Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 18/11 – 24/11

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janni

Καλή εβδομάδα φίλες/οι μου. Ήρεμη, δημιουργική, με αισιοδοξία και ελπίδα για όλους μας. Έχουμε αφήσει πίσω μας τα πολύ δύσκολα κι απλά παλεύουμε για τα καθημερινά μας προβλήματα. Με λίγα η πολλά φαίνεται πια ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αφήστε που έχουμε αρχίσει, να μαθαίνουμε σε έναν άλλο τρόπο ζωής. Όλα τελικά για το καλό μας γίνονται, άσχετα με το πόσο μας αρέσει η όχι.  

 


krios

ΚΡΙΟΣ: Φλέρτ, νέες σχέσεις, ακόμα και γάμος δεν αποκλείονται αυτό το διάστημα. Εμπρός λοιπόν για μια νέα  αρχή, το έχετε ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε. Αυτή η βδομάδα θα σας δώσει την αισιοδοξία που χρειάζεστε και την δύναμη που βρίσκετε μέσα σας. Ακόμα και στα οικονομικά σας υπάρχουν πολλές ελπίδες, να βρείτε την άκρη του νήματος. Πρέπει να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει για ιδέες που μπορούν να σας δώσουν χρήμα. Στα οικογενειακά σας βρείτε ένα καλό σημείο επαφής χωρίς να δημιουργούνται εντάσεις. Είσαστε και εσείς έτοιμοι για πόλεμο και δεν έχετε ίχνος υπομονής τον τελευταίο καιρό.

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Τι να πω για σας Ταυράκια μου γλυκά; εκεί που είσαστε στα πατώματα δίνετε μια και βρίσκεστε στον 7ο ουρανό. Μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε αυτό. Φτάνει μόνο μια θετική σκέψη, ένας φίλος, ένας καφές χαλαρά και είσαστε στα καλύτερα σας. Αυτό να κάνετε και όλη αυτή την εβδομάδα. Ρίξτε το έξω, κάνετε ότι πραγματικά σας ευχαριστεί, άσχετα με το αν θα κουραστείτε η όχι. Πρέπει να αλλάξτε πράγματα γύρω σας, να δώσετε μια χαρούμενη νότα στην ζωή σας και θα δείτε πως όλα γίνονται και φαίνονται αλλιώς. Όλοι όσοι σας αγαπούν πραγματικά είναι δίπλα σας. Απολαύστε την κάθε σας στιγμή. Τώρα είναι η ώρα.

dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ευκαιρία για μια καλύτερη δουλειά σας βγαίνει, ψάξτε τι καλύτερο μπορείτε να βρείτε. Μην σας παίρνει από κάτω, δεν σας πάει η ηττοπάθεια ούτε η θλίψη. Άτομα στο στενό σας κύκλο θα ζητήσουν την βοήθεια σας, ευκαιρία να βγάλετε λοιπόν κάποια, υποχρέωση του παρελθόντος. Τυχερά παιχνίδια ίσως σας δώσουν μια βοήθεια οικονομική αλλά προς θεού μην το παρακάνετε. Είστε ευνοημένοι/ες αυτή την εβδομάδα φτάνει να κάνετε τα σωστά βήματα και όχι παρορμητικές κινήσεις.Ότι γίνετε αυτό το διάστημα έχει διάρκεια γι αυτό σας συστήνω αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχο.

karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είδατε που όλα σιγά σιγά  αλλάζουν και πάνε προς το καλύτερο; Είδατε που ξημερώνουν και καλύτερες μέρες; Έρχονται και ακόμα καλύτερα γεγονότα για σας. Αν είσαστε πιο χαλαροί και ήρεμοι και βλέπετε την κατάσταση, με την πραγματική της όψη, όλα θα γίνουν όπως τα θέλετε. Έρωτας , δουλειά κι αισιοδοξία είναι στο φόρτε τους. Βάλτε λίγη δύναμη παραπάνω και τα καταφέρατε. Από την επόμενη βδομάδα, θα έχετε περισσότερες εξελίξεις αλλά και αυτή δεν είναι άσχημη για σας. Περάστε παραπάνω χρόνο με τον/ην σχέση σας και αυτό θα σας φέρει πολύ πιο κοντά. Μην κρατάτε μυστικά γιατί μπορεί να μπει σε κίνδυνο η σχέση σας. Ειλικρίνεια λοιπόν.

