Secret Must logo

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Κρυονέρι- Μέτωπα σε όλη την Ελλάδα

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Κρυονέρι- Μέτωπα σε όλη την Ελλάδα

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί και έκαιγε δασική έκταση αλλά και χαμηλή βλάστηση, στο Κρυονέρι. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο είναι 45 πυροσβέστες, 15 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 28 ατόμων, 13 υδροφόρες, 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, καθώς και εθελοντές.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον Κρυονέρι που είχε διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς.

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν κατοικίες αλλά δεν κινδύνευσαν καθώς οι άνεμοι πνέουν σε αντίθετη προς αυτές κατεύθυνση. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, με ισχυρές δυνάμεις να φτάνουν στο σημείο.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Κρυονέρι- Μέτωπα σε όλη την Ελλάδα

Ο Δήμαρχος Διονύσου έγραψε στο λογαριασμό του στο  facebook
Διονύσης Ζαμάνης

Παρά το γεγονός ότι η σημερινή πυρκαγιά στο Κρυονέρι ξέσπασε σε κατάφυτη περιοχή και παρά τις εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες με τους πολύ ισχυρούς ανέμους, χάρη στην άμεση κινητοποίηση και την άψογη συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου μας, των Εθελοντών μας, της Περιφέρεια Αττικής, των δυνάμεων πυρόσβεσης από όμορους δήμους, των δυνάμεων που προσέφεραν οι Σύνδεσμοι Πάρνηθας και Πεντέλης και φυσικά του Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας και των 4 Canadair και 2 ελικοπτέρων που κινητοποιήθηκαν, καταφέραμε και να περιοριστεί στο ελάχιστο η ζημιά και να σβηστεί έγκαιρα η πυρκαγιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέβαλαν στη σημερινή προσπάθεια.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Κρυονέρι- Μέτωπα σε όλη την Ελλάδα


Νέο μέτωπο στο Ρέθυμνο

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία Ρεθύμνου, στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης, εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην τοποθεσία Δαμιώνι στον Πλακιά του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Yπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Μεταξάδα Μεσσηνίας

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί σε δασική έκταση στην περιοχή Μεταξάδα του δήμου Πύλου-Νέστορος, στη Μεσσηνία.

Στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά και να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις

Νέο μέτωπο στο Ρέθυμνο Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία Ρεθύμνου, στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης, εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην τοποθεσία Δαμιώνι στον Πλακιά του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Yπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Μεταξάδα Μεσσηνίας Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί σε δασική έκταση στην περιοχή Μεταξάδα του δήμου Πύλου-Νέστορος, στη Μεσσηνία. Στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά και να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Αλφειούσα Ηλείας

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης, σε αγροτοδασική έκταση στην Αλφειούσα Ηλείας.

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Αλφειούσα Ηλείας Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης, σε αγροτοδασική έκταση στην Αλφειούσα Ηλείας.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Κρυονέρι- Μέτωπα σε όλη την Ελλάδα

Πηγή:altsantiri.gr

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.