Secret Must logo

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μαρκ Άντονι πάλι μαζί

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μαρκ Άντονι πάλι μαζίΗ Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μαρκ Άντονι είναι και πάλι μαζί. Τουλάχιστον επαγγελματικά. Πέντε χρόνια μετά το χωρισμό τους, ο γάμος τους διήρκησε επτά χρόνια, η Anthony Magnus Media και Sony Music Latin ανακοίνωσαν ότι έχουν υπογράψει μία νέα συμφωνία με την Λόπεζ. Οι δύο εταιρείες θα πρέπει να συμπράξουν για την υλοποίηση του νέου ισπανόφωνου άλμπουμ της Λατίνας τραγουδίστριας, η εγγραφή του οποίου θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Ο πρώην σύζυγος της Λόπεζ θα είναι ο παραγωγός του άλμπουμ και η εταιρεία του θα παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στην τραγουδίστρια στους τομείς του μάρκετινγκ, στο περιεχόμενο του δίσκου και στην προώθηση του δίσκου στην ισπανόφωνη αγορά.

«Είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το νέο μουσικό ταξίδι με το οποίο θα γιορτάσω τις λατινικές ρίζες μου μαζί με τον Μαρκ Άντονι και την οικογένεια της Sony / Magnus», δήλωσε η 47χρονη Λόπεζ.

Ο Άντονι ξεκίνησε την εταιρεία το 2015, ένα χρόνο μετά το επίσημο διαζύγιό του με την Λόπεζ. «Είναι τιμή μου να καλωσορίζω την Τζένιφερ στην οικογένεια της Magnus. Στην καριέρα της έχει πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα και εκπροσωπεί τον πολιτισμό μας σε όλο τον κόσμο από την πρώτη μέρα. Το μεράκι, ο επαγγελματισμός και το πάθος της για την μουσική είναι μερικά μόνο από τα προτερήματά της που την έκαναν να κερδίσει μία μοναδική θέση στον κόσμο της ψυχαγωγίας που πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να το επιτύχουν», δήλωσε ο Άντονι στο Ε! News.

Η τελευταία δουλειά της Λόπεζ στα ισπανικά ήταν το άλμπουμ Como Ama Una Mujer, που κυκλοφόρησε το 2007.

 

 

 

 

πηγή: Το ποντίκι

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.