερα ισχυρό. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήσαμε δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών όλων των εμπλεκομένων. Καλώ τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν, για την προστασία τους, τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, του Δήμου και των αρμόδιων φορέων».

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.