Secret Must logo

Τι θέλουν οι γυναίκες πραγματικά;

Δεν είναι τόσο δύσκολο και τόσο περίπλοκο όσο νομίζουν οι περισσότεροι άντρες στο τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να σκεφτούν το παρελθόν και το τι ήθελαν οι πρόγονοί μας; Ναι καλά ακούσατε οι πρόγονοί μας, γιατί μπορεί η κοινωνία να έχει εξελιχθεί, αλλά οι ανάγκες των γυναικών όχι.

Αυτό που εξακολουθούν οι γυναίκες μέχρι και σήμερα να θέλουν, είναι να μην τις προσβάλουν, εγκαταλείπουν ή να τις κακομεταχειρίζονται.

Οι γυναίκες αναζητούν καλές κυνηγητικές ικανότητες και πόρους. Η τεμπελιά και η έλλειψη κινήτρων απωθεί ιδιαίτερα τις γυναίκες, επειδή δηλώνουν ότι ο άντρας δεν έχει την ικανότητα να προσφέρει πόρους. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το κίνητρο όλων των γυναικών ανεξαιρέτως είναι τα χρήματα που διαθέτει κάποιος άντρας, το σίγουρο είναι όμως ότι το πρωταρχικό τους κίνητρο είναι να επιλέξουν άντρες που διαθέτουν τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα τον οδηγήσουν στην απόκτηση και διατήρηση των απαραίτητων πόρων διαβίωσης μακροπρόθεσμα, όπως η ευφυΐα, η κοινωνική θέση και η φιλοδοξία. Επίσης δεν σημαίνει ότι θα καταλήξει πάντοτε με έναν τέτοιο άντρα όμως σίγουρα τον προτιμά έναντι άλλων.

Οι γυναίκες λοιπόν θέλουν κάποιον να τις συντηρεί, να είναι καλός με τα παιδιά και το μεγαλύτερο από όλα να της προσφέρει ασφάλεια.

                                                     πηγή:Pease

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.