Secret Must logo

Τα φιλιά σου σε προδίδουν…

Τα φιλιά σου σε προδίδουν...Δες πως ένα φιλί μπορεί να σου απαντήσει σε κάποια ερωτήματα σου…

Από πολλά μπορεί κάποιος να καταλάβει έναν άνθρωπο και το πώς συμπεριφέρεται. Μερικά από αυτά είναι το ντύσιμο, το στιλ του σπιτιού του, το πώς μιλάει κτλ. Όταν περάσουμε στο επόμενο αμέσως στάδιο μιας ερωτικής σχέσης, που είναι το φιλί, τότε μπορούμε να καταλάβουμε ακόμα πιο πολλά. Το πώς φιλάει ένας άνθρωπος είναι μια πολύ καλή πηγή, για να μάθουμε ακόμα πιο πολλά για αυτόν.

Με κλειστά μάτια: Συνήθως είναι αληθινά ρομαντικοί και ερωτεύονται τόσο συχνά, όσο συχνά καυγαδίζουν άλλα ζευγάρια.

Με ανοιχτά μάτια: ρεαλιστές, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ ασφαλές να τους ερωτευτεί κανείς. Μόλις συναντήσουν το σύντροφο των ονείρων τους, είναι συχνά αιώνια πιστοί.

Αγγίζοντας απαλά τα χείλη του άλλου: ξεκινάνε αγγίζοντας απαλά τα χείλη του άλλου και συνήθως προχωρούν αγγίζοντας τα περισσότερο και καταλήγουν να ενώσουν παθιασμένα. Πίσω από αυτήν την κλιμάκωση κρύβουν μια παθιασμένη και αισθησιακή φύση. Δεν πρόκειται για το είδος που θέλει να δεσμευτεί αμέσως αλλά αν πάρει τέτοια απόφαση θα μείνει πιστό.

Αγκαλιές: Τα άτομα που ξεκινούν με αγκαλιές ξέρουν πολλά και έχουν μεγάλη φαντασία και εκτιμούν την απόλαυση που προσφέρει η αναμονή. Μιλούν ήρεμα, έχουν αυτοπεποίθηση και να περιμένετε παρατεταμένα και εξαντλητικά προκαταρκτικά παιχνίδια. Προσοχή όμως στην σφιχτή αγκαλιά γιατί δείχνουν σίγουροι και δυνατοί αλλά μπορεί να πανικοβληθούν αν ανακαλύψετε το αδύνατο τους σημείο, γιατί θα θεωρήσουν ότι θα τους εγκαταλείψετε πρώτοι.Τα φιλιά σου σε προδίδουν...

Δημόσια φιλιά: Στο αντίθετο ακριβώς άκρο από αυτόν που αρχίζει με αγκαλιές. Συμπεριφέρονται σαν θερμόαιμοι εραστές και ενθουσιάζονται μόνο όταν οι άλλοι δείχνουν εμπιστοσύνη στις σεξουαλικές τους ικανότητες.

Σας φιλάνε παντού: Αυτοί που θέλουν να σας φιλάνε παντού, ζούνε την ζωή τους στο έπακρο. Αφοσιώνονται ολοκληρωτικά την στιγμή μόνο που το κάνουν, είτε τρώνε, είτε πίνουν, είτε φιλούν κάποιον.

Με στόμα κλειστό: Αυτοί οι εραστές μπορεί να έχουν και κλειστό μυαλό. Τα κλειστά χείλη σε ένα φιλί φανερώνουν κάποιον που του αρέσει να παίρνει και όχι να δίνει. Το ίδιο και με σουφρωμένα χείλη που θέλουν πάντα να γίνεται το δικό τους.

Ρουφηχτά φιλιά: όταν σχεδόν το ένα στόμα σφραγίζεται πολύ δυνατά από το άλλο, είναι σαν να προσπαθούν να «κλέψουν» αέρα. Αυτοί που φιλούν έτσι, είναι συνήθως βίαιοι και θέλουν όλες τις αποφάσεις δικές τους. Πολλές φορές υπάρχει και προδιάθεση για ζήλια

Γαλλικά φιλιά: Αφήνουν να εξερευνήσουν με άνεση το στόμα του άλλου και το απολαμβάνουν. Μπορεί να γίνουν υπέροχοι φίλοι, όπως και εραστές καθώς τα βαθιά φιλιά τους πείθουν ότι μπορούν να μοιραστούν όλα τα συναισθήματα του άλλου.

Φιλί στο χέρι: είναι συνήθως τόσο γοητευτικοί άνθρωποι, που ενώ ξέρετε ότι η ειλικρίνεια τους είναι επιφανειακή, τους ερωτεύεστε έτσι και αλλιώς.

Φιλί στους λοβούς των αυτιών: συνήθως ντροπαλοί άνθρωποι, που δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν τον άλλον πρόσωπο με πρόσωπο. Δειλία και στην καθημερινότητα τους δεν δείχνουν καμία πρόθεση να έρθουν στο προσκήνιο εκτός και αν είναι σίγουροι για κάτι αξιόλογο.

Φιλί με δάγκωμα: Καλλιτέχνες που αφήνουν τα σημάδια τους όπου και να πάνε. Μια ερωτική δαγκωματιά μπορεί να είναι στάμπα αλλά μπορεί και να είναι και ένα σύμβολο πάθους.

 

Αλλά τα φιλιά όπως και αν είναι, ένα είναι το σίγουρο, ότι δείχνουν πάντα το πόσο αγαπάτε ή το πόσο σας αγαπούν.

Τα φιλιά σου σε προδίδουν...

πηγή: Η μαγεία του ερωτα

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.