Secret Must logo

Σύλλογος γυναικών Αγίου Στεφάνου

Σύλλογος γυναικών Αγίου Στεφάνου

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ιδρύθηκε το 1983 και συνεχίζει μέχρι σήμερα την προσφορά του στη παιδεία και στο πολιτισμό του τόπου μας ,με τις σχολές , τις εκδηλώσεις , τις συναυλίες , τις διαλέξεις , τα σεμινάρια και τις θεματικές ομάδες , τις ποιοτικές και άρτια οργανωμένες εκδρομές του , τα παραδοσιακά γλέντια και τα γιορταστικά του αφιερώματα .

 

Στο ΩΔΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ,διδάσκονται όλα τα μουσικά όργανα σε ατομικά και ομαδικά

τμήματα, όπως επίσης τα παραδοσιακά όργανα ,και η «μουσική προπαιδεία», που μαθαίνει στα παιδιά μουσική μέσα από την κίνηση, τον ρυθμό και τον χορό , κατάλληλη για παιδιά από 4 ετών και άνω , κάθε Τρίτη 19.00-21.00.

 

Στο ΩΔΕΙΟ λειτουργεί επίσης ΠΑΙΔΙΚΗ –ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ,υπό την διεύθυνση της βραβευμένης μαέστρου και μουσικού Όλγας Αλεξοπούλου ,και προσφέρεται από τον σύλλογο δωρεάν στα παιδιά 5-15 ετών που τους αρέσει να τραγουδούν. Κάθε Πέμπτη 19.00-21.00.

 

Στη ΣΧΟΛΗ ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ,λειτουργούν τμήματα κλασσικού μπαλέτου από 3 ετών ,modern dance ,jumba ,yoga ,pilates και γυμναστική με τμήματα πρωινά και απογευματινά ,για γυναίκες , νέους και παιδιά.  Από φέτος θα λειτουργήσει και τμήμα LATIN.

 

Το ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ Κ ΜΟΥΣΙΚΗΣ «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» , καινοτομεί φέτος

προσφέροντας σε αυτούς που τους αρέσει να χορεύουν ,μαθήματα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ,ΚΡΗΤΙΚΩΝ και ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ,με μηνιαία δίδακτρα 10 ευρώ για μεγάλους και 5 ευρώ για τα παιδιά !!!!!!

 

Επίσης η ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ,με μαέστρο τον δάσκαλο Βυζαντινής Μουσικής και βιολονίστα Βαγγέλη Σαραντίδη ,σας προτείνει να έρθετε κάθε Δευτέρα  17.30-19.00, να περπατήσετε στα ευωδιαστά μονοπάτια του ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ .

Και η 3η χορωδία του συλλόγου ,με την 27ετή της πορεία  ΤΡΙΦΩΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ  ,υπό την διεύθυνση του εκλεκτού μαέστρου ,μουσικού και δάσκαλου Στάθη Ουλκέρογλου περιμένει νέα μέλη να την πλαισιώσουν κάθε Τετάρτη στις 20.30 .

 

 

 

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ του συλλόγου :

 

Οκτωβρίο  επίσκεψη στο ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ και στην ΕΚΘΕΣΗ «φιλία ζωής και τέχνης» ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΡΑΛΗ –ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΠΡΑΛΟΥ, αφιέρωμα στα 100 χρόνια της γέννησης του Μόραλη.

28-30 Οκτωβρίου :3ήμερη εκδρομή στην ΜΑΝΗ .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Λεωφ.Μαραθώνος 4 τηλ…-2106219074-2108142297-6948823225 και στο

site του συλλόγου .www.sylgast.gr .

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.