Secret Must logo

Εβδομαδιαία πρόβλεψη ζωδίων από τις κάρτες της Ζαννή – 16-9-2013 ~ 22-9-2013

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΑγαπητοί φίλοι Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να απευθύνω ένα σύντομο χαιρετισμό και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο περιοδικό μας. Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές μας και υπομονή, πίστη και δύναμη σε όλους μας.

Βρίσκομαι σ’ αυτόν τον χώρο εδώ και 18 χρόνια και μέσω των αστρολογικών καρτών γίνεται η κάθε πρόβλεψη. Αυτή βέβαια είναι μια γενική άποψη αλλά μας βοηθά να γνωρίζουμε τι μας συμβαίνει. Παρέα με τα άστρα θα προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να βρίσκουμε λύσεις και να προτείνουμε τρόπους να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες μας παρουσιάζονται, καθώς επίσης να δούμε και τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Όπου κι όταν χρειάζεται, ενδιάμεσα, θα σας ενημερώνω για τυχόν άλλες εξελίξεις. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

 


krios

ΚΡΙΟΣ: ψυχραιμία και αποφασιστικότητα είναι η βασική σας αρχή. Αφήστε τα γεγονότα να σας δείξουν τον δρόμο που πρέπει να πάρετε κι αποφασίστε εγκαίρως. Τα οικονομικά θα έχουν καλύτερη πορεία αλλά χρειάζεται σωστό χειρισμό. Αισθηματικά όχι ζήλειες και σκηνές. Δεν ωφελεί. Κάνετε πράγματα για τον εαυτόν σας. Έχετε ανάγκη από χαλάρωση και ηρεμία.

 

 

 

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Νεύρα και θυμός αποκλείονται. Με υπομονή στρατηγική και σύνεση θα βρεθούν λύσεις στα θέματα σας. Τα οικογενειακά σας βρίσκονται σε δύσκολη θέση και οι προσωπικές σας σχέσεις. Γι αυτό και δεν μπορείτε να είσαστε ήρεμοι και στα υπόλοιπα. Μέρα με την μέρα οι αλλαγές δεν θα αργήσουν να έρθουν. Έτσι κι αλλιώς έχετε δουλέψει πάρα πολύ για να πετύχετε κι αυτό σιγά αλλά σταθερά γίνεται.

 

 

dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: θα θέλατε όλα να είχαν γίνει χθες αυτό όμως δεν γίνεται. Αρχίζει για σας μια εποχή που θα σας αποζημιώσει για όλες τις θυσίες και τους αγώνες σας λίγη υπομονή και προσπάθεια ακόμη και φτάσατε στον στόχο σας. Τόνωση αυτοπεποίθησης χρειάζεστε και θα τα καταφέρετε. Μπορείτε και καλύτερα μην γκρινιάζετε. Φλερτ και συναισθηματικά ευνοούνται.

 

 

 

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όλα σας φαίνονται βουνό. Απογοήτευση και το παράπονο σε όλο του το μεγαλείο. Αυτό το «γιατί» όλα σε μένα σας απασχολεί καθημερινά. Αυτά όμως τέλος. Ξέρετε πολύ καλά ότι κι αν γίνεται τελικά είναι για το καλό σας. Αυτό θα σας δείξει για άλλη μια φορά η τύχη σας. Ευαισθησία και λάθος σχέσεις σας έφεραν λίγο πίσω δε λέω, αλλά η ζωή δεν τελειώνει εδώ. Νέες καταστάσεις θα σας κάνουν να ελπίζετε πάλι και να αισιοδοξείτε. Όσο γι αυτά τα οικονομικά σας βάλατε κι εσείς το χεράκι σας και βγήκατε «λιγάκι» εκτός προϋπολογισμού. Από δω και πέρα λογικές κινήσεις και μόνο.

 

 

 

leonΛΕΩΝ: Πείσμα και εγωισμός σας έφεραν κάπου εδώ και το μάθημα σας ακόμα δεν το πήρατε. Αφού βλέπετε ότι με ηρεμία και καλή συμπεριφορά τα πράγματα έχουν καλύτερη εξέλιξη γιατί δεν το καθιερώνετε; Εσείς σπάτε το στομάχι σας και μετά δέχεστε την κατάσταση ως έχει. Ποιο διπλωματική συμπεριφορά λοιπόν για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Αφού η καρδιά σας οδηγεί, εσείς γιατί βάζετε μπροστά την λογική?? Από τέλος Οκτώβρη και μετά όλα θα είναι καλύτερα από σήμερα.

 

 

 


parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ
: Είναι και ο μήνας γενεθλίων σας και προσπαθήστε να περάσετε όσο καλύτερα γίνετε. Φίλοι κι αγαπημένοι είναι στο πλευρό σας, φτάνει κι εσείς να εκτιμάτε την προσπάθεια τους να σας βοηθήσουν. Καλή εποχή για εύρεση εργασίας, μην απογοητεύεστε με την πρώτη, μπορεί να μην τα καταφέρετε, αλλά όλο και κάτι καλό θα σας κάτσει. Μέχρι και τέλος Δεκέμβρη θα τα έχετε καταφέρει επαγγελματικά, αλλά για να βάλετε μια τάξη σε όλο αυτό, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος. Ασχοληθείτε με τον την σύντροφο σας περισσότερο, τίποτα δεν είναι δεδομένο.

