Secret Must logo

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑ νέο βιβλίο της Ζωής Ράπτη

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑ νέο βιβλίο της Ζωής Ράπτη Συναρπαστικοί διάλογοι, απρόβλεπτη πλοκή, παράνομοι έρωτες, αλλά και μυστήριο, φέρνουν το νέο βιβλίο της δημοσιογράφου και συγγραφέως Ζωής Ράπτη «ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑ» στις top επιλογές των αναγνωστών για το φετινό καλοκαίρι!
Μετά την επιτυχία του ερωτικού και δικαστικού θρίλερ «ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ», η Ζωή Ράπτη φέρνει νέο αέρα μυστηρίου με το βιβλίο της «ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑ» που κυκλοφορεί όπως και το προηγούμενο, από τις εκδόσεις Εντός. Διατηρώντας τις γνωστές πλέον δόσεις ιστορικών στοιχείων και καλού χιούμορ που χαρακτηρίζουν το συγγραφικό της ύφος, προσφέρει ένα ακόμα απολαυστικό μυθιστόρημα για απαιτητικούς αναγνώστες
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑ νέο βιβλίο της Ζωής Ράπτη Περίληψη:

Στο καράβι που την πηγαίνει από την Χιο στην Αθήνα, η 27χρονη Κλειώ, θα συναντήσει τον µοιραίο έρωτα στο πρόσωπο του Στέλιου, εξαδέλφου του αρραβωνιαστικού της, και αγόρι της αδελφικής της φίλης Αργυρώς. Στην πρωτεύουσα οι νύχτες της εναλλάσσονται µε το πάθος, τις ενοχές και την αναζήτηση στις απαντήσεις που την ταλανίζουν σε όλη της την ζωή. Η συνάντηση µε τον πατέρατης που την είχε εγκαταλείψει σε σχεδόν νηπιακή ηλικία, και το ταξίδι στην Πρέβεζα όπου ανακαλύπτει ότι έχει και µια ετεροθαλή αδελφή, της ανατρέπουν όλη

την εικόνα που είχε σχηµατίσει µέχρι τότε. Τα οικογενειακά µυστικά που έχουν τις ρίζες τους από την εποχή του πειρατή Μπαρµπαρόσα, φέρνουν στην επιφάνεια ένα εφιαλτικό σκηνικό. Έξι µήνεςµετά, η Κλειώ θα φτάσει σε σηµείο ακόµη και να σχεδιάσει τον φόνο του εραστή της. Οι ανατροπές, η συγκίνηση, και οι εναλλαγές αισθηµάτων κυριαρχούν σε αυτό το βαθιά ερωτικό και περιπετειώδεςµυθιστόρηµα µε τίτλο «ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑ» της Ζωής Ράπτη. Όλη η ιστορία εµπεριέχειπραγµατικά γεγονότα, και διαδραµατίζεται κατά το µεγαλύτερο µέρος της στο µεσαιωνικό χωριό Μεστά, ένα από τα πιο όµορφα και επιβλητικά πετρόχτιστα Μαστιχοχώρια της Χίου.
Στις αρχές του επόμενου έτους μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, ξεκινούν και τα γυρίσματα για την μεταφορά του βιβλίου στον κινηματογράφο, καθώς το σενάριο είναι ήδη έτοιμο και έχουν δείξει ενδιαφέρον 2 κινηματογραφικά στούντιο, το ένα εκ των οποίων Ιταλικό, θέλει να το μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη ως μια ρομαντική κομεντί που δείχνει τις ομορφιές της Ελλάδας, μέσα από τα μάτια της γοητευτικής πρωταγωνίστριας που πρόκειται να υποδυθεί την Κλειώ.

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑ νέο βιβλίο της Ζωής Ράπτη

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.