Secret Must logo

Το μεγαλύτερο Γλειφιτζούρι στο κόσμο! Νέο Επίσημο ρεκόρ στα Τρίκαλα!

3.820 κιλά το Γλειφιτζούρι στον «Μύλο των Ξωτικών» !

Νέο Επίσημο ρεκόρ στα Τρίκαλα ! !

Το μεγαλύτερο Γλειφιτζούρι στο κόσμο

 

Το παραμύθι ξεκίνησε… σήμερα στα Τρίκαλα! Ο «Μύλος των Ξωτικών» άνοιξε και επίσημα τις πύλες του στους επισκέπτες, ενώ παράλληλα σήμερα τοποθετήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στην κεντρική είσοδο του Μύλου το μεγαλύτερο γλειφιτζούρι του κόσμου, όπως κατέγραψε το ρεκόρ Γκίνες.

Το υφιστάμενο (μέχρι χθες) ρεκόρ των 3.200 κιλών που είχε γίνει στις 18 Ιουλίου 2012 στην Αμερική αποτελεί πλέον παρελθόν και το νέο ρεκόρ που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα από την εταιρία χειροποίητης καραμέλας SOOCRE μπορούν από σήμερα να θαυμάζουν οι επισκέπτες του «Μύλο των Ξωτικών», καθώς επίσης και να φωτογραφίζονται μπροστά του. Χιλιάδες κιλά καραμέλας, δεκάδες χρώματα ζαχαροπλαστικής και πολλά ξωτικά – βοηθοί του Αι Βασίλη που εργάζονταν πυρετωδώς από την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, μέρα – νύχτα, για να πετύχουν το πιο γλυκό ρεκόρ του κόσμου!!

Η «γλυκιά» εικόνα του μεγάλου Γλειφιτζουριού που ζυγίζει 3.820 κιλά και έχει διάμετρο 2,5 μέτρα ταξιδεύει από σήμερα σε όλο τον κόσμο και μαγεύει όσους το βλέπουν!Το μεγαλύτερο Γλειφιτζούρι στο κόσμο

Σας προσκαλούμε να θαυμάσετε από κοντά το μεγαλύτερο γλειφιτζούρι στον κόσμο που από σήμερα βρίσκεται στην παραμυθένια πόλη των Τρικάλων!

Το μεγαλύτερο Γλειφιτζούρι στο κόσμο

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.