Secret Must logo

Τι είναι για ΕΣΑΣ το καράβι?

Τι είναι για ΕΣΑΣ το καράβι?Keep always Ithaca on your mind

Τι είναι για ΕΣΑΣ το καράβι? Για κάποιους είναι μια επιχείρηση.
Για το νησί μας, την ομηρική Ιθάκη, το σύμβολο των πνευματικών ανθρώπων του κόσμου και για τα νησιά της άγονης γραμμής… το καράβι είναι ΥΓΕΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΛΠΙΔΑ, ΟΝΕΙΡΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΜΕΛΛΟΝ… είναι η ίδια η ΖΩΗ!!

Με αφορμή την κατάργηση της κεντρικής ακτοπλοϊκής γραμμής Πάτρα –Κεφαλονιά ( Σάμη)-Ιθάκη και την απαξίωση των άλλων γραμμών , ουσιαστικά το ταξίδι για την Ιθάκη γίνεται μια πραγματική Οδύσσεια, η οποία έχει διαλύσει τον τουρισμό και τις κοινωνικές ανάγκες των κατοίκων της.

Γι’ αυτό τον σκοπό η Θεατρική Ομάδα «Λωτοφάγοι» διοργανώνει ένα καλλιτεχνικό απόγευμα διαμαρτυρίας… και προσκαλεί όλους τους φίλους της Ιθάκης να συμμετάσχουν στην καλλιτεχνική αυτή προσπάθεια!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου 2014 στο Πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» από τις 6 το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ με εκθέσειςβιντεοπροβολέςθεατρικό παιχνίδιδημιουργική απασχόληση για παιδιάζωντανή μουσική κα.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν συμβάλλοντας είτε με ιδέες είτε με την δημιουργική τους παρουσία παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι στο email lotofagoi@ymail.com, ή στο τηλέφωνο 6942204511.

Η Ιθάκη πρέπει να ξαναβρεί τον δρόμο της και κυρίως την πολιτιστική της ταυτότητα που η πολιτεία την έχει αγνοήσει τελείως!

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.