leonΛΕΩΝ:  Δεν έχετε παράπονο,  τον τελευταίο καιρό όλο και καλύτερα σας πάει η κατάσταση. Σίγουρα δεν έχετε ακόμα, ξεπεράσει τα προβλήματα σας αλλά υπάρχει ένα πράσινο φώς στον ορίζοντα. Αν συνεχίσετε έτσι σε λίγο καιρό, θα είσαστε σε πολύ καλύτερη θέση και θα μπορείτε και πάλι να κάνετε όνειρα και να έχετε και πάλι ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Όμως έχετε ανάγκη και για ξεκούραση, φροντίστε τον εαυτό σας. Όλη αυτή η βδομάδα σας δίνει αυτή την δυνατότητα. Αφήστε τους άλλους να σας δείξουν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους, άλλωστε το έχετε κι εσείς ανάγκη.


parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ
: Οικογένεια και άτομα του στενού σας κύκλου αναπολούν το ενδιαφέρον σας. Έχουν και έχετε την ανάγκη τους γι αυτό ελάτε πιο κοντά, εβδομάδα αρκετών εξελίξεων αυτή και εσείς μένετε απλοί θεατές σε όλο αυτό. Σας οδηγούν τα γεγονότα που μπορεί να είναι και επαγγελματικά αλλά και οικονομικά. Πρέπει να αυξήσετε τα έσοδα σας και αυτό το διάστημα, είναι κατάλληλο να κάνετε προσπάθειες. Μπορεί να μην πετύχετε τον στόχο σας με την πρώτη προσπάθεια αλλά να θέλει λίγο παραπάνω χρόνο. Μην το βάζετε κάτω. Έτσι κι αλλιώς όταν σας πιάνει ο εγωισμός και το πείσμα σας,  καταφέρνετε απίστευτα πράγματα. Κάντε το τώρα είναι κατάλληλη εποχή.
zygosΖΥΓΟΣ: Μήπως ήρθε ο καιρός να βρείτε μια νέα σχέση; Μήπως πρέπει να κοιτάξετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας; Αφού τα οικονομικά σας δείχνουν μια σταθερή πορεία, άσχετα με το αν χρειάζεστε περισσότερα, πρέπει να εστιάσετε την  προσοχή σας στα συναισθηματικά σας. Μπορείτε να έχετε μικρές χαρές σ’ αυτόν τον τομέα και ειδικά αυτή την εποχή. Από τις αρχές του νέου έτους, θα υπάρξουν και περισσότερες αλλαγές στα θέματα που σας απασχολούν αλλά μέχρι τότε δεν μπορείτε να μείνετε άπραγοι/ες. Καλή αρχή λοιπόν σε ότι απόφαση κι αν πάρετε.


skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ:
 Μέρα με την ημέρα νιώθετε ακόμα καλύτερα, χωρίς μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή βέβαια. Περάσατε δύσκολα τον τελευταίο καιρό σ ’αυτόν τον τομέα κι αυτό σας κούρασε πολύ. Δεν μπορείτε να ξεχάσετε εύκολα, αν κάποιος δεν σας φέρθηκε καλά και περιμένετε, την στιγμή που θα του το ανταποδώσετε. Τα οικονομικά σας είναι αυτά που σας κάνουν να στενοχωριέστε, αλλά αν κάνετε λίγη υπομονή ακόμα κι αυτά θα βελτιωθούν. Μην κλείσετε συμφωνίες αυτή την βδομάδα γιατί δεν θα μπορείτε να αλλάξετε τους όρους αργότερα. Καλύτερα να περιμένετε λίγο καιρό ακόμα κι αποφασίζετε. Προς το τέλος του Νοέμβρη θα είναι πιο ξεκάθαρη η κατάσταση.


