Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 16/6 – 22/6

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή εβδομάδα σε όλους μας, φίλοι και φίλες μου. Τι κι αν είχαμε πανσέληνο, τι κι αν έχουμε ανάδρομο Ερμή, αν είναι τα πράγματα να κυλίσουν θετικά και καλά θα γίνει. Ας χαρούμε το καλοκαιράκι που μόλις ξεκίνησε, ας απολαύσουμε όμορφες οικογενειακές στιγμές κι ας αφήσουμε τον χρόνο να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Ας δούμε όμως αναλυτικά, τι προβλέπουν οι κάρτες μας για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Μια όμορφη εβδομάδα και πολύ εποικοδομητική, αρχίζει για σας, φίλοι και φίλες μου. Αδράξτε κάθε ευκαιρία που μπορεί να σας παρουσιαστεί, σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν και μην είστε απαισιόδοξοι/ες. Ειδικά σε ότι αφορά στα συναισθηματικά και ερωτικά σας, μπορείτε να ζήσετε τα καλύτερα. Προσοχή μόνο μην εμπλακείτε σε λόγια και καταστάσεις και σας δημιουργήσουν δυσκολίες, μεταξύ συνάδελφων η στο φιλικό σας περιβάλλον. Οικονομικά θα δείτε κάποιες καλύτερες εξελίξεις, αλλά ακόμα τυχαίνουν απρόοπτα έξοδα και δαπάνες.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ:  Με λίγο περίεργη διάθεση ξεκινά για σας αυτή η εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Μετά την Τρίτη όμως θα αρχίσετε να νιώθετε πιο χαλαρά και πιο ήρεμα. Καλή εβδομάδα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, δάνεια και διακανονισμούς που σας συμφέρουν. Πάρτε μόνο την απόφαση να το κάνετε και μην περιμένετε, το επόμενο διάστημα. Συναισθηματικά πολύ καλές οι μέρες αυτές. Απολαύστε τον έρωτα με τον/την αγαπημένη/ο σας και χαλαρώστε. Μην αγχώνεστε με το παραμικρό και μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ:  Για σας φίλοι και φίλες μου αυτή η εβδομάδα κρύβει εκπλήξεις, σχεδόν σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν, αν και τελευταία έχετε βάλει πολύ καλή σειρά στην ζωή σας. Επαγγελματικά μπορεί να δεχθείτε νέες προτάσεις, καλύτερες  που θα σας βάλουν σε δίλημμα για το αν πρέπει, να κάνετε τώρα ένα νέο βήμα. Μην βιάζεστε πάρτε τον χρόνο σας και δείτε μακροπρόθεσμα τυχόν αλλαγές. Φίλοι από παλιά σας επισκέπτονται και μικρές εξορμήσεις για διασκέδαση σας βοηθούν. Στα συναισθηματικά σας όμως πρέπει να δείξετε κατανόηση, στον/στην σύντροφο σας.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να δυσκολεύεστε λιγάκι, να δείτε τις καλύτερες μέρες που περνάτε, φίλοι και φίλες μου αλλά και αυτήν εδώ την εβδομάδα, θα νιώσετε αυτές τις αλλαγές πους σας λέω τόσο καιρό. Επειδή έχετε περάσει αρκετά δύσκολα τον τελευταίο καιρό, έχουν στερέψει οι ελπίδες σας και η απαισιοδοξία, έχει φωλιάσει στην ψυχή σας. Βγάλτε λοιπόν όλη αυτή την αρνητικότητα, από πάνω σας και δείξτε πίστη κι ελπίδα. Τα συναισθηματικά σας , σας ταλανίζουν πολύ και μια μόνιμη σχέση, την έχετε τώρα ανάγκη όσο ποτέ. Θα γίνει κι αυτό φτάνει να είσαστε πρόθυμοι/ες και να τολμάτε.

 

leonΛΕΩΝ:  Συναισθηματικά παίζει λίγο η τύχη με τα νεύρα σας, φίλοι και φίλες μου αλλά, σας κλείνει και πονηρά το μάτι. Σαν να σας λέει, μην το βάζεις κάτω και προχώρησε σε νέα πράγματα. Αν δεν είναι κολλημένη η ψυχή σας σε καταστάσεις που έληξαν, θα βρείτε αργά η γρήγορα τον δρόμο σας. Οικονομικά και αυτή εδώ η εβδομάδα, σας δίνει λύσεις και νέες προτάσεις για το μέλλον σας. Φίλοι και δικοί σας άνθρωποι είναι στο πλευρό σας κι έτοιμοι να σας βοηθήσουν σε ότι χρειαστείτε. Όμορφες μέρες και για διακοπές, αν το θελήσετε, προσοχή όμως στα παραπάνω έξοδα διότι κινδυνεύετε, να βγείτε εκτός προϋπολογισμού

