Secret Must logo

Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά με τιμές από 1€

Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά με τιμές από 1€

«Το βιβλίο είναι η δύναμή σου»

Το Παζάρι Βιβλίου – που διοργανώνεται εδώ 21 πλέον χρόνια – αποτελεί θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό, χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ.

Από την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και για 24 ημέρες, έως και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιείται, στην πλατεία Κοτζιά, το μεγαλύτερο Παζάρι Βιβλίου στην πρωτεύουσα, με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου».Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά με τιμές από 1€

Η εκδήλωση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ. Η είσοδος είναι επί της οδού Αθηνάς (μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο) και είναι ελεύθερη για όλους.

Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά με τιμές από 1€Συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 8.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Σε μία υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, το αναγνωστικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών, για όλες τις ηλικίες.

Πηγή:naftemporiki.gr

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.