toxothsΤΟΞΟΤΗΣ:
 Έρωτες, πάθη, σχέσεις είναι στο προσκήνιο, επωφεληθείτε. Δεν σας είναι βέβαια και πολύ εύκολο, να προσαρμοστείτε στα νέα σας δεδομένα, αλλά δεν μπορεί να γίνει κι αλλιώς. Εστιάστε την προσοχή σας περισσότερο στα οικονομικά σας και τα επαγγελματικά σας. θα σας δοθούν ευκαιρίες για να συμπληρώσετε  κάτι παραπάνω στα οικονομικά σας φτάνει να έχετε διάθεση για παραπάνω δουλειά. Καλή αυτή η εβδομάδα για σας και ξεκινάει και ο γενέθλιος μήνας σας. Άρα πάρτε τα πάνω σας και δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τα γεγονότα. Φίλοι κι αγαπημένοι είναι στο πλευρό σας.


aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:
 Επανασυνδέσεις και οικογενειακά ζητήματα, είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Σκεφθείτε πολύ καλά και ώριμα πριν πάρετε, οποιαδήποτε απόφαση. Δεν είναι εύκολο να κάνετε πίσω μετά, γι αυτό μην βιαστείτε. Αν ξεκουραστείτε λιγάκι και δώσετε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας, θα είσαστε σε καλύτερη θέση να πάρετε, αυτές τις αποφάσεις που θα είναι σταθμός στην ζωή σας. Μακριά από συμβιβασμούς. Οικονομικά θα δεχθείτε βοήθεια από συγγενικό σας πρόσωπο και προσώρας θα βγείτε από την δύσκολη θέση. Βραδινή έξοδος θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει πιο χαρούμενους/ες. Ακόμα και μια βόλτα στα μαγαζιά δεν αποκλείετε κι ας μην σας περισσεύουν και πολλά.


ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ:
 Από σήμερα κιόλας αρχίστε το ψάξιμο, για κάτι καινούργιο στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην περιμένετε να δείτε το τελείωμα μιας δουλειάς για να κινηθείτε. Από Σεπτέμβριο ίσως να είναι δυσκολότερα τα πράγματα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Στα συναισθηματικά σας υπάρχουν καλές ευκαιρίες για μια νέα σχέση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό τον καιρό, είσαστε διαθέσιμοι/ες. Να ξέρετε πως δεν είναι μακριά η στιγμή για μια νέα αρχή. Μην γυρίζετε την πλάτη στον έρωτα. Λίγο θυμωμένοι/ες είσαστε επειδή δεν σας πήγαν και τόσο καλά τα πράγματα εκεί τελευταία. Τα καλύτερα όμως επιβάλλετε να έρθουν.


ixthyisΙΧΘΥΕΣ:
 Είδατε που με την υπομονή και την επιμονή σας φέρατε κατά κάποιον τρόπο τα πράγματα σε μια σωστή σειρά; Έτσι πρέπει να συνεχίσετε κι αυτή τη εβδομάδα. Από 20/11και μετά θα δείτε αλλαγές στα οικονομικά σας και είναι και μια καλή περίοδος, να ρυθμίσετε οικονομικά σας θέματα. Προσοχή όμως να είσαστε σίγουροι/ες σε ότι αποφασίσετε γιατί μπορεί μετά να μην μπορείτε να το διορθώσετε. Φέρτε κοντά και τα αγαπημένα σας άτομα και περάστε χαλαρά κάποιες όμορφες στιγμές. Μην σας πιάνει πανικός και μην τα βάζετε με όλους και με όλα. Θα έρθει και η ηρεμία σπίτι σας φτάνει να το θέλετε κι εσείς. Προς το τέλος του μήνα θα είσαστε σε ακόμα καλύτερη θέση. Λίγες μέρες υπομονής ακόμα λοιπόν.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.