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κουρασμένους/ες σας βρίσκει αυτή η νέα εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου αλλά από τα μέσα αυτής θα νιώθετε πολύ καλύτερα. Μην αφήνεται το άγχος να σας καταβάλει και πάρτε, τα πράγματα στα χέρια σας. Τα οικονομικά είναι αυτά που σας απασχολούν εδώ και καιρό , αλλά θα δείτε καλές ευκαιρίες να ανοίγονται μέρα με την μέρα. Χρειάζεται λίγο τρέξιμο παραπάνω από σας για να μην χάνεται χρόνο. Είναι πολύ καλή εβδομάδα και για σας, να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφο σας και τα παιδιά, αλλά να κάνετε και κάτι για σας.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Μια εβδομάδα πολλά υποσχόμενη για σας, φίλοι και φίλες μου ξεκινάει, Φτάνει να αδράξετε την κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί. Σε προσωπικό επίπεδο θα κάνετε μια νέα γνωριμία, αλλά θέλει πολύ προσοχή , μην ενθουσιαστείτε και μετά δείτε ότι τελικά, δεν ήταν αυτό που θέλατε. Μικρά θεματάκια υγείας θα πρέπει να προσέξετε, για να μην σας χαλάσουν τις όμορφες μέρες σας. Οικονομικά λίγο πιο κλειστό θα πρέπει να κρατήσετε το χεράκι σας. Επαγγελματικά αν σας ενδιαφέρει πραγματικά μια δουλειά, τώρα είναι ο καιρός που πρέπει να την ψάξετε.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τα πείσματα και τον θυμό και φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, αλλά και τα άτομα που σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Αυτή η εβδομάδα έχει συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και συναντήσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Στο χέρι σας είναι τι θα κάνετε και τι θα αποφασίσετε, φίλες και φίλοι μου. Οικονομικά θα είναι αρκετές οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για μικρά και ξαφνικά κέρδη. Προσοχή όμως σε άσκοπες σπατάλες και υπερκαταναλωτισμό. Προσοχή και σε μικρές απώλειες [κινητό, πορτοφόλι] κλπ.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Στα καλύτερα σας αυτή την εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου, αλλά προσοχή σε μικροατυχήματα. Πολύ καλές μέρες για μια νέα γνωριμία και αρχή για μια καλύτερη σχέση για σας. Μην γυρίζετε στα ίδια και στα ίδια και κάντε καινούργια πράγματα, σε όλους τους τομείς. Έξυπνες κινήσεις σας ευνοούν για αύξηση, στα οικονομικά σας αλλά και για επαγγελματικά ανοίγματα πολύ προσοδοφόρα. Εκμεταλλευτείτε γνωριμίες που έχετε κάνει στο παρελθόν και χρησιμοποιήστε τις για επαγγελματικά ανοίγματα. Όμορφες μέρες ακόμα και για διακοπές.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οικογενειακές ευχάριστες στιγμές, φίλους εκπλήξεις  κι ευχάριστα γεγονότα, έχει για σας αυτή η εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Χαλαρώστε λοιπόν δώστε στον εαυτό σας την πιο θετική σας ενέργεια και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν. Αν και θα σας δοθούν κάποιες επαγγελματικές καλές ευκαιρίες, εσείς δεν νιώθετε ακόμα έτοιμες/οι για μια νέα αρχή. Οικονομικά υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις αλλά μπορείτε να τα βάλετε άμεσα σε τάξη. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε και συναισθηματικές εκπλήξεις. Άτομο από παρελθόν θα σας αναστατώσει. Προσοχή.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσα στο κέφι και την τρελή χαρά, θα σας βρει αυτή η εβδομάδα και αυτό το κλίμα θα διαρκέσει αρκετά. Δώστε αυτή την ευκαιρία απόδρασης στον εαυτό σας. Αρκετά έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα. Επωφεληθείτε φίλοι και φίλες μου από αυτό το καλό και θετικό διάστημα. Είναι καιρός να δείτε και να δρομολογήσετε νέα επαγγελματικά ανοίγματα και σχέδια και να αποκατασταθείτε, όσο γίνεται καλύτερα γιατί δεν έχετε και πολλά περιθώρια. Συναισθηματικά μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στην ζωή σας. Φτάνει να το θέλατε πραγματικά.

 

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Μια καλή και πολλά υποσχόμενη εβδομάδα αρχίζει και για σας, φίλοι και φίλες. Δώστε την ευκαιρία σε αγαπημένα σας πρόσωπα να σας απολαύσουν, σε χαλαρές κι όμορφες στιγμές σας. Κοινωνικά γεγονότα υπάρχουν που θα πρέπει να βρεθείτε, με συγγενείς και γνωστούς κι αυτό μπορεί να σας αγχώνει λίγο. Τον τελευταίο καιρό είχατε απομονωθεί κι αυτό σας απομάκρυνε, αρκετά απ τους γύρω σας. Οικονομικά έχει έρθει η ώρα για, τακτοποίηση θεμάτων και νέους καλύτερους διακανονισμούς και συμφωνίες.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.