Secret Must logo

Στην Κρήτη για διακοπές η πριγκίπισσα του Μαρόκο

Στην Κρήτη για διακοπές η πριγκίπισσα του Μαρόκο Πόλος έλξης για αρκετούς γαλαζοαίματους αποτελεί και φέτος το καλοκαίρι η Κρήτη, καθώς από την αρχή της θερινής περιόδου η μία μετά την άλλη σημειώνονται οι αφίξεις των πριγκιπισσών, που επιλέγουν και φέτος να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κρήτη.

Στην Κρήτη έφτασε το βράδυ της Πέμπτης, η Πριγκίπισσα του Μαρόκο Λάλα Σάλμα, χωρίς το Βασιλιά Μοχάμεντ τον Έκτο. Η Πριγκίπισσα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου, όπου θα απολαύσει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης μαζί με την κόρη της, η οποία έφτασε μία ημέρα νωρίτερα. Πέρυσι η Πριγκίπισσα είχε επιλέξει και πάλι την Κρήτη και είχε επισκεφθεί την πόλη της Ελούντας.

Για την μετακίνηση της έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ενώ η ίδια έφτασε, συνοδευόμενη και από άτομα της προσωπικής της ασφάλειας. Η Λάλα Σάλμα έρχεται αρκετά καλοκαίρια στην Ελλάδα, επιλέγοντας κάθε φορά και έναν διαφορετικό προορισμό για τις διακοπές της.

Η  δραστήρια πριγκίπισσα με την έντονη προσωπικότητα έχει στο βιογραφικό της σημαντικές διακρίσεις για το φιλανθρωπικό της έργο με επίκεντρο τις εκστρατείες της κατά του καρκίνου.

Στην Κρήτη για διακοπές η πριγκίπισσα του Μαρόκο

Πηγή:  CretaPost

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.