Secret Must logo

Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας

Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδαςΥλικά για 2 μερίδες:

  • Δύο φιλέτα κοτόπουλο χωρίς κόκαλο
  • 150-200ml κρέμα γάλακτος, τουλάχιστον 35% λιπαρά
  • 50-60 γραμμάρια μουστάρδα
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • Λίγο λάδι περίπου 3 κουταλιές της σούπας
  • Λίγο ξύδι περίπου 1 κουταλιά της σούπας
  • Αλάτι – πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Παίρνουμε το κοτόπουλο και το αλατοπιπερώνουμε, και το λαδώνουμε με το χέρι μας εξωτερικά το τοποθετούμε επάνω στην σχάρα του φούρνου που τον έχουμε προθερμάνει στους 180 βαθμούς με ένα ταψί από κάτω 2-3 ράφια για να στραγγίζουν τα ζουμιά και έτσι κάνουμε στεγνό ψήσιμο.

 

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας λάδι μέχρι να ζεστάνει, σοτάρουμε την πιπεριά που έχουμε κόψει σε μικρά κυβάκια, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και κατεβάζουμε από την φωτιά, ρίχνουμε την μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το ξύδι και λίγο αλάτι- πιπέρι.

Βουτάμε μέσα τα ψημένα κοτόπουλα και σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.

 

Το ιδανικότερο θα ήταν το φιλέτο να ψηθεί στην σχάρα, αλλά και με αυτή την τεχνική έχει περίπου το ίδιο αποτέλεσμα. Καλά ψημένο, ζουμερό και χωρίς καμένα λάδια επάνω του.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!
Spread the love
  • 366
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    366
    Shares

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στα newsletter μας για να μη χάνετε άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!
Εγγραφείτε για να μη χάνετε κανένα άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ;
Εάν σας άρεσε το περιεχόμενο κάντε like και μοιραστείτε την σελίδα μας, σημαίνει πολλά για εμάς και συμβάλει στην βελτίωση της.
Εγγραφείτε για να μη χάνετε κανένα άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο