Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 2/12 –8/12

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janni Καλή μας εβδομάδα και καλό μας μήνα φίλοι και φίλες μου. Αυτόν τον μήνα λίγο πολύ όλοι μας γινόμαστε παιδιά. Ίσως τελικά να το έχουμε ανάγκη. Ας χαμογελάσουμε λιγάκι, έτσι χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ας ασχοληθούμε λίγο παραπάνω, με τους δικούς μας που μπορεί να μας έχουν ανάγκη. Ειδικά με τα άτομα της 3ης ηλικίας. Να είστε σίγουροι/ες ότι θα νιώσουμε πολύ καλύτερα. Χρόνια πολλά σε όσους/ες εορτάζουν αυτές τις μέρες και χαρούμενα γενέθλια στα γλυκά μας Τοξοτάκια.


 

krios
ΚΡΙΟΣ: Δημόσιες σχέσεις, ανοίγματα επαγγελματικά, σχέδια και κοινωνικές επαφές, είναι το χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας. Πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια για αύξηση των εσόδων σας. Μπορείτε να πάτε πολύ καλύτερα, αλλά δεν έχετε και πολύ εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Δεν γίνετε όμως να συνεχίσετε σε αυτήν την γραμμή. Εδώ και τώρα λοιπόν κινητικότητα και θάρρος για ένα καλύτερο αύριο. Όμορφα γεγονότα σας περιμένουν και πραγματοποιούνται επιθυμίες σας, απολαύστε αυτή την βδομάδα σας αξίζει και θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Προς το τέλος της βδομάδας δοκιμάστε και την τύχη σας. Μπορεί να σας χαμογελάσει παρόλο που την υποτιμάτε αρκετά.

tavros

ΤΑΥΡΟΣ: Αέρας ανανέωσης  πνέει και εσείς αυτή την εβδομάδα θα νιώθετε ότι, αγγίζετε τους στόχους σας, βλέπετε αυτό το φώς στο τούνελ και ανοίγει για σας ένας νέος δρόμος. Θα δείτε ότι η ζωή έχει και μια άλλη πλευρά και σίγουρα όταν προσπαθείτε πολύ και το πιστεύετε θα σας αποζημιώσει γι αυτό. Εβδομάδα αλλαγών λοιπόν και μικρών εκπλήξεων. Βγείτε έξω με αγαπημένα σας άτομα. Αποβάλλετε κάθε τι ενοχικό από πάνω σας και προχωρήστε μπροστά. Δείτε αυτά που κάνατε μέχρι τώρα και όχι αυτά που δεν κάνατε. Προσοχή όμως απ την χαρά και την αισιοδοξία σας μην το παρακάνετε και στα οικονομικά σας βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Με μέτρο όλα λοιπόν και ακολουθούν και καλύτερες μέρες.

dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για σας φίλοι/ες μου είναι λίγο περίεργη αυτή η εβδομάδα. Ξεκινάει πιο χαλαρά, με λίγη υποτονικότητα, πιο αργούς ρυθμούς και μια μικρή αναβολή στα σχέδια και στο πρόγραμμα σας. Αυτό βέβαια δεν θα κρατήσει παρά μόνο 2, 3 μέρες και μετά επανέρχεστε στους ρυθμούς σας. Ειδικά μετά την Πέμπτη όλα αρχίζουν να βαδίζουν σε καλύτερο δρόμο. Στα αισθηματικά σας, άτομα από παρελθόν θα σας αναστατώσει και θα σας φέρει σε δύσκολη θέση βλέποντας το. Ψυχραιμία φίλοι/ες μου. Αν πραγματικά άξιζε δεν θα ήταν παρελθόν, γι αυτό μην μπαίνετε σ’ αυτήν την διαδικασία. Μακριά λοιπόν αυτή την εβδομάδα από τέτοιους πειρασμούς. Άλλωστε μπορείτε να περάσετε το ίδιο όμορφα με τον/την αγαπημένη/ο σας.

 karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο πάνε τα πράγματα τόσο και φτιάχνουν. Ξεπεράσατε όλη αυτή την μαυρίλα και ο ορίζοντας φαίνεται ξάστερος μπροστά σας. Οριστικές λύσεις ακόμα δεν έχουν δοθεί αλλά προς τα εκεί πάει η κατάσταση. Εν αναμονή καλών ειδήσεων και εξελίξεων λοιπόν. Νέο επαγγελματικό άνοιγμα σας περιμένει και ίσως μέχρι τέλος της βδομάδας θα έχετε τις απαντήσεις που περιμένετε. Θα πρέπει όμως να κάνετε κι εσείς τις θυσίες σας γι αυτό. Τολμήστε αυτή την ριζική αλλαγή στην ζωή σας. Καιρός ήταν. Τα συναισθηματικά σας ακόμα θα πρέπει να περιμένουν. Πάρτε τον χρόνο σας για να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε από τον/ην σύντροφο σας και μετά κάνετε τις ανάλογες κινήσεις.

 leonΛΕΩΝ:  Συνέχεια της προηγούμενης εβδομάδας αυτή που ανοίγει. Υπάρχει βέβαια καλύτερο πλάνο για τα επαγγελματικά σας, αλλά θέλει και κόπο και προσπάθεια και αγώνα για να περάσετε αυτά που θέλετε, στους ανωτέρους σας. Βέβαια από κάτι τέτοια δεν ιδρώνει το αφτί σας, ίσα ίσα που σας πεισμώνει ακόμα περισσότερο και παλεύετε πιο  δυνατά. Ετοιμαστείτε λοιπόν γι αυτές τις αναγκαίες αλλαγές. Πέμπτη και Παρασκευή  είναι καλύτερες μέρες να προωθήσετε σχέδια και πλάνα σας ακόμη και διακανονισμούς τραπεζών ή και λύσεις δικαστικών θεμάτων. Το σαββατοκύριακο μπορείτε να το περάσετε όσο πιο χαλαρά γίνετε με τους φίλους και τους αγαπημένους σας.

parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λίγη αναστάτωση σας περιμένει αυτή την εβδομάδα με μικρά θεματάκια  υγείας. Χωρίς βέβαια κάτι ανησυχητικό. Απλά θα σας βγάλει απ τον δρόμο σας και για λίγο από την ησυχία σας. Προς το τέλος της βδομάδας θα είναι όλα πιο ξεκάθαρα και χαλαρά. Βγείτε με φίλους και χαλαρώστε και πάρτε όσο πιο ανάλαφρα αυτές τις μέρες, το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ καλύτερο για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα γύρω σας. Ασχοληθείτε λοιπόν μόνο με αυτά που σας ευχαριστούν και με τα άτομα που σας κάνουν χαρούμενους και ευδιάθετους. Μια καλή διέξοδος είναι , να ασχοληθείτε και με το σπίτι σας, άλλωστε είναι μέρες γιορτινές και ο στολισμός μας φτιάχνει πολύ την διάθεση. Εμπρός λοιπόν.

 zygosΖΥΓΟΣ: Καλή και αυτή η εβδομάδα για σας φίλοι/ες μου. Αυτό έχει να κάνει, γενικά με  θέματα που για σας έχουν μεγαλύτερη σημασία, όπως οικογενειακά και σχέσεις με τους αγαπημένους σας. Θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους γιατί υπάρχει πιθανότητα έντασης και διαπληκτισμών. Δεν είναι η καλύτερη περίοδος για να λύσετε θέματα που σας απασχολούν. Ασχοληθείτε καλύτερα με τα συναισθηματικά σας , τις μικρές χαρές της ζωής σας και αυτά που σας βγάζουν με κάθε τρόπο, απ το αδιέξοδο. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα, γιατί αργότερα θα καταλάβετε ότι τελικά, ήταν λάθος και για μια φορά βγήκατε χαμένοι. Προσοχή λοιπόν φίλοι/ες μου και το επόμενο διάστημα ξαναβλέπετε την κατάσταση απ την αρχή.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πόσο δύσκολα τα περάσατε όλα αυτόν τον χρόνο τελικά. Ότι κι αν προσπαθούσατε σας έβγαιναν εμπόδια και δυσκολίες. Τώρα φαίνετε όλο αυτό που περάσατε. Μια κρύο μια ζέστη ήταν όλα. Αλλά τώρα πια όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Καιρός να ξεχάσετε και να αδειάσετε την ψυχή σας από κάθε τι περιττό. Νέα σχέδια λοιπόν στον ορίζοντα σας και νέος αέρας πάνω σας. Ανανεωμένοι και σίγουροι για τον εαυτό σας και τις αξίες σας προχωράτε μπροστά. Με δύναμη και θέληση κατακτάτε κορυφή και θα παραμείνετε εκεί. Μια νέα γνωριμία που ίσως έχετε κάνει, σας δημιουργεί σιγά σιγά σταθερότητα και σιγουριά και αρχίζει η καρδιά σας μετά από πολύ καιρό να χτυπά και πάλι πιο δυνατά. Ερωτευθείτε, απολαύστε. Και χαρείτε την κάθε σας στιγμή.

 toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτός φίλοι/ες μου είναι ο μήνας σας και κανένας και τίποτα, δεν πρέπει να σας τον χαλάσει. Απομακρύνεται από κοντά σας άτομα  που μπορεί να σας θλίβουν, να σας στενοχωρούν ή να σας απογοητεύουν με την συμπεριφορά τους. Αυτοί έτσι ήταν είναι και θα είναι το θέμα είναι εσείς τι κάνετε. Πάρτε λοιπόν σκληρές αποφάσεις για αυτά τα άτομα και κάντε νέες φιλίες και γνωριμίες. θα σας βοηθήσει πολύ περισσότερο η νέα κατάσταση και θα μπορέσετε έτσι να ψάξετε και για νέους δρόμους ευτυχίας. Ακόμα και για επαγγελματικά σχέδια ευνοήστε αυτή την εβδομάδα. Τολμήστε για μια νέα αρχή, άσχετα με το αν η κατάσταση είναι γύρω μας πολύ δύσκολη. Μετά την Τετάρτη όλα δείχνουν ότι πάνε καλύτερα και ερωτικά θα νιώθετε απογειωμένοι/ες.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Πολύ δουλειά σας περιμένει αυτή την εβδομάδα φίλοι/ες μου. Αυτό θα το κάνετε με μεγάλη ευχαρίστηση και θα σας τραβάει το ενδιαφέρον από άλλα ανούσια πράγματα. Δυναμική εβδομάδα για σας προσοχή όμως σε θέματα υγείας. Προσέχετε μην κουραστείτε πολύ και δεν έχετε όρεξη ούτε απ το σπίτι σας να βγείτε. Οικογενειακές τρυφερές στιγμές σας περιμένουν κι εκδηλώσεις αγάπης απ τους αγαπημένους σας. Προσοχή μην το παρακάνετε με τα οικονομικά σας. Μην κάνετε σπατάλες γιατί θα δείτε πολλές δυσκολίες οικονομικές αργότερα. Ανοίξτε την καρδιά σας και μιλήστε σε άτομα εμπιστοσύνης αυτές τις μέρες έτσι για να σας φύγουν βάρη της ψυχής σας.

ydroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρωτες και πάθη κρύβει αυτή η νέα βδομάδα που ξεκινάει για σας. Έχετε ανάγκη για κάτι καινούργιο κι ας είναι και περιστασιακό, άλλωστε τον τελευταίο καιρό, έχετε επιλέξει να μην κάνετε σταθερές σχέσεις διότι σας βαραίνουν και πλήττετε. Χαλαρώστε και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο στις προκλήσεις. Νιώστε ελεύθεροι/ες  να ερωτευθείτε ξανά και ξανά μέχρι να βρεθεί για σας το τέλειο και να δεσμευθείτε. Τα οικονομικά σας θέλουν ένα καλό νοικοκύρεμα αλλά αυτό θα το πετύχετε σταδιακά. Τώρα απλά ζείτε με ένα πρόχειρο κουκούλωμα και σπρώχνετε τον χρόνο μέχρι να βρεθεί η σωστή λύση για σας. Υπομονή και καλή διάθεση να υπάρχει και όλα τα άλλα θα τα βρείτε.

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Καλή εβδομάδα φίλοι/ες μου για σας. Έχετε βρει την δύναμη σας και το κουράγιο σας  και βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Είσαστε πιο διαλλακτικοί/ες και αυτό φαίνετε στην συμπεριφορά των αγαπημένων σας. Είδατε πως αν υπάρχει υπομονή και καλή θέληση όλα μπορούν να αλλάξουν; Αφήστε τον χρόνο να λειτουργήσει για σας  και χαλαρώστε. Τετάρτη και Πέμπτη είναι καλές μέρες για συναντήσεις με αγαπημένα σας άτομα και για οικονομικές εξελίξεις. Στο τέλος της εβδομάδας μπορείτε να δοκιμάσετε και την τύχη σας σε τυχερά παιχνίδια αλλά προσοχή μην το παρακάνετε. Το κάθε τι για σας θέλει μέτρο. Από αρχές του νέου έτους θα υπάρξουν ακόμα καλύτερες εξελίξεις στα θέματα σας. Μέχρι τότε όμως λογική και ψυχραιμία.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.