Secret Must logo

Ανδρικός οργασμός και προβλήματα

Ανδρικός οργασμός και προβλήματα.Ποια είναι τα αίτια όταν ένας άντρας δεν μπορεί να φτάσει σε οργασμό και ποια η λύση του;

 

Δεν θέλω να ξεκινήσω γράφοντας ποσοστά,  σε πόσους άνδρες έχει συμβεί αυτό σε κάποια στιγμή στην ερωτική τους ζωή, το σίγουρο όμως είναι ότι έχει συμβεί σε πάρα πολλούς. Άλλο ένα σίγουρο θέμα είναι ότι οι αιτίες, είναι πολλές.

Θα τις ξεχωρίσουμε λοιπόν σε δύο μεγάλες, γενικές κατηγορίες.

Πρώτα απ’ όλα το ιατρικό πρόβλημα και αμέσως μετά το ψυχολογικό. Πολλά προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν από τον ίδιο τον άντρα, άλλα από το ζευγάρι και άλλα χρειάζονται ιατρική βοήθεια. Για όλα όμως χρειάζεται η δύναμη του άνδρα να μιλάει και όχι να κρύβει το πρόβλημα του.

Οι περισσότερες περιπτώσεις στατιστικά, είναι τα ψυχολογικά αίτια:

Συνθήκες κάτω από πίεση και στρες όπως μια απώλεια ή μια μετακόμιση, επαγγελματικό άγχος, δυσκολίες με τα παιδιά και οικογενειακά προβλήματα, μπορεί να επηρεάσουν την ικανότητα ενός άνδρα. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι περιστασιακό αλλά αν τα προβλήματα συνεχίζονται και συσσωρεύονται μπορεί να γίνει και μόνιμο. Πολλοί άνδρες ζουν συνέχεια κάτω από το στρες και γι’ αυτό ψάχνουν κάτι εκτός από την μόνιμη σχέση τους, γιατί ο ερεθισμός είναι μεγάλος (όπως σε μια απαγορευμένη σχέση) και μόνο τότε μπορούν να λειτουργήσουν σωστά.

Άλλη μία πηγή άγχους και πολύ διαδεδομένη είναι το μέγεθος του πέους τους. Σχεδόν όλοι οι άντρες έχουν κάποια άποψη για το μέγεθος και πολλοί είναι πεπεισμένη ότι το μέγεθος τους είναι πολύ μικρό. Οι άνδρες που ντρέπονται για το μέγεθος, αποτυγχάνουν να έχουν στύση με μια γυναίκα, γιατί θεωρούν ότι δεν θα το βρει αρκετό.

Μια σημαντική και πολύ συχνή αιτία είναι ότι πολλοί άντρες «κομπλάρουν» απέναντι σε μια γυναίκα με πολύ αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες σήμερα έχουν πολύ αυτοπεποίθηση και στο κρεβάτι αλλά και έξω από αυτό και ο φόβος σε έναν άντρα με χαμηλή αυτοπεποίθηση, του προκαλεί ανικανότητα. Ειδικά εάν μια γυναίκα είναι πολύ έμπειρη και αυτός δεν είναι, στην ιδέα ότι η γυναίκα θα τον κρίνει, έχει ως αποτέλεσμα την προσωρινή ανικανότητα.

Μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αλλά και τα αφροδίσια νοσήματα όταν υπάρχουν στο μυαλό ενός άνδρα τότε μπορεί να φτάσει στο σημείο της ανικανότητας. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε άνδρες με πλούσια σεξουαλική ζωή και πολύ ενεργοί αλλά και στις περισσότερες εξωσυζυγικές σχέσεις.

 

Φυσικά δε θα αφήσουμε απ’ έξω ότι μπορεί ένας άνδρας να το έχει πάθει μια φορά και ο φόβος του να μην ξαναέρθει σε αυτήν την κατάσταση του προκαλεί άγχος, που ως αποτέλεσμα έχει την ανικανότητα.

 

Άλλες περιπτώσεις είναι ιατρικά αίτια:

Άνδρες που έχουν μια σοβαρή μεταδοτική ασθένεια ή άνδρες που έχουν υποστεί καρδιακή προσβολή είναι πολύ πιθανόν από φόβο και μόνο να μην θέλουν να έρθουν σε οργασμό.

Τα ιατρικά αίτια είναι αναρίθμητα και καλό θα ήταν να συμβουλευόμαστε τον γιατρό μας.

provlima ston antriko orgasmo

Λύσεις:

Ξεκαθαρίζουμε το πρόβλημα: Η πρώτη μας κίνηση είναι να ξεκαθαρίσουμε το πρόβλημα και φυσικά να το συζητήσουμε με την σύντροφο μας. Το πιο σημαντικό είναι η σύντροφος να καταλάβει ότι είναι και δικό της πρόβλημα. Συζητώντας με ειλικρίνεια έχουμε ήδη λύση το μισό πρόβλημα. Εστιάζουμε λοιπόν στα αίτια του προβλήματος και αν δεν είναι ψυχολογικά κατά την γνώμη μας, απευθυνόμαστε σε ιατρική βοήθεια.

Χαλάρωση: Απλά χαλαρώστε. Μην κάνετε έρωτα και βασικό μην πιέσετε τον εαυτό σας. Το μόνο που θα καταφέρετε θέλοντας να ολοκληρώσετε, είναι χαμηλή αυτοπεποίθηση. Κάντε μασάζ και αυξήστε  την σωματική επαφή, χωρίς να έρθετε σε ολοκλήρωση.

Περισσότερα διεγερτικά και φαντασία: Διαβάστε ερωτικά βιβλία και περιοδικά αλλά αυξήστε και την φαντασία σας. Η φαντασία είναι το καλύτερο φάρμακο για τέτοιες περιπτώσεις.

 

 

Πηγή: η μαγεία του Έρωτα

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.