 

 

 

zygosΖΥΓΟΣ: Τα μετράτε από δω τα μετράτε από ‘κει δεν σας βγαίνουν. Μα αφού έτσι κι αλλιώς το χρήμα στην ζωή σας δεν έχει και τόσο μεγάλη αξία γιατί σας αγχώνει η κατάσταση? Απλά θέλετε να νιώθετε ασφάλεια κι αυτό το έχετε χάσει τελευταία. Η δύναμη και η αξία σας είναι μεγάλη μην παραιτήστε. θα έρθουν καλύτερες μέρες. Η μοναξιά σας φοβίζει και η έλλειψη σταθερότητας στην σχέση σας, σας τρομάζει. Αν δείξετε περισσότερο την αγάπη σας στον/ στην σύντροφο σας όλα σιγά σιγά θα αλλάξουν.

 

 

 


skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Κακή επιλογή συντρόφου σας έφερε σ’ αυτό το αδιέξοδο. Δεν υπολογίσατε σωστά και τώρα νιώθετε εξαπατημένοι. Μόνο εσείς ευθύνεστε για όλο αυτό. Αλλάξτε την κατάσταση εδώ και τώρα όσο κι αν σας πονάει γιατί αύριο θα είναι πιο δύσκολο να γίνει. Αφού τα οικονομικά σας καταφέρατε και τα βάλατε σε μια σειρά βάλτε και τα συναισθηματικά σας. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Εργασιοθεραπεία να μια καλή λύση για να ξεχνιέστε. Η ηττοπάθεια δεν σας ταιριάζει.

 

 

 


toxothsΤΟΞΟΤΗΣ:
Η αισιοδοξία σε όλο της το μεγαλείο. Μπράβο σας αλλά χρειάζεται και αποφασιστικότητα τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει μόνο με όνειρα χρειάζονται και έργα. Κατεβείτε λοιπόν από το ροζ συννεφάκι κι αρχίστε δουλειά. Με κόπο κι έξυπνους χειρισμούς θα βγείτε γρήγορα από το αδιέξοδο. Μπορείτε και καλύτερα και έχει έρθει η ώρα να το δείξετε. Συναισθηματικά θα υπάρξουν αλλαγές προς το καλύτερο αν αλλάξετε κι εσείς στάση κι αν δείτε τα πράγματα πιο λογικά . Δεν μπορούν όλοι να πηγαίνουν με τα νερά σας

 

 

 


aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:
Μες το παράπονο σας βρίσκω. Γιατί έτσι και γιατί αλλιώς. Τι να κάνουμε αφού έτσι έχουν τα πράγματα? Βάλατε κι εσείς λίγο το χεράκι σας και φτάσατε εδώ. τώρα λοιπόν τι κάνουμε. Τώρα καλούμαστε να σταθούμε στα πόδια μας και να πάρουμε πάλι την ζωή μας στα χέρια μας. Άλλωστε τίποτα μέχρι τώρα δεν σας χαρίστηκε με αγώνα κερδίσατε τα πάντα. Θα τα καταφέρετε για άλλη μια φορά. Δεν σας φοβάμαι αργείτε να πάρετε τα πάνω σας αλλά το κάνετε πολύ καλά.

 

 

 


ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Κούραση και ταλαιπωρία σιγά σιγά φεύγουν. Σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη σας περίοδος αλλά έχετε ζήσει και δυσκολότερα απλά τώρα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα είναι ριζικές. Ότι δεν σας κάνει το αλλάζετε κι ότι σας πάει πίσω το τελειώνετε. Αυτό έπρεπε να είχατε κάνει από καιρό. ποτέ δεν είναι αργά. θέλετε αλλαγές και ήρθε η ώρα θέλετε νέο ξεκίνημα και θα το κάνετε τώρα. Τολμήστε σε όλα τα επίπεδα έχετε το πράσινο φως μόνο με προσοχή.

 

 

 


ixthyisΙΧΘΥΕΣ:
Τα φέρατε από δω τα φέρατε από ‘κει το βρήκατε το δίκιο σας, τώρα όμως πρέπει να αποδείξετε τι αξίζετε πραγματικά γιατί εδώ που τα λέμε βοήθησε και η τύχη λιγάκι. Πρέπει λοιπόν να κρατήσετε ότι έχετε κερδίσει κι αυτό απαιτεί θυσίες ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπινες σχέσεις. Δείξτε την αγάπη σας, στον/στην σύντροφο σας και μην διστάζετε να μιλήσετε για τα συναισθήματα σας. Μην βάζετε τον εαυτό σας στον ρόλο του θύματος γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είναι έτσι. Προσοχή στις υπερβολές.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.