Secret Must logo

Σύλληψη τριών ατόμων για ναρκωτικά στο Ηράκλειο Κρήτης

Σύλληψη τριών ατόμων για ναρκωτικά στο Ηράκλειο Κρήτης700 γραμμάρια κοκαΐνης ,230 γραμμάρια συνθετικού ναρκωτικού, 170 γραμμάρια κάνναβης, 3 ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 2.515 ευρώ εντόπισαν μεταξύ άλλων οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο έπειτα από μία καλά συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποίησαν, προχωρώντας μάλιστα και στη σύλληψη τριών ατόμων.

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης πάντως είναι οι αστυνομικοί εντόπισαν 230 γραμμάρια συνθετικού ναρκωτικού που περιείχαν υψηλή περιεκτικότητα ηρωίνης, αμφεταμίνης και έκστασης, για τη σύνθεση του οποίου απεφάνθη η Μονάδα Τοξικολογίας του ΠΑΓΝΗ και σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν συναντάται συχνά στις «πιάτσες».

Το πρωί της Τρίτης στήθηκε μία πολύ καλά  συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου όπου και διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν υπαίθριο χώρο σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάντζα) και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

∙      759 γραμμάρια κοκαΐνης,Σύλληψη τριών ατόμων για ναρκωτικά στο Ηράκλειο Κρήτης

∙      230 γραμμάρια συνθετικού ναρκωτικού περιέχον υψηλή περιεκτικότητα ηρωίνης, αμφεταμίνης και έκστασης, για τη σύνθεση του οποίου απεφάνθη η Μονάδα Τοξικολογίας του ΠΑΓΝΗ,

∙      2 ζυγαριές ακριβείας,

∙      μικροποσότητα κάνναβης,

∙      2 δοχεία με υπολείμματα κάνναβης,

∙      συσκευασίες για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών,

∙ μαχαίρι

Σύλληψη τριών ατόμων για ναρκωτικά στο Ηράκλειο ΚρήτηςΣτη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στους συλληφθέντες, στις οικίες τους και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 40χρονου, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

∙      171 γραμμάρια κάνναβης,

∙      μικροποσότητα κοκαΐνης,

∙      1 ζυγαριά ακριβείας,

∙      το χρηματικό ποσό των 2.515 ευρώ ως προερχόμενο από την διακίνηση  ναρκωτικών ουσιών,

∙      100 δολάρια Αμερικής,

∙      6.100 λεκ Αλβανίας,

∙      6 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ως μέσα τέλεσης έκνομων ενεργειών,

∙      συσκευασίες για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών

∙      μαχαίρι

Κατασχέθηκαν 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σύλληψη τριών ατόμων για ναρκωτικά στο Ηράκλειο ΚρήτηςΚατόπιν όλων τούτων  αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, έβαλαν χειροπέδες σε δύο άνδρες ηλικίας 39 και 47 ετών και έναν 40χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Η δικογραφία διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ  οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή:neakriti.gr

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.